13
  • _Vegeta_
    #13
    Gondolkodjal mar, Magyarorszagon elsz nem Nemetorszagban..Egyenlore nem fogjak emelni a "speed"-et. Majd emelik csak varj turelemmel..
    "a hazai lakosság több mint kétharmada számára elérhetővé vált"
    Ja bazze, 2 utcaval arrebb van, itt meg nincs es nem is lesz 1 jodarabig szal ennyit errol. :\
  • mittu
    #11
    érdekes
  • shabba
    #10
    Amit a fatáv ad abban benne van egy ISDN2 alapdíj is azért kerül többe és kapsz hozzá egy suxelero adsl-t is ez így együtt a fatáv komplex csomagja. Meg lehet venni külön is akkor is ugyanazt kapod mivel a suxi a fatáv leányvállalata és kvázi csak egy virtuális ISP miden eszközt és szolgáltatást az anyavállalatától bérel. Szerintem azért lépték meg a saját ADSL-t mert így szélesebb körben tudják reklámozni az ADSL-jüket a konkurencia említése nélkül totál legálisan. Korábban max azt reklámozták vegyél adsl-t de isp-t nem jelölhettek meg mert hogy nézett volna ki ha a képernyőn felsorolják az összes versenytársukat, helyette hívd az 1212-t és majd ott úgyis továbbküldenek a suxihoz és máris ki van cselezve a versenytörvény. A jelenlegi csomaggal meg a saját nevükön reklámozzák az adsl-t és ezt megtehetik valójában mégis ugyanazt adják amit a suxi-n keresztül értékesítenek de ezzel megint sikeresen kicselezték a versenytörvényt.
  • DOGMAN
    #8
    jó lenne már az adsl áremelésen törbni a fejem, de most dobták vissza 3-adszor (félévente megrendelem) az igényemet....
  • RangeR
    #7
    Aha, jó ez a cikk és ez a matáv nyilatkozat, gondolom ez előzi meg majd a végleges magyarázatát, hogy miért nincs árcsökkenés, vagy éppen mi indokolja majd az áremelést, amit gondolom tervbe vettek.De, hogy a fejükben valami ilyesmi jár az biztos!
  • comet
    #5
    Meg továbbra is "hű de király" lenne a Bixben QuakeIII/CS/stb-zni :]]]
  • Alexease
    #2
    Ha ovatosan szamolok, akkor evi 150 milliardot kaszalnak a netbol, nem szamolva az egyebeket, plusz a telefont, a Westelt stb. Abbol azert telik ra:))
  • comet
    #1
    De rendes a matáv baszki...arról nem szól a fáma hogy 10x ennyit kellett volna tenni abból az irdatlan nyereségböl amit az egyszeri ember x. bőrének lenyúzásával érnek el..