5645
  • Breki33
    Amúgy énis arról beszéltem

itt a cordless

• Breki33
    nemegészen

a sima rumblepadon nincs négy gomb elöl
    sokkal gagyibb a kidolgozása

Két analóg mini-botkormány, a nyolcirányú billenõgomb, a 11 programozható nyomógomb és a gyorsító csuszka

nagyon megéri a 6000
    és mégegyszer megmondom nem azért, hogy CORDLESS LEGYEN

"A WingMan Cordless Gamepad tehát mindent tartalmaz, amit egy komoly gamepadtől elvárhatunk. A megszokott digitális vezérlő mellett két analóg mini-joystick kapott rajta helyet, a hat gomb és a középső- és mutatóujjunknál található 4 trigger-gomb mellé egy tolóerő-szabályzó tolóka is került, és mindemellett vibrációs visszajelzésre is képes a gamepad. További gombokat is találhatunk még: egy start funkciójút, valamint egy üzemmód-váltót, mely a digipad és a bal oldali analóg kar funkcióját (irányítás/nyolcirányú nézőpontváltó kapcsoló) fordítja meg. Emellett pedig egy külön gombbal kapcsolhatjuk ki-be a remegést. Nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy a már említett rádiós megoldásnak köszönhetően nem vagyunk megkötve a kábellel, oda megyünk a vezérlővel a kezünkbe, ahova csak akarunk, persze a pár méteres hatótávolságon belül.

A gamepad kis fekete rádióvevője az USB porton keresztül csatlakozik a gépre, míg a gamepad meghajtásáról 4 ceruzaelem gondoskodik. A driver felinstallálása után a vevő gombját megnyomva csatlakozik az eszköz, és innentől már használhatjuk is. Design tekintetében a Cordless Gamepad jó, szerencsére visszatértek az ívelt vonalakhoz, így a fogása kényelmes, és minden vezérlő viszonylag jól elérhető. Csak ha nagyon sok dolgot akarunk egyszerre használni, akkor kell kissé ügyeskednünk. A motorok és az elemek miatt kissé nagyobb és nehezebb a szerkezet, mint egy átlagos gamepad, de a képességei kárpótolnak minket ezért a kis kényelmetlenségért cserébe. A gamepad teteje szürke, az alsó fele és az analóg karok pedig áttetsző kék színűek. Ennek köszönhetően láthatjuk a motorokat is, és a rajtuk forgó két aszimmetrikus nehezéket, az egyiken egy kisebbet, a finomabb rezgésekhez, a másikon egy nagyobbat az erőteljesebb effektekhez."

• pluhi
    Én a sima Rumblepadról és a cordless Rumblepadról beszéltem ám. Azokban meg ua. a mechanika. Tök felesleges 6K-t áldozni arra, hogy cordless legyen.
  • fm
    szóljon ha vki eredeti "gémpléjjel" és csapatokkal az idei eb-csoportokból a lettek helyén megnyeri az eb-t a magyar csapattal! 3 csillagon..hajrá :)
  • Breki33
  • fhsasa
    jajmá ezen össze ne vesszetek.
    Breki. ha a kapuscuccot megvettem, meglátom mennyi pénzem marad, és akkor kérek tanácsot majd oks? hogy abból a pénzből milyet érdemes venni
  • fhsasa
    végre :)
  • Breki33
  • Breki33
    Először is nyugi.

Nem hitetek el semmit a tapasztalataimat mondom.
    Nem azért lehet vele jobban cselezni amúgy.
    A mechanikája finomabb sztem.

A sima Rublepad szarabb mint a dual -illetve az nem szar csak elég könnyen romlik- azt semmi pénzért nem vennék.
    Már többször részletesen felsoroltam miért.

A tipushiba abban jelentkezik, hogy jobbra nem tér ki rendesen és nem lehet vele teljes kört leírni.

Többen megkerestek ezzel a hibával, hogy mit tegyenek.
    Nekem a dual fél évig járta az eladókat nagykereket szervízeket.
    Először azt mondták pl a gumi szétjövésre, hogy az nemis garis aztán nem volt csere illetve sima rumblepadot akartak adni helyette.
    Na az egy napig volt nálam inkább nem írok véleményt róla hátha valakinek olyan van.

A cordless-t nem azért ajánlom, mert cordless és mert nekem az van- hisz DUAL is van- hanem mert jobb a mechanikája, strapabíróbb, igaz nagyobb darab és nincs gomb az analógokon.

Szval nem hitetek el semmit csak elmondom a véleményem és aki az alapján Cordless-t vett senki se jött vissza, hogy miért ajánlottam.
  • pluhi
    Mi a reteknek cordless? El ne hitesd már az emberekkel, hogy azért mert rádiós, jobban lehet vele cselezni. Sima Rumblepad 9000-9500 mindenhol, ha annyira félne a dual actiontől. (Valóban sokaknak van vele problémája, nekem nincs. Kopp,kopp.)
    Amúgy havernál is szarakodott a dual action jobb analogja (amint hozzáértél kitért maximálisan abba az irányba, szal megszűnt analognak lenni). Kiderült, hogy a probléma szoftveres, mert elvittem az enyémet oda, és ugyanúgy viselkedett, pedig itthon jó. Driver reinstall nem segitett. Nem is tudom azóta haladt-e a valamit az ügy.
  • Breki33
    amúgy így, hogy most mindakettő van nekem elmondható, hogy a cordlessel vhogy finomabban lehet cselezni

viszont érdekes módon a dual-al többször ollózok
    és ot pozitív még a manual pass bár ez engem egyenlőre inkább zavar
    cselezés közben néha ellövöm a sunyiba P
  • Breki33
    hát ha duál-t vesz az nagy valószinűséggel elromlik
    tele van minden fórum vele

pl az fh-n is egy csomóan írtak
    a cordless meg kb annyi
  • pluhi
    Na nehogy má 15K legyen...
  • fhsasa
    hmm majd meglássuk:D
  • Breki33
    grrrrrrrrrrr

mivel én Animation Shop 3-al csinálom nem ugyanaz a progi
    lehet pont ez a része lett jobb

szedd le és ezzel csináld
    asszem 30 napig ingyenes
  • Breki33
    15 P
  • Rossi1
    Breki!:)

De ugyanazzal a progival csinálom, amit az előbb leírtam azt mind animation shop 2-vel csinálom, csak mondom optimalizálásnál valami nem kóser,mert meg10szerezi a méretét. (2 színnel le tudtam hozni 813kb-ra:)) Biztos valamit nem csinálok jól azért írom, de nekem az is okés, ha lesz egy kis időd és ICq-n megbeszéljük...Köszi
  • fhsasa
    na, mennyi egy olyan gamepad ami a játékhoz kell?
    kapok egy 20ast, abból 7-8 ezer elmegy kapusmezre, max 10. szval 10ezrem tutko marad.. :)
  • Breki33
    leszek valaki P

400k aviból kb 500k gif-et lehet csinálni
    de ha nem ugyanazzal a progival csinálod

én amúgy nem minimumon szoktam optimize-t mert akkor sztem ronda lesz
    én meg a szépet szeretem ugye
  • Rossi1
    Breki!(vagy valaki:)

Tudom, hogy az agyadra megyek, de mit jelentsen AZ, HOGY 4-ES AVI-BÓL 5-ÖS GIF-et? Meg van az avi-m és resize és crop után optimize-olom(minimumon), de akkor 3x vagy 4x akkora lesz, mint előtte volt. Itt akadok el folyton, mert így a 413kb-os avi-mból lesz egy 4Mb-os gif...És az úgy nagyon nem jó. Szóval segítsetek légyszi,cserébe kaptok egy Diouf bombát!:) Előre is köszi
  • Breki33
  • Breki33
    amit az option file szokott ember :-)

I've updated every transfer for teams in the game. Some transactions such as player release to no club or a substitution to a team outside of the game I haven't completed but all transfers between existing teams in the game have been updated and are current to July 14th.

• fhsasa
    mittartalmaz? :)
  • Breki33
    The Wolf Final (4.1) WE7I & PES3 Option Files

klikk
  • Breki33
  • Breki33
    hm ezt eddig nemis tudtuk :-)
  • Breki33
    nem Compressed
    Optimized

4 es avi ból 5-ös gif-et kell!!!
  • Breki33
    támadás védekezési szint, stratégia, vjátszás P
  • Terminátor14
    há' nem t'om :) ezzel a vonallal meg arra gondoltam, hogy a labdát,ha felülről nézzük, akor ok..de a (képzeletbeli) vonnalal nem érintkezik az egész, amit látunk (mivel a labda gömb) csak a ''közepe'' és a képen, az a része a labdának, ami a vonnalal érintkezne, az már bent van :) Szerintem, de végül is teljesen mind1, csak szeretek mindenbe belepofázni :)
    Sorry...:D
  • Quaresma
    megadják? mert úgy látszik! De a szabály az szabály!
  • fhsasa
    tényleg gól! :)a labdának nagyobb része már a kapuban van, ezt 99%ban megadják!
  • fhsasa
    billen mire jó az ellkettő? :)
    max a számokat betudom rakni annak :Dazmég elérhető
  • Rossi1
    A Crop megvan. De a Compressed -et nem találom, igaz én animation shop 2-őt használok. De szerintem ez nem lehet hiba. Most már az avi-m eredetileg összement 413 kb-ra, de így is 2,6 Mb lesz a gif...(32 színnel), ezalatt meg egészen brutálisan szarul néz ki. pedig mindent úgy csináltam, ahogy írtad....Egyszerűen nem értem!
  • Quaresma
    ezt megint honan szedted Breki??????????????????????????????
  • Breki33
    kb 60 %-ot
    de attól is függ mennyire vágom meg

crop az az eszköztáron található
    szabvány crop ikonja van
    azt hiszem második baloldalt felül

én avi-t valamikor összenyomom kb 300-400-ra a compressed-et választva és ebből optimalizálom a gif-et mig nem jó a méret
    mert méret a lényeg P
  • Rossi1
    BREKI!!!!

Segíts légyszi! Animációt akarok készíteni, megvan az avi, utána Animation Shop-ban resize-oltam(apropó te milyen méretet szoktál neki adni?), és utána írtad a múltkor(4 oldallal ezelőtt), hogy kell valami Crop. Azt hol találom, mert átnéztem az animation shop-ot és ilyet nem találtam(egyáltalán mi az), aztán az optimalizálásnál is vannak gondjaim, mert mindíg 1 Mb feletti lesz a cucc. Az avi-m 974 kb, szóval nem értem. Előre is köszi!
  • Breki33
    A vonalnak a külső síkját kell nézni
    ugye a vonalnak is van vastagsága

Termivel értek egyet
  • Gabe18
    Küldjük el a fotót az UEFA-hoz elemzésre!
  • pluhi
    A teljes terjedelmével azt jelenti, hogy minden egyes atomja benn van. Sokan már azt hiszik, ha meglátják a vonalat a labda alatt, az már kinn(benn) van. Csakhogy a szerencsétlen gömb alakú...
  • Terminátor14
    vagyis, ne legyen, na! :)