5645
-
#4805 nem úgy értettem....vááá, mind1, legyen GÓÓÓÓL :D -
Quaresma #4804 nem ér hozzá a vonalhoz, de a képzeletbelihez igen te:)))))))) NINCS BENT! -
#4803 Ez nincs bent, akkor gól ha a labda teljes terjedelmével áthaladta a gólvonalat. -
#4802 lehet, de....szvsz a labdaának csak az a része számít ami érintkezik a főddel :) Nem??? Szóval valójában ez bent van...vagy én vagyok a nagyon hülye? (vágjátok a fejemhez nyugodtan) -
Gabe18 #4801 Nem,tényleg nincs bent,mert a kapufa kitakarja a labda egy részét,igy biztos nincs bent. -
Quaresma #4800 nem adta meg a játékvezető, tehát nem gól! -
#4799 Miniméter :-) Ez nagy!!! :-D
Egyébként szvsz ez gól :) -
Quaresma #4798 Szabály: a labda akkor van bent, ha teljes terjedelmében áthaladta a vonalat(gólvonal)!
A játék ezt így alkalmazza, mutatok én neked egy olyan videót, hogy leesik az állad:))! ha egy miniméterrel rajta van a labda a vonalon, az még nincs kint! -
Gabe18 #4797 Dehogynem hát már most is bent van!!Csalás,fúúúj biró!!! -
Quaresma #4796 6 gólt lehet lőni, sőt többet is, nekem egyszer volt 7 rugott gólom, meg most ez a 6! Ez nagyban függ a taktikától és a felálléstól! Ja és 10 perces meccseket játszok! -
Quaresma #4795 Gólvonalról fejeli ki a védöm szöglet után! Nem volt bent!
-
Gabe18 #4794 Hogy lehet 4*-on 6 gólt rugni...?Illetve te hány perces meccseket játszol?
Mert én 10 perceseket,de igy csak védekezésben vagyok a legjobb,mert pl most is 12 forduló után a Master League-ban 8-2 -es gólkülönbségem van... /de még nem kaptam ki!/
4*-on asszem négy gól volt a legtöbb ilyen 10 perces meccsen amit lőttem,pl egy Német-Ausztria EB csoportmeccsen. -
Quaresma #4793
Gólvonalról fejeli ki a védöm szöglet után! Nem volt bent! -
Quaresma #4792 nekem is volt izgalmam, 4* a WE mMaster Cup-ban a kieséses szakaszban megkaptam a werser Brement, otthon 6-0 ra vertem őket, egy összevissza csapattasl áltak ki, a viszavágóra összeszedték magukat és már a 30. percben 3-0 volt oda, kicsit beparáztam! összekaptam magam és a vége azért már szoros lett! De jó volt nagyon, a közönség tombolt de csak 3-0 ig, mikor rugtam egyet, csöndesek lettek:) -
Rossi1 #4791 Tegnap nekem is volt egy igazi derbim. Olaszországgal voltam és Eb-n a 8 között megkaptam a dánokat. 4*-on játszottam és a 82.-ben Sand mesterhármasával mentek a dánok 3:0-ra.Ekkor bejött Cassano és 4 perc alatt lőtt kettőt és a végén a gólvonalon ment végig a labda de hiába csúszott be nem érte el. Az lett volna szép ha kiegyenlít...:) Nagyon király volt. -
#4790 gondolom nyúlkál alul
de L2-re semmit se rak -
Laca1985 #4789 Koszi szépen SASA!
Es te amugy ezzel tudsz is cselezni? -
#4788 Hu tegnap játszottunk ugy multit hogy én TV-n a srác meg ellenem 19-es monitoron egymásnak majdnem háttal ülve.
Nemsemmi volt.
Főleg hogy az utolsó meccsen 9 emberrel nyertem.
Márcsak a két gémpad és billentyű párosítást kell kiprószálni. -
#4787 IMG csak egyszer kell -
Gabe18 #4786 Gamepad ez,csak ezekkel a szakkifejezésekkel állok hadilábon... -
Rossi1 #4785 csak sikerült:) -
Rossi1 #4784 [IMG][/IMG]
Megadta!!!:) Nézzétek a kapus száját! Egészen hihetetlen! Ezért imádom ezt a játékot! -
Rossi1 #4783
Megadta!!!:) Nézzétek a kapus száját! Egészen hihetetlen! Ezért imádom ezt a játékot! -
Rossi1 #4782
#4781 joy-t vághatod is
ide gamepad kell
méghozzá duál -
#4780 tudom, hogy fontos... dehát ez van, vannak ennél fontosabb dolgok is -
Gabe18 #4779 Pedig a joy fontos ehhez a game-hez.Az csak egy dolog hogy jobban lehet irányitani,de ha nem lenne,mit vágtam volna a fotelba bele tegnap is amikor a másdok gólt is beszivtam az Inter-től... -
#4778 lehet de szeptember közepéig nincs 1 felesleges 10ezresem sem.
másra kell sajna
majd talán a pes4hez :) -
#4777 mohus az L3 az nem az analog mozgás, hanem ha a bal analogot benyomod, azzal ps2-n nem lehet ebben a játékban semmit, r3-mal lehet manual passzot, de l3-mal semmit -
#4776 L3????:)
azzal irányítom a játékosokat:)
az analóg karral sokkal finomabban lehet fordulni ..huzogatni stb mint a négy iránnyal -
#4775 "Tegnap kipróstáltam a játékot TV előtt
Hát nem semmi meccseket vívtam.
Teljesen más feeling
vhogy másképp is játszom
akkora gólok voltak."
naugye...
konzol feeling...és az a jó a konzolos verziókban ,hogy TV-re vannak optimalizálva...én 72 cm flat 100hz-en nyomom...nem mondanék le róla... -
#4774 amugy az L3 rész az mire jó? a csel az R részen van azt tudom.. -
-
Laca1985 #4772 SASA!
Nem irod le? -
#4771 nekem van 1 "fifás" irányításom. a cselek is be vannak állítva, de speccko cselt nemtok -
#4770 Hát ez a játék nem igazán bill-re van
Azon keveset játszom, így ezt passzolom.
Meg attól is függ mire állítod a cseleket. -
Laca1985 #4769 Aha.De Breki billentyukombinációkat nem tudnál párat irni?En billentyuzeten játszok amugy.Ja meg irhatnal pár egyedi cselkombinációt is.A fifahungaryn láttam olyanokat amikor az egyik játékos behuzta a másiknak a burkét na meg egy kira bicikliscselt.Elore is koszi -
#4768 Hát remélem jól irom, mert inkább az ujjaim tudják
Kontrából vezetem az akciót, ha egy az egyben jön velem szemben a védő elengedem a gyors futást és R"-öt lenyomva kicsit elhúzom oldalra. A védő vagy becsúszik vagy ottmarad és máris mehetek tovább.
Ha kicsit oldalról jön akkor jó szolgálatott tehet a lövőcsel, meg én azt szoktam csinálni, hogy átlósan rohangászok és mikor majdnem utolár a csel gombbal hirtelen megfordulok és szabad az út.
Egyedi cseleket inkább a jobb analóggal csinálok, bár most inkább a manuál pass-t gyakorlom. -
Laca1985 #4767 Sziasztok!
Reméllem valaki tud nekem segiteni.A WE7-el játszok otthon és feltettem hozzá az osszes Wendetta patchet.Tok király a játék!!!Azt irtatok tobben is vagy itt vagy az sg-n, hogy a játékban az R2-vel lehet cselezni.En kiprobaltam de nem igazan mukodott.Ha nem sprinteltem vele csak az ellenfel felé vittem a labdát és miellott odaért volna lenyomtam az R2-t és a valamelyik irany gombot nem csinalt semmit.SEGITSETEK!!!
Irjatok letszi olyan billentyukombinaciokat amikkel kiraly cselek hozhatók elo és irjatok le, hogy hogyan lehet benne cselezni.Letszives!!!Elore is koszi!!!
-