5645
-
#885 lasztiknál vigyázni kell, hogy egyezen a forma
ebben Taz a profi
de mi volt a kérdés? P -
#884 -
#883 cscs
cipőket nemtok a WE-be berakni! pedig jol csináltam, de nem látni őket sehol
meg a tv kijelzővel sem boldogulok.
és beraktam nemrég egy naracssárga bl lasztit, utánna akartam egy mitre lasztit és aztsem volt jo -
Don Vittorio #882 az ftp-n fenn van a /WE7 International/Torrent/ dir-ben... -
#881 LOL
kint van egy utálunk Figo :-)
Címerek a füvön -
#880 A+B superpatch
Nou Camp Ingame
-
pilfer #879 Majdnem jól írtam:
első szint 15 mp
második szint 30 mp
harmadik szint 31-32 körüli
negyedik szint 40 mp
Az ötödik még nincs kész, de valószínűleg 1 perc a szintidő.
Húúú, de kacifántos ez az 5-ödik szint lol. -
pilfer #878 Nem. Váltakozó futással, meg fordulgatni is kell, mint ahogy a nyilak is mutatják.
Nem kapott el , csak tréningezgetek... -
#877 látom elkapott........P -
#876 de csak mentél gyors futással? -
#875 güzü na P -
pilfer #874 vazz... a második kérdés sztornó... nem láttam sorry! -
pilfer #873 az első pályán, ha jól emlékszem 15 mp a szintidő, a másodikon asszem 30 mp, a harmadikon 40 körül volt, a többit még nem tom...
És a szabadrúgás trükkök??? (#869???) -
#872 hát de megyek mint a gözö, ha valakinek ez jó írja má le P
amúgy úgy nézem az egész stadion négy fileban van a füvekkel együtt -
#871 r1 az alacsonyabb röppálya, erősebb lövés
r2 magas röppálya, gyengébb lövés
billel nem igazán tudom valószinú a felfelé cursor (nyil) erősebb rúgás lefele nyíl gyengébb -
#870 linkeld ki -
pilfer #869 Brekk!
A szabadrúgás trükkjeit írd már le, mert nem egészen értem.
A csavarás asszem a (mivel bill-en játszok :( ) bal és jobb kurzor, de mi az az r2, r1? Meg a szöveg vmi fel, ill. le kurzort is ír, vagy mi... Az mi? Nem tudok angolul...:( -
pilfer #868 A labdavezetés időre megy, gondolom azért nem fogadja el. -
Don Vittorio #867 nekem csak a torrent van meg,volt 3 féle
:Winning_Eleven_7_International_FullDVD_JAP_NTSC_Multi.torrent...Winning_Eleven_7_International_DVDrip_JAP_English.torrent...WE7I_DVDrip_JAP (Eng).torrent...de lehet, hogy az utsó kettő ua... ha kell elküldöm őket
-
#866 Na elkezdtem az edzéseket
A labdavezetést nem értem végigviszem de sosem jó neki.
Az ivelést végigvittem.
Végre szabadot is tudok lőni
(Alig várom, hogy meccsen bevágjam a pipába)
Viszont itt, hogy kell rúgni?
-
#865 hol látod?
a http://www.suprnova.org/-on én nem látom -
#864 tudok ajánlani PS"-re pár szuperpatchet P
de most komolyan
úgy bosszant, hogy van amikor jobbat találok arra -
Don Vittorio #863 jaja -
pilfer #862 #855 és #856 -
#861 sebaj
IRÁNYÍTÁS -
#860 "feltelepítődött a Wie7 és ha Playre nyomok "Wrong disc inserted" miért ?"
tedd be a jó lemezt... -
#859 "Szaggat? Minden második képkocka hiányzik, az igaz, de azért ez messze van a szaggatástól (tök folyamatos). Jó kodekkel nézted? Az a gyanúm, hogy nem. Nekem is szaggatott a Master and Commander, mig fel nem raktam xvid rc2-őt. Speciel mondjuk a másik videot csináltam erre a célra, ez csak egy kissé lol gól, azért tettem be."
ja csak azért raktad be a videót, hogy leteszteld a codecjeimet?:) csináld meg mpeg2-be az a tuti:)
passz:) asszem ACE van még fenn nekem...az feltűnt hogy nem tudtam "lepauzálni" hanem végigszaladt...szval nem egy "normál" avi-val van dolgunk
csak azt nem értem, ha avi akkor miért nem viselkedik az összes avi ugyanúgy? miért van szükség ezerféle codecre
vicces lenne ha a BETA meg a VHS mellett még lenne húszféle kazetta a polcon...ugyanennyi videoval
ami a konami oldalán van fenn, azok nagyon szépen futnak nekem pl...azokat láttad te is
ja most olvasom, minden második képkocka hiányzik...ez egy konzol/Tv szemnek már szemet szúrhat:) nem tudom láttad mondjuk a GT3/GT4 című autósgammát, amire a "folyik" kifejezés szokott illeni...mindegy ez már nem ide tartozik...
"Kapufán átesés. Nagyon ritka a clipping hiba a játékban, ez is egy közülük. Láttam már combon átmenő labdát is."
combon átmenő labda nem volt csak fejbe tuszkolt:)
leggyakoribb a láb a lábban cuccos:)
de ez a kapufa nagyon durva...PS2-n ilyen nincs/nem láttam (ha egy pipát véd ki és a kapufának esik meg van oldva hogy ne essen át...kicsit fura animmal de elkerüli az ilyet) , pont ezért komáztam a gammát, mert az ütközések az eddigi legjobbak 3D focis gammában
általam "istenített" FIFA 2004-ben, Beckham a gól után lazán átszaladt a hálón és bedobásnál rendszeresen hát nélküli játékosok voltak, a labda kapufa találkozásokról nem is beszélve...és konzolon nincs patch, ami javítana ezen!
Breki fertőző vagy: átfaragtam a REAL zászlót PS2-n!!!:) eltartott egy ideig de megérte igaz játék közben semmi nem látszik belőle:) viszont a szurkolók zászlói is olyanok lettek...
jaaa és Ronaldonak adtam egy szép kék csukát:) asszem az van neki...
ennek ellenére az Isten sem fog rávenni hogy PC-n toljam:) -
pilfer #858 a CD-n kell lennie a crack könyvtárban. -
#857 lécci linket crackre -
#856 talán mert másolt
crack...... -
#855 sziasztok lenne egy problémám..
feltelepítődött a Wie7 és ha Playre nyomok "Wrong disc inserted" miért ? -
#854 bit? -
#853 ja csak a francia szöveget kéne kicserélni -
Don Vittorio #852 az lehetséges, hogy ez pc-s? Winning_Eleven_7_International_DVDrip_JAP_English
egy bin és egy cue fájl...
-
#851 A Hörrr az már én vagyok, ha nem lenne világos. -
#850 Az angol kommentár botrányos, ez tény. They fighting hard to win the... Hörrr -
#849 tökjó sokkal jobb francia komentárral
góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól :-) -
#848 Ja mégegy a chantokban van Barcelona mp3-ban P
de látom kezd tetszeni a játék P -
#847 jaja speciel ez a gyep jó
de láttom neked se tetszik a többi P -
#846 ha le tudod érdekel