Winning Eleven 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt hittem saját screenshotjaid 😞
de akkor azokat a képeket honnan szúrtad be? 😊
Valaki lécci monnya már meg hogy azokat a hair styleokat honnan tudom leszedni?
köszi
nem akartok hozzá csapatkiegészítõket kitenni
lusta vagyok készíteni ilyeneket, de jó lenne
nem akartok hozzá csapatkiegészítõket kitenni
lusta vagyok készíteni ilyeneket, de jó lenne
Az melyik patchben van benne amikor Raulnak is már hoszabb a haja???
Itt az új KitServer, 2.0.4 verzió! Több hiba javítva lett!
>>LETÖLTÉS<<
>>LETÖLTÉS<<
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
Az új Wolf patch az alapja........
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
CSáztok ezt a Rostert szedjétek le nagyon tuti
Fifahungary
Fifahungary
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
tud valaki olyan oldalt, ahonnan olyan válogatottak mezeit is le lehet szedni, amelyek eredetileg nincsenek benne a játékban?
(eddig csak a letteket és izlandot találtam...)
(eddig csak a letteket és izlandot találtam...)
háááááát......
pedig elméletileg ennek a gépnek elégnek kellene lennie.
pedig elméletileg ennek a gépnek elégnek kellene lennie.
AMD XP 1600+, 512 DDR és Gigabyte Radeon 9600 (sima, tehát se nem pro, xt, se) És van hogy nekem is tökéletesen megy, (egy ideig) de aztán az egész belassul és lassitott felvételben fut. 😊
milyen a proci és mennyi a ram?
mert nekem AMD 2400+, 512 DDR és ATI 9600 XT -vel tökéletesen fut még akkor is, ha közben vírusirtok és letöltök...
mert nekem AMD 2400+, 512 DDR és ATI 9600 XT -vel tökéletesen fut még akkor is, ha közben vírusirtok és letöltök...
A rendes videokártya alatt mit értesz? Nekem egy Gigabyte ATI Radeon 9600 am van.
Hahó! Lehet csak le*****s lesz belõle, de reménykedek, hogy errefelé nincsenek nyomorék emberek.(Lehet 200 adszorra teszem fel ezt a kérdést. 😊 ) Szal azt akarom megkérdezni, hogy melyik patch javítja ki azt a hibát, hogy belassul a játék és olyan lesz mint egy lassított felvétel. Egy címet is megköszönnék, hogy honnan tudom letölteni! 😊 Elõre is thx!
hello, valaki mondja mar meg pls, hogy Ronaldinho új copfos haja az edit mode hairstyle 200-as listán hanyadik? kösz
Köszi, csak eddig nem láttam ezt a képet!
Amúgy Emuleról szedem a Copás patchet, csak egy data_e.afs jön. 😊
Amúgy Emuleról szedem a Copás patchet, csak egy data_e.afs jön. 😊
Na ittvan az olasz csapat új arcokkal
csak kellene a fizura igazítás
ha valaki tudná a hajkódokat...
csak kellene a fizura igazítás
ha valaki tudná a hajkódokat...
http://www.webrasil.net/forums/index.php?showtopic=4580
Ahogy elnézem ez a partch nem teszi bele az egész Copát, hanem csak pár dolgon tupíroz.
Ahogy elnézem ez a partch nem teszi bele az egész Copát, hanem csak pár dolgon tupíroz.
Hu nagyon köszi, én már nagyon várom a Copát, kár hogy a brazilok tartalékosak, nem mintha nem lennék kíváncsi egy Robinhora vagy egy DIegora. Kíváncsi vagyok, hogy a pathc rosterében is úgy vannak-e megcsinálva a csapatok (tartalékosan). Amúgy nekem iszonyat lassan jön (15 kb...). Másnak?
hahahahaha 😄 A Weivel sztem kizárt hogy meglehet ezt csinálni, sztem össze van vágva. Nekem amúgy Dinho a kedvencem. 😉
Na megnyitottam az option filet odementem a Barcához és nem látok semmiféle COllart meg pipát 😊))) Az uniform menüpontnál lehet választani hogy standard vagy sima azt annyi...
Figy: Tényleg nagyon örülnék ha leírnád pontosan az alapoktól hogy mit hogyan kell csinálni, hogy megoldódjon a problámán és ha lehet úgy hogy az is megértse aki nem foglalkozik egy éve pes kiegészítõkkel, illetve aki nem akar 5 óriág keresgélni a 4500 hozzászólásos topicban. Nagyon megköszönném.
Figy: Tényleg nagyon örülnék ha leírnád pontosan az alapoktól hogy mit hogyan kell csinálni, hogy megoldódjon a problámán és ha lehet úgy hogy az is megértse aki nem foglalkozik egy éve pes kiegészítõkkel, illetve aki nem akar 5 óriág keresgélni a 4500 hozzászólásos topicban. Nagyon megköszönném.
Ez emlyik játék????
az arcokat melyik progival kell betenni?
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
a legfrisseb rostert valaki betudná linkelni?
Köszi!!!
Köszi!!!
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Nem rosszak bár még tény, hogy messze vannak a valósághûségtõl! De nekem így is jobban bejönnek, mint a FIFA arcai 😊
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!