5645
  • The Hedgehog
    Breki nagy WE-s lettél. Én megmondtam :D
  • The Hedgehog
    Spark mezei nekem nagyon bejönnek! le is kaptam őket otthona majd tolom fel mindet!
  • Breki33
    Áhhhh szóval te voltál P

Amúgy mikor megtanult valamennyire ezzel játszani.
    Elsőre tényleg konzolos -a körítés- de aztán ha beállítja az írányítást már egyből jó lesz és az ember elfelejti, hogy mit bosszankodott melyik is a négyzet meg a kör.

De fogok a másikkal is játszani csak ez szimplán jobban tetszik. Nemis tehetném meg, hogy nem, hisz állandóan ír valaki priviben, hogy ezt hogy kell azt hogy kell.

Sztem amúgy ha a PES4 kijön PC-re és lesz benne multi (reméljük)az EA foci újra bukni fog.
    DE remélem összeszedi megát és októberben kettéáll a fülünk :-)
  • Breki33
    Ez a PES3 tulajdonképpen javított kiadása
    Olyasmi mint a Fifa 2004-nek a most kijött P

Jobb a paszrendszer, lövés, ai, szebb a játékosok úgymond futása, állitólag kevesebb a lassulás bug, jobbak a keretek.

DE többször mondtam, hogy alapból jó pl leszedni hozzá a Wendetta-t ami után megkapod azt a változást - külsőben is -amire vársz. Múltkor láttam egy alap PES3 demo-t hát elég ronda ahhoz képest ahogy a WEi kinéz. Nah mindegy.

"maradok az ea-nál,mert annak a kinézete és a feelingje jobban hasonlít az igazi focihoz,a konami inkább konzolosnak tűnik,mintha játékteremben lennék"

Erre tulajdonképp Gabe már válaszolt de pár megjegyzés -egyetértve vele.

Pár kérdés:
    Melyik az a foci ahol mikor a labda az alapvonal felé halad utánna lehet csúszni vagy sarokkal visszatenni?

És melyik amelyik kivezeti, mert a labdának a játékos előtt kell lennie.
    Melyik az a foci aminél sérülésnél hordágyon viszik le esetenként és előfordul, hogy a sérült úgymond turbánnal áll vissza
    Melyik az a foci ahol tulajdonképp legalább háromféleképpen lehet beadni (egy gombbal)
    Melyik az a foci ahol négy gomb lehet a cseleknek, de elvileg egy gomb lenyomásával is lehet úgymond freestyle.
    (Mondjuk a Freestyle EA-s találmány csakhát a mostani megvalósítás)
    Melyik az a foci ahol csúszkán állíthatod be mennyire legyen automatikus emberváltás.
    Melyik az a foci ahol a taktikában ráállíthatsz egy embert az ellenfél legveszélyesebb játékosárá és még szabályozhatod hogy normál vagy agressive kövesse.
    Melyik az a foci ahol minden stadionnál négyfajta úgymond nézet van. Melyiknél lehet eső-t alapból beállítani?
    Melyik az a foci amelyiknél a levegőben is lehet kényszerítőzni?
    Merek fogadni, hogy sokan akik játszanak vele az alap L1-es kényszerítőt se használják pedig pofon egyszerű (nem a profikról beszélek :-).
    Melyik foci az ahol az ellenfél játékosán át lehet emelni egy esernyőcsellel a labdát akár átvétel után egyből, melyik az ahol ollózva lehet menteni a gólvonalon.
    A fake shot-ról, játékos melletti kis elpöckölésről, sarkazásról kapus átemelésről nemis beszélve.

• FH ToMmY
    Breki nemtod FEcohnak mailcímét?
  • FH ToMmY
    ez az uj Wendetta hány mega? Asszem írok FEcohnak, h ha leszedi talizzunk :)
  • Breki33
    Az a helyzet aki nagy Fifa-s annak elsőre nem tetszik, mivel kb a 30%-át latja csak annak amit tud.
    Főleg ha veszünk egy alap játékot.

Csak az ember pl felrakja a Wendetta-t és jönnek a finomságok.
    Pl tegnap játszottam Arsenal-al. Mondjuk nyertem 3-0-ra de olyanokat csináltak, hogy 30 méteres keresztlabda jön lábhoz, Henry asszem meg kapásból a levegőből rászúrta.
    Meg volt egy 11-esem. Eddig mecs közben sosem volt de most W-vel valahogy besarkaztam a közösbe a kifele futó Camoranesi meg hirtelen megfordult a labda felé futott és elesett a becsúszó lábban.

Arról, hogy a mezek sokkal szebbek már neis beszéljünk.
  • PrOceSs
    Emléxem, hogy anno még tb777 vagy tb néven mennyit "vitatkoztam" pl Brekivel a Fifáról. Próbáltam meggyőzni, hogy a PES3 mennyivel állatabb. Akkor még hajthatatlan volt. A Fifa meg az év eddigi legnagyobb csalódása. A 2004 sem volt már jó. Sajnos a körítésre figyelnek oda jobban, nem a játékélményre...Amúgy Breki mikor adta be a derekát? A WE7I megjelenése után?
  • FH ToMmY
    Breki, aki nagy fifás volt is át állt a Konamira. akkor mégiscsak az a jobb :)
    és The Hedgehog is átállt. minden normális ember átáll :D
  • fm
    ezalatt a kinézetet értem,magát az egész képet,amit a játék nyújt! kinézet,feeling..sztem "játéktermes" a pes és ez nem fekszik nekem. de mint írtam nem dolgunk hogy eldöntsük melyik a jobb,csak az,hogy melyikkel játszunk :)
  • Gabe18
    A vita meg kötözködés messze áljon tőlem de hogy a fifa "feelingje jobban hasonlít az igazi focihoz",hát ez számomra elképzelhetetlenül hangzik.Kinézetre mindig jobb volt a fifa,de a játék ami a focira hasonlit is,az mindig is a Pro Evo sorozat volt.Hát legalábbis számomra...
  • fm
    thx érte..de tényleg,közben beugrott,hogy ebben elég hasznos az edzésmód,így neki is ugrottam. aztán beugrott,hogy nekem ez a game már megvolt egyszer,semmi különbséget nem látok rajta a pes3hoz képest..gondolom már kérdezték: most akkor mi is a helyzet?

akkor is és most is azt mondom kisebb-nagyobb tesztelgetés után: egy csomó dolog jó benne (labdavezetés, csel, labdaátvétel...) de a fifa sorozatban is egy csomó dolog jó(küzdelem,ívelések,védekezés,csel)

így nem nyilatkoznék melyik az élethűbb,de maradok az ea-nál,mert annak a kinézete és a feelingje jobban hasonlít az igazi focihoz,a konami inkább konzolosnak tűnik,mintha játékteremben lennék,az pedig nem az én világom.

de talán ebbe is mélyebben belekóstolok majd,a vizsgaidőszak végén...

peace pes és fifa fanok :)
  • Takigabi
    thx
  • Breki33
  • Adler
    hello,ezt honnan lehet letolteni,fenn van valami warezoldalon?
  • Breki33
    ja és a magyar nyelvűt
  • Breki33
    ott a guide

az fh-ról letöltheted
    "PES Guide" asszem

Amúgy meg érdemes a gyakorlófeladatokat végrehajtani, különben a felét se fogod tudni a programnak.
  • fm
    ha nem nagy kérés vki írjon vmi linket az irányításhoz,tippekhez,trükkökhöz stb. ha nagy kérés,akkor ne. köszi
  • pluhi
    R2-vel egész jól lehet huzogatni, szerintem gyakorold be azt.
  • csum666
    mért van az alig van benne normális klub csapat a reált megnyerni lehet vagy hogyan lehet vele gámolni?
  • Breki33
    gondolom jobboldalt beállítod az R3-akat különböző gombokra
    dehát így játszani
  • Takigabi
    a cseleket hogy lehet előhozni billentyzeten ?
  • Breki33
    The Wolf - WE7I PC EPL&CL Patch 3.0

klikk
  • FH ToMmY
    bár Appiah-val lehet cserélnek majd nemtommég :P
  • FH ToMmY
    hát jah :D
    szolt, h sok gólt akar rúgni. gondoltam méne? :D
  • Breki33
    Mexes csatár?
  • FH ToMmY
  • Breki33
    Én simán játszok nem igazolgatok.
    Csak új rosterrel

Olasz vállogatottal megnyertem a kupákat,
    "most" a Juve-val játszok
  • FH ToMmY
    nemtom mitől ilyen halovány
    a kapusgatya még picit hibás, van egy picike zöld kocka rajta
    a csíkos mez meg a 2837ből van :)

rakjad be :D amugy milyen csapattal játszol? én leigazoltam azokat akik vszeg jönnek

hajnalban jah, nem tudtam aludni
    5kor már fentvoltam :)
  • Breki33
    Most énis rakjam be a KONAMI CUP-ám? :-)

Látom sikerül a mezeket berakni, de mitől lett ilyen halovány a kép?

Amúgy hajnalban játszol? P
  • FH ToMmY
    Jeee :D

• Breki33
    az fh-n fentvan D
  • pluhi
    Megnéztem, érdekes a forditás, valszeg ő se értette pontosan a dolgot.
    Szerintem itt valamit elgépeltek a srácok az of helyett ott or van, tehát választhatunk, hogy 1 vagy 2 ember végezze el a szabadrúgást, tehát le lehet majd guritani.
  • pluhi
    Hát tényleg istentelen nehéz használni a Taxit, 3 db paramétere is van neki, amit be kell állitani. Kemény.
  • FH ToMmY
    vagy csak azt tudja egy hülye gyerek is használni..
    ?:D
    linkekkel tudnál szolgálni ?
  • Breki33
    a Fraps jobb szerintünk :-)
  • FH ToMmY
    jah szal nehéz használni? :D
  • Breki33
    sztem ne használd :-)
  • FH ToMmY
    leírja vki, h a Taxi progit, h kő használni ? :)
  • Breki33
    Hát ha van eszük