Winning Eleven 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És az tényleg álomcsapat :I
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Nem tudom eldönteni DEco vagy FIgo
Amúgy a pontos cím az EURO 2004 (Sport) Topic-ban
mi az, hogy editables és nevek... konkrét példát kérek!
mikor kérem pl a készitõtõl a legújabb csukákat
szószerint tudom csak szakmailag P
editables = szerkeszthetõ
részletesen lefordítottuk anno had ne kelljen újra beírni
érdemes visszaolvasni akár az eredeti fórumon is sokkal nehezebb de jobb lesz
sztem meg ha globálisan megemeled mindenki értékét, akkor könnyebb lesz a játék (mert a gép a legfajankóbb lövõképességû játékossal is "csodákra" képes vagyis csal:)) vagy csak a gép csapatának tudását növeled??
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
négy csillag EB gyõztes Németekkel
öt csillag VB gyõztes Franciákkal
ML hárommal kezdtem az elsõ évben most négy csillagon...mondjuk nem gyenge a csapat
Khan Cannavaro Nesta Thuram Roberto Carlos Nedved Viera Zidane Ljunberg Henry Ronaldo
DIV 1,2 gyõztes DIV1,2 kupagyõztes WEFA Champ és WEFA Cup gyõztes
a többi tornán még nem indultam
mindez gép ellen, amikor élõ ellenféllel nyomom, akkor három csillagon játszunk ugyanis nem mindegy a "többi", gép által irányított játékos viselkedése
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
2. Ugyebár mint anno leírtam én emelt neházségi szintel játszom (megemeltem marco-val a skill értékeket)
Másrészt én arra megyek, hogy minél szebb gólokat lõjjek van amikor emiatt szúrom el, mert mégjobban ki akarom játszani
de ez pl a berakott gólomból is játszik.
Amúgy inkább a multi fontos nekem, gép ellen csak gyakorolok.
De nem ismertem ki, kb 3/4-ét csináltam meg a gyakorlásnak
igaz azt majdnem kétszer.
1hét múlva EB !!

!! FORZA MILAN !! -Johnny-
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
http://www.pespc-files.com/
http://www.pescorner.de/
Tud még valaki ezen kívql jó oldalt, ami nem ftp?
Ps3 ID: Gascoigne74
thx
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
meg EB VB Olasz vállogatottal
Juveval is a lehetõ kupákat nyertem
De a legjobb a multi
ismeretlen játékosokkal indulsz. majd igazolnod kell
fokozat: 2 csillag :D
megy 3on is...
(én a magyarokkal eb 3. lettem angliát verve 3-0ra a 3. helyért 3 csillagon...ez a legjobb eredményem)
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"