Lada
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
És érdekelne hogy ezen az oldalon található lada kié.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

http://vwclubsopron.hu
SG rox!

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

a kormanyagy szetkurja a fejedet
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Csak az a gondom hogy nem-e hozzák be ide M.O. a kocka ladát?
Vagy hogy kitõl lehetne ezt megkérdezni a hungaroladásokon kívül?
Nincs-e valami baráti körük ezeknek a ladásoknak mert azt hallotam hogy van ilyesmi, és azok nem-e tudnak válaszolni?
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
A hungaro ladásokon kívül.
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
csak ne ütközzél vele, mert a kormányagy a fejedben köt ki
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
\"Life is around you and in you.\"
Voltam zárás előtt. _______________

Arról nem tudsz semmit?
Hogy behozzák-e?
Mert a honlapon semmi infó nincsen rajta.
ABIT NV7,AMD 2200+XP@2600+,512DDR/333MHz(TwinMOS),GeForce4 Mx440(ASUS V9180SE 64DDR 8X AGP@4x AGP),80GB Seagate Barracuda 7200, LG-RW 48X,Creativ-CDRom 52X 3DMark2001SE:7995pont(keményen húzva)
ABIT NV7,AMD 2200+XP@2600+,512DDR/333MHz(TwinMOS),GeForce4 Mx440(ASUS V9180SE 64DDR 8X AGP@4x AGP),80GB Seagate Barracuda 7200, LG-RW 48X,Creativ-CDRom 52X 3DMark2001SE:7995pont(keményen húzva)
Hol és milyen beszerzési áron?
Viszont a múltkor lûttam a Naplót, amiben egy 1200-as zsigával mentek oroszországba 😄 Kurva jó volt! És ott mondták, hogy még gyártják a KOCKA Ladát!!!
Voltam zárás előtt. _______________
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

kicsit megkeveredtem...