644
Az orosz csoda kivesézése :))
-
#324 Lada-Renault szövetség:
-----------------------
Oroszország legnagyobb autógyára együttműködési szerződést írt alá a Renaulttal.
Részeletek: www.ladarevolution.atw.hu
-
toretto r34 #323 AZ oldalát törte össze mondjuk rossz példa volt mert nem frontálisan egy oszlopot trafált el jó most ez egy rossz példa volt de akkor is meghajlott a huzatópad -
#322 Barátnőmet látnád /zavarában vigyorogva/ driftelni a hátsókerekes mazdámmal hóban! -
DJ BP #321 kérdés hogy törte, mennyivel ment stb. -
toretto r34 #320 hát nem tudom hogy törés szempontjábol mennyivel jobb de egx ismerösnek volt 540i-je összetörte ugy hogy meghajlott a padlolemez és nem sérült meg senki komolyabban de egy jó féle huzatópad megroppant alatta és azért mégiscsak a hátsókerék az igazi de attol m ég mindig szeretem a ladákat ha az ujjakkal nem is volt még szerencsém találkozni a niván kivül -
#319 hát sajna az első kerék hajtás mellett szól a térkihasználás, és a törés szemponjából is kicsit szerencsésebb egy keresztmotoros konstrukció:(
de van megoldás 4x4-est kell venni:)
Vagy ilyen 2151-est, amit a 2105-ös padlóvázára tervezték:
(bár ennek gyártása bizonytalan, mert csak EU3-as a níva 1.7i motorja, és nem nagyon akarnak pénzt ölni annak a motornak a fejlesztésére...)
-
toretto r34 #318 Jók ezek az ujj ladák de a tuning 05-ömet nem adnám oda eggyikért sem amugy meg kár hogy elhagyták a hátsókerék hajtást ennél a pontnál kicsit szálka ment a szemembe most már csak a bmw lessz lassan egyedül hátsókerekes és ennek nem rülök sokkal több hátsókerekes autó kellene -
#317 A Lada C nagyon tetszik.
Bár nekem az összes régebbi (2101, 2103, 2105, 2106, 2107 stb.) is tetszik. :D
Egyszer szeretnék egy 2101-et és 2103-at. De jó lenne, mindkettő gyári állapotba visszaállítva. :D -
#316 A Kalinát 2005 óta gyártyák, saját, orosz nagbefektetők, illetve állami finanszírozásokból.
A Lada C-Project-et, és a Lada C-t pediga Magna-Steyer céggel közösen fejlesztette ki a Lada. (a steyer a padlóvázat tervezésében volt benne)
Az autó az EuroNCAP törésteszteken 5 csillagot ért el. (crash test video 2116)
Előreláthatólag mindkettőt 2009-ben kezdik gyártani.
Amúgy a Lada 2170 Priórát kifelejtettem:)
Ez a 2110-es frissített változata. Idén kezdték gyártani. EuroNCAP töréstesztje 4 csillagos: crash test video 2170
A 2009-ben bevezetendő modellekik pedig, ennek az 5ajtós és Soprtcoupe változatát kezdenék gyártani:
És 2008-ra tervezik a Lada Oka 1121 kisautó gyártását is:
-
#315 Ki karolta fel a Lada gyártás? Mert ezek baszottul úgy néznek ki mint Suzuki :D -
#314 Hopp, a Lada Kalina 1119 TMS GTI 1.8i átcsúszott a sportgépekhez:) -
#313 hogy ne csak sport legyen: :)
Lada C-Project:
Lada C:
Lada Kalina 1119 GTI 1.6i :
Lada 1117 Kalina 4x4:
-
#312 Lada Kalina 1119 TMS GTI 1.8i :
145 Ló, 170nm, gyorsulás: 8,3s a vége 220km/h
Lada Kalina 1119 Super 1600 :
200 Ló
Lada 1119 Kalina TMS Rally-Cross 1.6i :
226Le, 203Nm
Lada 1119 Kalina TMS Cross 1.6i :
189Le, 178Nm
-
#311 jonagyot:D
pont most akarok venni egy ezerkettest gyakorloautonak:D -
toretto r34 #310 Na meg én se miböl gondolod hogy ha valaki Ladával jár már cigány? Sőt van egy pár haver akinek szintén Ladája van és ök se cigányok. -
#309 Képzeldd! Nem vok cigány :P -
STurmGewehr #308 a sok cigány mind ladával rohangászik:D
-
Vlala #307 Az uttsó mondatod nem teljesen igaz :) (mármint az a rész, hogy nem figyel senki)
Ladások mottója: "Lehet a Ladával hosszában is menni, csak pazarlás."
Ffxi: Biztos, hogy tölt a generátor? Feszszabályzó is teszi a dolgát? Az akksi nem szokott lemerülni? -
#306 válasz1: sz**sz rá nagy ívből, a lényeg hogy jár a motor
válasz2: elmész egy szervízbe
válasz3: elkezded átnézni a kábeleket kontakt hiba után kutatva
válasz4: egy forgalmasabb fórumon kérsz segítséget
lényeg: halvány lila gőzöm sincs és szerintem rajtam kívül kb senki nem figyeli ezt a fórumot. ellenben ha már ittvagyok tessék egy kis ritkaság (lrc topicból):
Iszonyat brutál lamboajtós duplaturbós 2 ajtós vadállat aszfaltig spoilerezve porig ülvetve fullosan átalakítva -
#305 HELP!!!
Az akksi kijelző állandóan ég, még akkoris, ha jár a motor. Mi tévő legyek? -
gplay #304 Tulajdonképpen igazad van. -
#303 ha trabiba be lehet építeni 2 gsxr 1000-es mocit, akkor ladába is bármit be lehet építeni... -
gplay #302 Hali.
Olyan kérdésem lenne, hogy csacsiba be lehet-e építeni valami más típus 5 gangos vátóját. Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de légyszi válaszoljatok. Ha hülyeség akkor azt is mondjátok meg. THX
Ja és légyszi erre a mélcímre: [email protected] -
#301 hú srácok nem tudom kihagyni... sorry. Egyszerűen isten ez a gép:
Elvileg 300 ló körül van a vas. Gyönyörű
Grat és f***ing big nagy respect az építőknek! -
#300 Akkor nem jó, mert 3k-ért kínált. Még nem mondtam rá semmit. És újonnan?
-
#299 800 ft?? :D -
#298 Hali! Mennyibe kerül kb. karbulátor 1500-ös kocka Ladikhoz? THX!
-
#297 üzemeltetési utasítását -
#296 nagyon jó
Bár én jobban szeretem az 1200-at -
#295 lekjopp
golf után(H).d -
#294 Ladák @ Tuning Fever -
#293 , erről még képet!!!! -
#292 -
#291 Volt valaki a tegnapi Lada találkozón??? Képeket róla!!!! -
#290 -
#289 -
#288 -
#287 -
#286 A galeriad, hogy teljes legyen !!
-
#285 Az LBK újra szlalomversennyel egybekötött nyílt találkozót szervez.
A találkozóra a belépési díj 500 Ft autónként.
Verseny neve: LBK nyári szlalom 2005
A verseny ideje: 2005. Július 24
Verseny helye: Budafok, "rendorségi kiképzőpálya" (XXII. ker Dózsa György út)