5645
-
#845 st07j_nf_base.bin
ez pl egy gyeptégla
a #819-ben vannak a stadionok
mindegyiknek külön könyvtára van -
#844 -
pilfer #843 Brekk!
Megnézném (megjegyzem kíváncsiságból), hogy milyen ennek a game-nek a gyepfelépítése. Help, hogy melyik az!
Azért (legalább) szerdáig csak semmi gyep!!! -
pilfer #842 Hát nem gyönyörű!!!
Le is szedem... -
pilfer #841 kedvért=kedvedért -
pilfer #840 és direkt a kedvért mutatja? -
#839 Ilyenek a cípők
-
#838 annó mohus belinkelte párszor a PES topicban -
Don Vittorio #837 nem rossz csak eltűntette a magyar válogatottat is + még valami csapatot!
:(
helyette brazil classic
meg angol classic
meg még valamilyen classic válogatott van...
ki érti ezt? :P
japán rip nem lesz valamiko(PC)?
-
Glasses #836 Tudja valaki az összes kombót,hogy milyen cseleket lehet csinálni. -
#835 jó pénzért mindent P
igen énis arra gondolok -
#834 az ftp-n fent van egy st14 könyvtár ami ugyebár a Tardini stadion
megpróbálom belerakni -
#833 Te is tanusithatod, hogy a videoim nem szaggatnak. Közelharcnál is szokott lenni clipping hiba. Nagyon húzós fizikai engine kéne alá, hogy ne legyen. (Polygon pontosságú ütközésvizsgálattal.) -
#832 nekem nem szaggat abszolut
csak néha belenyúlnak egymásba -
#831 Szaggat? Minden második képkocka hiányzik, az igaz, de azért ez messze van a szaggatástól (tök folyamatos). Jó kodekkel nézted? Az a gyanúm, hogy nem. Nekem is szaggatott a Master and Commander, mig fel nem raktam xvid rc2-őt. Speciel mondjuk a másik videot csináltam erre a célra, ez csak egy kissé lol gól, azért tettem be.
Kapufán átesés. Nagyon ritka a clipping hiba a játékban, ez is egy közülük. Láttam már combon átmenő labdát is. -
#830 200 chant mp3-ban
klikk -
#829 ja akkor csak kétszer írtad le köszi :-)
emberfogásról is írtál egyszer -
#828 a teljes Wendetta?
Én abból csak a mezeket vettem át
a többi is jó? -
#827 "Azért sikerült három pirosat lőni, de piszok nehéz bír lenni."
ez benne a jó
-
#826 uh még nem tudom most a Barcelona és a Real stadiont akarom leszedni de nem gyün
neked megy? -
#825 nem
ez egy eset:)
L1 nyomvatartva kör,kör -
#824 megnéztem a videót amit mondtál hogy nézzek meg
we_2.avi 7 megás
hát igencsak szaggat, de ami marhára zavar az hogy a kapus átzuhan a kapufán meg a hálón is...ilyen PS2-n nincs, sem szaggatás. a szaggatás miatt én igy nem is jatszanék vele
a "tempó" a szaggatás levéve stimmel...az látszik hogy a gólvonal közelében direkt belassít...highlights dirket ilyen.
ami még különbség, az az hogy PS2-n a highlights valami iszonyat meg van aliasingolva plusz kamera mélyfókusz effektek, hirtelen ránézve ilyenkor gyakorlatilag nem lehet eldönteni hogy valódi vagy nem a visszajátszás -
Don Vittorio #823 most a wendetta van fenn nekem...jobbak? -
Don Vittorio #822 és jók? :) -
#821 nekem megcsinálta -
Don Vittorio #820 nekem nem műxik...nem tudom importálni...valami Oops izét ír ki... :( ammegmi? -
#819 st01w San Siro
st02w Camp Nou
st03w Highbury
st04w Amsterdam ArenA
st05w Olympiastadion
st06w Stade Louis II
st07w Old Trafford
st08w Sang-Am WC Stadium
st09w La Bombonera
st10w Bloemfontein Rugby Stadium
st11w Estadio Nacional
st12w Stadio delle Alpi
st13w Stadio Olimpico
st14w Ennio Tardini
st15w Stamford Bridge
st16w Anfield
st01j Sapporo Dome
st02j Kashima Soccer Stadium
st07j Yokohama Int'l Stad.
st12j Nagai Stadium
st16j Tokyo Stadium -
#818 Nou Camp Stadium Textures Update
Anfield Road Stadium Textures UPDATE 1.0
klikk -
#817 mezek2 -
#816 Mezek
lehet feltölteni is -
#815 -
#814 -
#813 -
#812 -
#811 Sztem itt van, hogy lehet flag-eket berakni
link
-
#810 már rég letöltöttem -
#809 Training challange-nél már a hajam kihullt. Lehet normálisan meglőni, de csak akkor akadt be, ha elment a két felugró játékos feje között. Lehet lágyan benyesni, de akkor felezte a pontszámot. Azért sikerült három pirosat lőni, de piszok nehéz bír lenni.
Breki: tölts már le egy guide-ot -
#808 köszi azt én löttem :-)
"L1 nyomva tartva és utána kör, kör kétszer egymás után"
Ez most két eset? -
#807 és jó? :-) -
#806 "hát szabadot megmondom őszintén kapura alig tudok rúgni"
kezdetben en sem tudtam...és pl az öcsikém máig sem tud...primkó módon lapos passz aztán fordulasból rugásokkal nyomul:)
természetesen a titkot nem árulom el:)csak annyit hogy NEM! használom az analóg karokat
nincs annál rulezebb amikor nagyot lesnek az ellenfelek amikor Zidane mesterien lövi ki a pipát..persze nem 10-ből 10-szer:)
egyet még javaslok, mert én is ott tanultam meg TRAINING CHALLANGE...és ott a gép még el is magyarázza!!!...úgyhogy hajrá...