5645
-
mike369 #4685 én meg inkább a Wolf 4.0 Final-t ajánlom! -
Petya777 #4684 én ajánlom inkább a Wendettát -
#4683 ez az:
The Wolf EPL & CL WE7:I PC Patch 3.0 ? -
#4682 hát szedd le hozzá az új Wolf-ot -
#4681 őő nemtom,most töltöm a játékot,még fél ora kb. és azt hallottam hogy ahoz a grafika szép legyen kell vmilyen patch. -
#4680 melyik patchet? -
#4679 patchet honnét lehet hozzá leszedni?mert 4678 üzi kicsit sok!előre is köszi -
#4678 mi? -
#4677 naéshogy? -
steweee #4676 mikor jelent meg? -
#4675 SIKERÜLT BREKI!!!!:D:D:D:D -
#4674 nem szólok be mert igényt tartok majd további segítségeidre:D.leakarom tölteni a wolfot aztán a part 3-at mindig csak 99%-ig szedi le -
#4673 nm
végre valaki aki nem szól be, ha segíteni akarok :-)))) -
#4672 na majd irom a fejleményeket.azért kössz a segítséget -
#4671 te tudod
elvileg a spanyolnak is mennie kéne
biztos van egy readme -
#4670 azt is próbáltam már.1 kb-ig szedi aztán mindig megáll.inkább leszedemek egy afs-t -
#4669 aham
akkor szedd a supr-est ottis van winning -
#4668 ezzel is ugyanaz a baj.a legalsó hsznél van a link? -
#4667 Én a http://www.suprnova.org/-ről szedtem annó, de ott most nem látom -
#4666 hát azt nem tudom mivel nekem már lent van
probáld meg ezt
klikk -
#4665 azt akarom tölteni amit irtál.fenn van a legujabb bittorrent kliens.most már elindul a letöltés csak amint elindul ezt irja ki:bittorrennt was passed a filename that doesn't not exit -
#4664 mi irja ki?
nem egészen értem -
#4663 igen én a régi csöves vagyok.azért nem szedtem le az angolt mert nem találtam sehol dc-n meg csak dsl-eseknek volt meg.azt irja ki hogy nem találja a megadott elérési utat -
#4662 figyi te a régi csöves vagy?
kezdek megkeveredni
ha leszedsz egy asf-et az ugye kb 500 mega
akkor nem egyszerűbb leszedni rendesen az angol verziót?
Gondolom ezt szedted le:
http://66.90.75.92/suprnova//torrents/1955/Winning%20Eleven%207%20International%20(WE7I%20Spanish%20DVDRip)%20modded%20by%20Bio]-[aZaRD-rar.torrent
Én ezt ajánlom
Winning_Eleven_7_International-VENGEANCE
klikk
ez a patchelt -
#4661 Engem már az se érdekelne ha spanyol lenne a menü csak jácchassak vele.dc-ről szedtem.de installkor lehet változtatni hogy melyiket akarom installálni de ha a spanyolra akkor kéri a cd 2-őt.szted ha beszerzek egy data_e.afs-t akkor és azt bemásolom és azzal kiirom akkor mehet? -
#4660 ja sztem ez a spanyol verzió
sztem még a menü is spanyol lesz P
amúgy honnan szedted? -
#4659 olyat szedtem le asszem hogy az a neve hogy spanish dvd rip meg vmi BIOHAZARD csinálta.ezek szerint ebben benne van a spanyol kommentár?? -
#4658 ez érdekes nekem a dat könyvtárban data_e.asf van
az e ugye az angol és s elvileg a spanyol
de nekem olyan csak a pes-nél volt -
#4657 Na megnéztem a cd-t.a mappában csak a data_s.afs volt és nincs data_e.afs -
#4656 "KONAMI Japan" has released their latest "NewsMag Video", which shows a report about the Japanese "WE tournament".
Also, you can see about 5 seconds ingame of the new WE 8! That's not really helpful but at least we've got something of "WE 8" in action!
klikk -
#4655 nembaj legalább nem kapunk két megás gif-eket P -
#4654 Hát nemtom elég rég láttam új vendetta-t
Én nemsok újdonságot láttam, de sztem ezek nagyrészét már beraktam.
A roster miatt esetleg érdemes, de én valószínű csak átemelek belőle dolgokat, a labdája naon gagyi. -
Petya777 #4653 Ha veszem Frapsal, akkor max 640ben tudok élvezhetően játszani. -
#4652 csak a nevekhez:)
PS2-n van a leguccso verzijo World Soccer Winning Eleven 7 : International néven
JAP DVD...ugyhogy a japcsi kommentár beszarás...jobb mint a spanyol....bekkkem...ezt mondja Beckhamre ...és DAÚL...Raulra:) -
#4651 "Olyan idegesítő a Weiben, hogy csak ilyen baromi rövid replayeket lehet menteni. Tök gáz, amikor egy bazi szép akciót végigviszek és csak a lövés láccik már szinte belőle ... :("
vedd fel a meccset videora aztán vágd meg:) -
#4650 Érdemes leszedni az új Wolfot? Wendetta 1.3 van fenn pici tuningokkal. -
#4649 Hát elvileg az angolt kéne
sztem más nyelv nincs is benne -
#4648 kijelentés -
#4647 na rájöttem vmire.ez a spanish dvd blabla.installkor beállitom hogy csak a spanyolt telepítse de amikor instalálná a data_s.afs-t akkor kiirja hogy kéri a cd2-őt.
-
#4646 sejtem mire gondolsz.akkor hogy tudom megoldani a problémámat??