Winning Eleven 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lassú, kisebb felbontásnál hol lassú, hol gyors, de csak nem hagy nyugodni a game (fõleg az EA idei idegbajt indukáló gémpléje miatt)
eddig a Wei-ben nem tudtam mi olyan furcsa a játékosok mozgásában... de rájöttem: hiába irányítok analóggal, mégis 8 irányú a játékos mozgás, azaz nem lehet folyamatosan oldalra eltérni, csak fokozatokban (ez azért elég fura)
Vagy ez is csak nálam van így ??
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
Feljutottam az elsö osztályba 3 idény alatt,és most fejeztem be az elsö idényt a legjobbak között.Hát egy stabil középcsapt szintjét hoztam ott,év végén a 7. helyel.A kupából az elsö körben kiestem /Porto-Bayern:0-1,Bayern-Porto:0-3
/.
De ha hárommal több pontom van akkor lehettem volna 4.,és akkor a köv idényben indulhattam volna a nemtudom milyen kupában.Na majd talán legközelebb.Sajna még mindig van a csapatban jópár ilyen "kitalált név" akik nem ütik meg a Master League elsö szintjét,velük nehéz szenvedni,pénz meg lassan jön a lecserélésükre...
Ja és azt tudtad hogy nem tuti feljutás ha 1-2. vagy a 2. ligában?Akkor még mindig játszanod kell az elsöosztály két utolsojával négyen egy csoportkört,szóval nem tuti az a feljutás sehogysem,csak ha már ott vagy....
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Na akkor én is berakom a cipõket:)
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
Hát, srácok!!! olyan meccset nyomtan az elõbb, hogy majdenm elszállt az agyam!!! Master Ligázom ****-on(Lazio), ez a harmadik szezonom és még divisio 2-es vagyok, de idén biztos feljut a csapat! Rangadót játszottam a Bolognaval a masodik hely volt a tét. egész végig taktikai harc ment ,se a gép se én nem mertünk kitámadni aztán a 82.percben Drogba lõtt egy gólt(Torres helyére állíyt be,aki ontja a gólokat, Drogba eddig még nem lõtt egyet sem), szóval az elsõt a csaptban.Ezek után elkezdett támadni a Bologna, de mint az õrültek. Én meg átálltam kontrára és Elõszõr Recoba lógott meg ,lerázta a védõt, elhúzta a kapus mellett, aztán az utolsó percben egy lecsorgó labdából 16-ról szétlõtte a hosszú alsót!!!! 8 perc alatt 3 gólt rámoltam be. Egészen fantasztikus meccs volt, tényleg mintha valódi lett volna! KIRÁLY A JÁTÉK!!!!!!!! Gondoltam megosztom veletek is!:)))
U.i: egyébként beraktam az új cipõket és nagyon királyak, és szerintem jók is szóval rendesen mûködnek!
Csaó Rossi1
hol is az a "guide"? magyarul van esetleg vmi hasonló? thx
Találtam valami Master Ligás patchet, ami aszem a pénzünket növeli meg.. csak nem tom hogy ps2-re vagy pc-re csinálták! Valaki megnézhetné, java 1.2 kell hozzá.
ML Cash
Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D
nézd meg a számát és az fh-n lévõ stadionazonosító segítségével megnézheted mi helyett van
Breki, amúltkor betettél egy képet arról az új portugál stadionról....Én is feltettem, de melyik stadiont írja fölül, mert eddig még egyszer sem jött be a játékban!!! Csaó Rossi1
Hol találom ezt a 2 progit?
Nem tudod én mennyire irónikus tudok lenni :D
breki.boot.pack.zip
Remélem a BIN-ek bepakolásával már nincs gond? :D