Winning Eleven 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor a tudtomon kívül voltam ügyes és elõrelátó 

a játékon belül bemész a register player menüpontban a brazilokhoz, kiválasztod bellettit, aztán nyomsz egy (asszem) r1-et, kikeresed a barca-t, és kijelölsz egy üres helyet a listában.
így berakja oda és a braziloknál is megmarad.
így berakja oda és a braziloknál is megmarad.
Ja ok. 😊 EGy kérdés: Hogyan rakhatom be Bellettit a Barcelonához? Mert a brazil válogatottban benne van, de nemtom átrakni. A Weditorral nemtom megnyitni a save fájlt, az opt editorral meg nem lehet igazolni ... A játék belsejében lévõ edit modeal meg szintén nem lehet szvsz.
na, akkor nálam azért mûködik, mert nem raktam fel az új exe-t
Dehogynem 😊
nodehátebbennemisvoltújexe!!!!!!!!!!!
Haha, ez vicces: Feltettem a patchet, indítanám és: Wrong disk inserted"
HEEEEELP!
HEEEEELP!
A patchben van egy "WE7I No Collar Fix.DAT" fájl. Azt hova kell másolni?
Quaresma kedvéért, itt van Quaresma:
Ilyet nem lehet csinálni?
Ilyet nem lehet csinálni?
jah, wemodecenterrel csinálom, de úgyis ott marad kicsit a szin
ne weditorral csináld, hanem wemodcenterrel és az options/color management-ben MINDIG állítsd be az aktuális színt.
ha több is van (pl. zöld és piros)és nagyon nem megy a dolog, akkor egyszerûen színezd át a pirosat is zöldre és azt add meg neki...
ha több is van (pl. zöld és piros)és nagyon nem megy a dolog, akkor egyszerûen színezd át a pirosat is zöldre és azt add meg neki...
Weditorral a mezt, ha arra gondolsz.
Na jó nem, mostanában nem is szokta azt mondani. Szal megcsinálom Animation Shop 3-mal, aztán feltöltöm és beszúrom a gif képet.
Ahogy Breki mondaná: olvass vissza 😊)
mivel rakod be?
én beállítottam és mégis olyan maradt ...
ez volt a legjobb, amit találtam, szerintem jó.
egyiknek meznek sincs gond a nyakával, csak a transparency-t kell beállítani.
egyiknek meznek sincs gond a nyakával, csak a transparency-t kell beállítani.
a magyar mez mennyire hiteles? Ennek nincs gond a nyakával,
Wolf 4.0 Final magyar kiegészítés itt:
mike.iweb.hu
Izland, Új-Zéland és Lettország a klasszikus válogatottak helyett és néhány magyar átigazolás (Fehér a PSV-be, Babos a Feyenoordba)
mike.iweb.hu
Izland, Új-Zéland és Lettország a klasszikus válogatottak helyett és néhány magyar átigazolás (Fehér a PSV-be, Babos a Feyenoordba)
Olyan idegesítõ a Weiben, hogy csak ilyen baromi rövid replayeket lehet menteni. Tök gáz, amikor egy bazi szép akciót végigviszek és csak a lövés láccik már szinte belõle ... 😞
ujabb
de nem igazán tudom már mivel a Wendetta nekem jelentõsen spécizve van
nem valószínû cserélem a(ki)vállogatott mezeim saját készitésû dolgaim, labdát stb.
de nem igazán tudom már mivel a Wendetta nekem jelentõsen spécizve van
nem valószínû cserélem a(ki)vállogatott mezeim saját készitésû dolgaim, labdát stb.
Figy, ha valamelyik szervernél sorrakerülsz, akkor 5 perced van, hogy elindítsd a letöltést. Ezért nem érdemes elõre berakni a letöltési listába, mert mire lejön az elõtte lévõ fájl, addigra réges-régen letelik az az 5 perc.
És a Wendettához képest jó vagy rossz?
Elindítottam én is mind3 servert.
Ebben az utolsó 3 sor az mit jelent ?
4 percet vagy 22 percet kell várni ???
Ebben az utolsó 3 sor az mit jelent ?
4 percet vagy 22 percet kell várni ???
letöltési listába?
én manuálisan töltöm
sztem listába nemis lehet berakni
amúgy már rég lent van
én manuálisan töltöm
sztem listába nemis lehet berakni
amúgy már rég lent van
Akkor egyszerre csak egyet lehet vagy mi?
Mert az elsõt töltöm épp és a másodikat akartam berakni a letöltési listába.
Mert az elsõt töltöm épp és a másodikat akartam berakni a letöltési listába.
Az a gond szvsz, hogy elõre beraktad az összeset a letöltési listádba ...
A filefronton nektek is várni kell egy csomó idõt amíig elkezdheted a letöltést ???
ezt szedném le: The Wolf Final (4.0) WE7:I PC Pack ==>
és ebbõl az elsõ packra csak egy percet kellett várakoznom de a második már a francért sem akar bejönni pedig má' vagy 7-8 percet bizt, hogy vártam.

ezt szedném le: The Wolf Final (4.0) WE7:I PC Pack ==>
és ebbõl az elsõ packra csak egy percet kellett várakoznom de a második már a francért sem akar bejönni pedig má' vagy 7-8 percet bizt, hogy vártam.

És amint láttad én is adtam kötényt, ott van az egyik gifen, de ez álltalában nem nem tudatosan jön...
Mert? Jó lenne egyszer tényleg tudatosan bebõrözni vkit 😊
Baromira kíváncsi vaok mi a Wendetta és a Wolf patch közt különbség. Azon kívül, hogy a Wolfban több az angol csapi.
Mondjuk a 2.-at sejtem 😄D
The Wolf Final (4.0) WE7I PC Man Utd ML Save
The Wolf Final (4.0) WE7:I PC Option File
Ez a 2 mire jó?
The Wolf Final (4.0) WE7:I PC Option File
Ez a 2 mire jó?
Egyébként nem kell azt hinni, hogy pl a sarkas-megkerülõs csel több volt, mint egy egy hátra+sprint kombi. Amúgy sajnálom kicsit, hogy nincsenek elõre meggenerált cselhelyzetek, mint az Euro 2004-ben, de ezzel el is mondtam az elõbb említett játék összes elõnyeit a WEivel szemben 😊
Ehhez nem kell leszedni az elõzõ verziókat?