10
-
#10 nem lesz sosem rövidevv végrehajtó egység, és annak az iszonyat magas órajelnek így is van értelme.
egyébként egy érdekes tendencia van mostanában kialakulóban: az AMD opteron processzorok nem várt sikerrel tulajdonképpen dominánssá válnak a high-end x86 WSök között. Erre az AMd sem számított. mondjuk ők csak nagyon örülnek a fejüknek, az eddigi pár USd helyett több 100 USD/proci haszonnal adják el a cuccost, és a presztízy látványosan emelkedik. -
#8 Én az SSE3-ast támogatást hozó steppingre várok :DD vááá -
BlackRose #7 En most mar 5 hete komoly megterheles allatt futtatom az Intel 2.8C (FSB 800 HT)-t kemeny 3.5 GHz-n (CoolerMaster Jet 4-el) es mondhatom, hogy igazi "Jet" :) A napokban majd felnyomom az 5900XT-t is egy picit es azt hiszem megleszek elegedve. A 64 bit szep es alig varom az alkalmazasokat. Nekem pl. nagyon sokat jelentene, hisz jelenleg 2GB RAM-al is neha nem elegans a dolog amikor 1GB+ .psd fajlokkal dolgozok. Na de szerintem meg korai a 64 bitre valtas, mert nincs szoftware ami kihasznalja, majd ha jon a 64bit Photoshop, meg 64bit MAX meg stb. akkor rogton megveszem. Hogy Intel vagy AMD lesz, azt majd eldontom amikor eljhon az ideje. Mindenesetre udvozlom, hogy a verseny az Intel es az AMD kozott leverte az arakat. Es egy kis megjegyzes, az en gepem vicbol lerohanta a P4 Extreme Editiont 3.2 GHz-n pedig joval olcsobb mert a 2.8 GHz P4 es a CoolerMaster Jet 4 meg messzirol sincs 1000 dollar. Ami pedig az overclockingot illeti, en mar 3 eve folytonossan csinalom es problema nelkul megy, pedig komoly grafika, video produkcio es 3D a munkam. Csak jo hutes kell :)