5645
-
#4125 www.logitech.hu
Ott az újdonságok, friss termékek menü alatt találtam -
#4124 Letöltöttem havernak Euro 2004-et. Gondoltam egy próbát megér. Tömören: iszonyat. Szarul néz ki, de legalább szaggat, mint állat. -
#4123 azt hittem nem tudod elolvasni
ennyi elgépelést -
bang #4122 köszi, nem dumáltál rá :)) -
#4121 hát rakd vissza a másikat
ezen a gamepadon hol a két analóg? -
#4120 Soser=Soccer P -
#4119 Olaszmi
gyagyás tódi P -
#4118 gondolom nem álltál rá arra a file-ra ami helyett be kell rakni amit kicsomagoltál
az fh-n részletesen le van írva kezdőknek az import -
#4117 amint megkapom tudni fogom
én hivatalosan kapom, csak pár nap késéssel
amúgy elég fura progi játékosnevek nuku
irányítást nem lehet állítani
van valami OTB-hez hasonló de mégis más valami benne
a kapus állandóan kirohangál
viszont van Scenario de abban meg olyan volt, hogy nem láttam hol van a labda, úgy gondolom egy játkost követ a kamera akinek küldetése van.
Vagy ha nem így van nagyxon elszúrták.
Szerelni nem igazán tudok csak nyogogatom a gombokat hátha elveszi, cseleket se találtam.
De lehet benne tökjó ollózásokat.
Olaszmi mintha fogtak volna egy kis Actua Soser 3-at összemixelték volna egy kis PES3-al -
Rossi1 #4116 Van neki még +2 gombja hátul... -
Rossi1 #4115 Csaó!
Nagyon klassz...Beraktam a Braga-i stadiont, mait a múltkor beraktál ide Breki, aztán felülírta a Galatasaray stadionját, azóta ott nem lehet játszani, mert kilép...:(szóval óvakodjatok Braga-tól.:)
Az én gampadom ilyen:
[IMG][/IMG] -
fanatifo #4114 import file kivan fehéredve nemlehet megnyomni ez mitől lehet? -
fanatifo #4113 akkor most melyiket kell megnyomni import file az fehér nemlehet megnyitni -
bang #4112 az enyém rumble, nagyon meg vagyok vele elégedve, hátránya, hogy csak 1-1 füllel rendelkezik
Breki, tudod már esetleg, hogy a PcGuru melléklete az amit teszteltél ma, v. pedig a Zidane-os (2002)?? Érdemes csak ezért megvenni ??
-
#4111 és nem import folder hanem sima import -
#4110 nem a könyvtárat kell átpakolni hanem a 4 file-t egyesével
csak azért írtam, hogy pakold ki mert általában be van tömörítve -
fanatifo #4109 Breki leirod nekem a menetét ennek sík hülye vagyok hozzá -
fanatifo #4108 aztsem tudom mi az a test 10 -
fanatifo #4107 aztsem tudom mi az a test 10 -
fanatifo #4106 kicsomagoltam beraktam egy könyvtárba a 4filet!Afs explorer megnyitottam import folder kikerestem a könyvtárat klikk rá és ezt irta ki az összes stadionnál amit be akartam rakni -
#4105 de látod nem akarják elárulni mit használnak
én úgy tudom soknak van logitech-je, főleg dual, genius, meg az amivel fifa alatt gond volt nem jut eszembe a neve, de sulinetes -
#4104 ezt vhol olvastad?
azt hittem neked van -
#4103 nem találja a könyvtárat
de te mit keresel a 010test-ben? -
#4102 Igen, ez az új Cordless. Mind a kettö két ceruzaelemmel megy 50 órát, és mindkettö vezetéknélküli -
fanatifo #4101 Folder "(010test.afs)" not found ez mit jelent? -
fanatifo #4100 köszi -
fanatifo #4099 jah oké megvan -
fanatifo #4098 de akkor valami hibát ir ki egyenként kell importálni?és ha jó mit ír ki? -
#4097 stiadionokat?
fogod a négy file-t amibol ál kicsomagolod vhova
megnyitod az asf explorer-t
megkesed ugyanazokat és import -
fanatifo #4096 kérlek segtsetek!Hogyan kell uj stadinokat berakni az afs explorerrel kérlek segítsetek irjátok le nekem!!!! -
Laca1985 #4095 Csak egy kicsit akarom ugy 3.6-ig :DDD
Amugy koszi a tippet.szeva -
#4094 sztem ez a proharvare-n kérdezd meg
amúgy 2,8-asat minek húzni? -
Laca1985 #4093 Tudom nem ide tartozik de valaki segitsen ha tud.Sziasztok!
Egyik haverom szeretne venni egy Intel Pentium 4 2,8GHz HT.(800MHz-eset)Rákerestem a neten de egy normalis magyar oldalat nem találtam ahol leirta volna hogy mit tud.Huzni meddig lehet?Vagy melyik P4-et lehet jol huzni de nem az 1M cahsesek kozul.Ha valaki tud segiteni megkoszonném. -
#4092 ez elég furi
cordless? -
#4091 Ez olyan mint az enyém, csak kicsit újabb design talán -
bang #4090
Futballjátékok a DC-Studios-tól
Multiplatform - 2004-06-15 15:12:00
Remek időzítéssel szellőztette meg legújabb projektjét a DC-Studios, a Demon Sword és a Tour De France mögött álló csapat ugyanis a futball láz közepette jelentette ma be, hogy a Dino Dini-vel (az urak anno a Kick Off-al futottak be) együttműködve két új futballproduktum fejlesztésén fognak munkálkodni az elkövetkezendő hónapokban. A végtermék PC és konzolok mellett PSP-re és DS-re is meg fog jelenni a tervek szerint, ám a részletek jelenleg még igen homályosak.
lovas (15:12)
-
#4089 -
#4088 Meg ez is:
http://www.logitech.hu/lang/images/0/3590.jpg -
#4087 Van új gamepad, erre gondoltál? -