5645
  • Terminátor14
    nem úgy értettem....vááá, mind1, legyen GÓÓÓÓL :D
  • Quaresma
    nem ér hozzá a vonalhoz, de a képzeletbelihez igen te:)))))))) NINCS BENT!
  • [HUN]FaTaL
    Ez nincs bent, akkor gól ha a labda teljes terjedelmével áthaladta a gólvonalat.
  • Terminátor14
    lehet, de....szvsz a labdaának csak az a része számít ami érintkezik a főddel :) Nem??? Szóval valójában ez bent van...vagy én vagyok a nagyon hülye? (vágjátok a fejemhez nyugodtan)
  • Gabe18
    Nem,tényleg nincs bent,mert a kapufa kitakarja a labda egy részét,igy biztos nincs bent.
  • Quaresma
    nem adta meg a játékvezető, tehát nem gól!
  • Terminátor14
    Miniméter :-) Ez nagy!!! :-D
    Egyébként szvsz ez gól :)
  • Quaresma
    Szabály: a labda akkor van bent, ha teljes terjedelmében áthaladta a vonalat(gólvonal)!
    A játék ezt így alkalmazza, mutatok én neked egy olyan videót, hogy leesik az állad:))! ha egy miniméterrel rajta van a labda a vonalon, az még nincs kint!
  • Gabe18
    Dehogynem hát már most is bent van!!Csalás,fúúúj biró!!!
  • Quaresma
    6 gólt lehet lőni, sőt többet is, nekem egyszer volt 7 rugott gólom, meg most ez a 6! Ez nagyban függ a taktikától és a felálléstól! Ja és 10 perces meccseket játszok!
  • Quaresma
    Gólvonalról fejeli ki a védöm szöglet után! Nem volt bent!

• Gabe18
    Hogy lehet 4*-on 6 gólt rugni...?Illetve te hány perces meccseket játszol?
    Mert én 10 perceseket,de igy csak védekezésben vagyok a legjobb,mert pl most is 12 forduló után a Master League-ban 8-2 -es gólkülönbségem van... /de még nem kaptam ki!/
    4*-on asszem négy gól volt a legtöbb ilyen 10 perces meccsen amit lőttem,pl egy Német-Ausztria EB csoportmeccsen.
  • Quaresma

Gólvonalról fejeli ki a védöm szöglet után! Nem volt bent!
  • Quaresma
    nekem is volt izgalmam, 4* a WE mMaster Cup-ban a kieséses szakaszban megkaptam a werser Brement, otthon 6-0 ra vertem őket, egy összevissza csapattasl áltak ki, a viszavágóra összeszedték magukat és már a 30. percben 3-0 volt oda, kicsit beparáztam! összekaptam magam és a vége azért már szoros lett! De jó volt nagyon, a közönség tombolt de csak 3-0 ig, mikor rugtam egyet, csöndesek lettek:)
  • Rossi1
    Tegnap nekem is volt egy igazi derbim. Olaszországgal voltam és Eb-n a 8 között megkaptam a dánokat. 4*-on játszottam és a 82.-ben Sand mesterhármasával mentek a dánok 3:0-ra.Ekkor bejött Cassano és 4 perc alatt lőtt kettőt és a végén a gólvonalon ment végig a labda de hiába csúszott be nem érte el. Az lett volna szép ha kiegyenlít...:) Nagyon király volt.
  • Breki33
    gondolom nyúlkál alul
    de L2-re semmit se rak
  • Laca1985
    Koszi szépen SASA!
    Es te amugy ezzel tudsz is cselezni?
  • Breki33
    Hu tegnap játszottunk ugy multit hogy én TV-n a srác meg ellenem 19-es monitoron egymásnak majdnem háttal ülve.

Nemsemmi volt.

Főleg hogy az utolsó meccsen 9 emberrel nyertem.

Márcsak a két gémpad és billentyű párosítást kell kiprószálni.
  • Breki33
    IMG csak egyszer kell
  • Gabe18
    Gamepad ez,csak ezekkel a szakkifejezésekkel állok hadilábon...
  • Rossi1
    csak sikerült:)
  • Rossi1
    [IMG][/IMG]

Megadta!!!:) Nézzétek a kapus száját! Egészen hihetetlen! Ezért imádom ezt a játékot!
  • Rossi1

Megadta!!!:) Nézzétek a kapus száját! Egészen hihetetlen! Ezért imádom ezt a játékot!
  • Rossi1

• Breki33
    joy-t vághatod is
    ide gamepad kell
    méghozzá duál
  • fhsasa
    tudom, hogy fontos... dehát ez van, vannak ennél fontosabb dolgok is
  • Gabe18
    Pedig a joy fontos ehhez a game-hez.Az csak egy dolog hogy jobban lehet irányitani,de ha nem lenne,mit vágtam volna a fotelba bele tegnap is amikor a másdok gólt is beszivtam az Inter-től...
  • fhsasa
    lehet de szeptember közepéig nincs 1 felesleges 10ezresem sem.
    másra kell sajna
    majd talán a pes4hez :)
  • shevy
    mohus az L3 az nem az analog mozgás, hanem ha a bal analogot benyomod, azzal ps2-n nem lehet ebben a játékban semmit, r3-mal lehet manual passzot, de l3-mal semmit
  • mohus
    L3????:)
    azzal irányítom a játékosokat:)

az analóg karral sokkal finomabban lehet fordulni ..huzogatni stb mint a négy iránnyal
  • mohus
    "Tegnap kipróstáltam a játékot TV előtt
    Hát nem semmi meccseket vívtam.

Teljesen más feeling
    vhogy másképp is játszom
    akkora gólok voltak."

naugye...
    konzol feeling...és az a jó a konzolos verziókban ,hogy TV-re vannak optimalizálva...én 72 cm flat 100hz-en nyomom...nem mondanék le róla...
  • fhsasa
    amugy az L3 rész az mire jó? a csel az R részen van azt tudom..
  • fhsasa

• Laca1985
    SASA!
    Nem irod le?
  • fhsasa
    nekem van 1 "fifás" irányításom. a cselek is be vannak állítva, de speccko cselt nemtok
  • Breki33
    Hát ez a játék nem igazán bill-re van
    Azon keveset játszom, így ezt passzolom.

Meg attól is függ mire állítod a cseleket.
  • Laca1985
    Aha.De Breki billentyukombinációkat nem tudnál párat irni?En billentyuzeten játszok amugy.Ja meg irhatnal pár egyedi cselkombinációt is.A fifahungaryn láttam olyanokat amikor az egyik játékos behuzta a másiknak a burkét na meg egy kira bicikliscselt.Elore is koszi
  • Breki33
    Hát remélem jól irom, mert inkább az ujjaim tudják

Kontrából vezetem az akciót, ha egy az egyben jön velem szemben a védő elengedem a gyors futást és R"-öt lenyomva kicsit elhúzom oldalra. A védő vagy becsúszik vagy ottmarad és máris mehetek tovább.
    Ha kicsit oldalról jön akkor jó szolgálatott tehet a lövőcsel, meg én azt szoktam csinálni, hogy átlósan rohangászok és mikor majdnem utolár a csel gombbal hirtelen megfordulok és szabad az út.

Egyedi cseleket inkább a jobb analóggal csinálok, bár most inkább a manuál pass-t gyakorlom.
  • Laca1985
    Sziasztok!

Reméllem valaki tud nekem segiteni.A WE7-el játszok otthon és feltettem hozzá az osszes Wendetta patchet.Tok király a játék!!!Azt irtatok tobben is vagy itt vagy az sg-n, hogy a játékban az R2-vel lehet cselezni.En kiprobaltam de nem igazan mukodott.Ha nem sprinteltem vele csak az ellenfel felé vittem a labdát és miellott odaért volna lenyomtam az R2-t és a valamelyik irany gombot nem csinalt semmit.SEGITSETEK!!!
    Irjatok letszi olyan billentyukombinaciokat amikkel kiraly cselek hozhatók elo és irjatok le, hogy hogyan lehet benne cselezni.Letszives!!!Elore is koszi!!!

• Breki33