Winning Eleven 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
nemtom nekem bill-el sincs ilyen érzésem
akkor nálam tényleg valami nagy gond van :((

Breki33
én nem vettem észre
már írtam korábban, hogy nálam valami nem OK !
lassú, kisebb felbontásnál hol lassú, hol gyors, de csak nem hagy nyugodni a game (fõleg az EA idei idegbajt indukáló gémpléje miatt)
eddig a Wei-ben nem tudtam mi olyan furcsa a játékosok mozgásában... de rájöttem: hiába irányítok analóggal, mégis 8 irányú a játékos mozgás, azaz nem lehet folyamatosan oldalra eltérni, csak fokozatokban (ez azért elég fura)
Vagy ez is csak nálam van így ??

Breki33
Sztem ez ps2-es lehet
The Hedgehog
Tudom! Majd beszélünk csak most marha súlyos gondjaim vannak amik miatt hanyagolom az FH-s ügyeket... bocsánat érte...

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

The Hedgehog
Kipróbáltam! Nálam jókl a csukák...

fhsasa
õsszel

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

Mikor jelent meg ez a játék? Meg tudja mondani vki?
Breki33
Breki33
Jók a cipõk
köszi süni
fm
kösz

Breki33
grrrrrrrrrrrrrrrr

csak kb 3* linkeltem be
ezzel kellett volna kezdeni

klikk
Én is 4*-on nyomom a ML-t./Bayern/
Feljutottam az elsö osztályba 3 idény alatt,és most fejeztem be az elsö idényt a legjobbak között.Hát egy stabil középcsapt szintjét hoztam ott,év végén a 7. helyel.A kupából az elsö körben kiestem /Porto-Bayern:0-1,Bayern-Porto:0-3/.
De ha hárommal több pontom van akkor lehettem volna 4.,és akkor a köv idényben indulhattam volna a nemtudom milyen kupában.Na majd talán legközelebb.Sajna még mindig van a csapatban jópár ilyen "kitalált név" akik nem ütik meg a Master League elsö szintjét,velük nehéz szenvedni,pénz meg lassan jön a lecserélésükre...

Ja és azt tudtad hogy nem tuti feljutás ha 1-2. vagy a 2. ligában?Akkor még mindig játszanod kell az elsöosztály két utolsojával négyen egy csoportkört,szóval nem tuti az a feljutás sehogysem,csak ha már ott vagy....

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Üdv! tudtok nekem mondani egy helyet, ahonnan a Wolf 3.0-t le lehet szedni filefronton(qrva lassú) és ftp-n(le van tiltva) kívül?

Hát Rossi1 ez köztudott, hogy nagyon jó meccseket lehet játszani ebben a játékban! nekem is volt jó pár emlékezetes gólom/meccsem!
Na akkor én is berakom a cipõket:)

PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!

Csaó!

Hát, srácok!!! olyan meccset nyomtan az elõbb, hogy majdenm elszállt az agyam!!! Master Ligázom ****-on(Lazio), ez a harmadik szezonom és még divisio 2-es vagyok, de idén biztos feljut a csapat! Rangadót játszottam a Bolognaval a masodik hely volt a tét. egész végig taktikai harc ment ,se a gép se én nem mertünk kitámadni aztán a 82.percben Drogba lõtt egy gólt(Torres helyére állíyt be,aki ontja a gólokat, Drogba eddig még nem lõtt egyet sem), szóval az elsõt a csaptban.Ezek után elkezdett támadni a Bologna, de mint az õrültek. Én meg átálltam kontrára és Elõszõr Recoba lógott meg ,lerázta a védõt, elhúzta a kapus mellett, aztán az utolsó percben egy lecsorgó labdából 16-ról szétlõtte a hosszú alsót!!!! 8 perc alatt 3 gólt rámoltam be. Egészen fantasztikus meccs volt, tényleg mintha valódi lett volna! KIRÁLY A JÁTÉK!!!!!!!! Gondoltam megosztom veletek is!:)))

U.i: egyébként beraktam az új cipõket és nagyon királyak, és szerintem jók is szóval rendesen mûködnek!

Csaó Rossi1
fm
hurrá!!! megnyertem ***-on a magyarokkal a világbajnokságot! jó team management és gyakorlás a kulcs, ebben igazatok volt ;)

hol is az a "guide"? magyarul van esetleg vmi hasonló? thx

Hedge szerintem ami csukákat kiraktál, azok nem jók, kipróbáltad a játékban?

Én Hedgehog-ot keresem:)

Találtam valami Master Ligás patchet, ami aszem a pénzünket növeli meg.. csak nem tom hogy ps2-re vagy pc-re csinálták! Valaki megnézhetné, java 1.2 kell hozzá.
ML Cash

The Hedgehog
Rossz helyen keresed!

Keresek komplett PC-t 75.000 Ft.-ig

Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D

Breki33
nemtudom mert én saját stadionokat csinálok (vagyis inkább átszerkesztek)

nézd meg a számát és az fh-n lévõ stadionazonosító segítségével megnézheted mi helyett van
Csaó!

Breki, amúltkor betettél egy képet arról az új portugál stadionról....Én is feltettem, de melyik stadiont írja fölül, mert eddig még egyszer sem jött be a játékban!!! Csaó Rossi1
The Hedgehog
képként raktam õket be!

The Hedgehog
WekeL 2005/2006-os ManU meze, meg az összes többi új szerelés... mindnek ilyen hülye nyakkidolgozása van. Nem tudom miért nem köztes színt használ az nem látszana!

Hol találom ezt a 2 progit?

Breki33
Amúgy ha megmondod melyik mez lehet benne van a mezcsomagomban
Breki33
de van
pl Picture Decoderrel
vagy WMC-el

Mivel raktad be?
Képként vagy bin?
The Hedgehog
Beraktam Wekel mezeit de soknál a nyakrész szélén csúnya zöld recék vannak... ezeket grafikusan el tudnám tûntetni, de nincs erre valami gyorsabb megoldás?

The Hedgehog
Ráérek! Beteszem! Na nehogy rosszra gondolj...

Nem tudod én mennyire irónikus tudok lenni :D

Breki33
Irónikus kérdésre irónikus válasz P
Breki33
Hátha esetleg ráérsz :-)
The Hedgehog
Mit kell azzal küzdeni? Bedobod a megfelelõ helyre a bin-eket és kész :D

The Hedgehog
Nem! A 3678-as! Arról volt szó nem?

Breki33
majd megküzdök vele
ez most a 3682-es?

köszi
The Hedgehog
Nah Brekusz eme helyen leled meg a csukákat összerakva:

breki.boot.pack.zip

Remélem a BIN-ek bepakolásával már nincs gond? :D

The Hedgehog
Nincs ilyen patch!

Breki33
Breki33
ezeket mintha már kérdezted volna P
Egy kérdés master leaugeban a WE7-ben nincs olyan patch ,hogy ne kerüljenek olasz bajnokságba görög csapat meg ilyenek ? Vagy valami ilyesmi? S még egy,hogy lehet játékost fejleszteni s lehet valahogy ketten játszani a master leauget ???

The Hedgehog

The Hedgehog
Fõoldal! Videók!

Nem mondjátok,hogy kód kell hozzá???

Hol van felrakva milyen opció alatt ? Nem találom...

The Hedgehog
ja és most mondják hogy ritka szar a minõségük :(

The Hedgehog
elvileg a www.tv2.hu-n fent vannak, de nekem nem sikerült letöltenem õket! :(

Valahonnan le lehet tölteni a tegnapi 2 gólunkat ????????(németek elleni) Írjatok... Fontos lenne

The Hedgehog
Na ezér' szeretek falun élni :D

The Hedgehog
Próbáld egyszer ki füvön. Persze nem kiégett szar csomós gyepen, hanem 10 centis sportpázsiton... fantasztikus élmény!

Breki33
mezitlábas focit én a strandon játszok

tökjú bokáig érõ vízben pl

de homokon se rossz