3246
-
#83 Még be sincs jelentve hivatalosan hogy lessz. -
ViktorMSC #82 Mikor adják ki a játékot? -
#81 Jó az izlésed haver. -
#80 ha nem lesz akkor csinálunk !!!!! -
KOVU #79 emberek lesz 3 ?_?
mikor nem is hallotam semmit max payne 3 rol eh -
vodMarci #78 Nem hiszem,hogy lesz Max Payne 3.Én most tudtam meg,hogy film lesz :) -
#77 2007 júniusba a film lesz:) -
PLATINO #76 mikor lesz aZ E3?tuti ha lesz is max 3 akkor csak 2007 vége vagy 2008 eleje -
#75 nah most lesz harmadik rész vagy ez is olyan topik mint a maffia 2? -
#74 végigtoltam mind 2 részt a hétvégén egy kis nosztalgiaképpen...
még mindig utánozhatatlan gém...
ott van a toppon...
lehengerlő hangulat... jó story... mégjobb zene...
ez a 2. kedvenc játékom a Maffia mellett... -
#73 -.O -
#72 Max Payne 3-at!!4 Első kettő volt a legrulezebb rulez amit világ_rulez_életemben megláttam.. ja és rulÁz!!4 -
#71 mindeki így van ezzel:) -
zuzo93 #70 bocses le vagyok maradva :) lesz max payne 3 ? én a2 végig nyomtam örülnék ha lenne 3 -
#69 remélem ugyanaz lesz a 3 nak a zenéje mint az első kettőnek!
tényleg az 1nek a zenéje nincs meg vkinek?nagyon kéne,thx -
Peteee24 #68 HAlee Galeee!
Semmi hír Mp3ról??
Ahogy látom sajna nem..(NAGYON VÁROM MÁR)
Én végigvittem minden szinten a gamet(kivéve New York Minute,de mi az..az óra fölfelé számo..lol:))
Ha valaki végigvitte a gamet Dead On Arrival módón talált egy okot a folytatásra(nem lövöm le,de érdemes,más a vége)+a credits végén is kiírták hogy lesz folytatás..
Bizakodjunk..
(bár történeti szempontból az 1 és 2 alkot egy egészet,amit az uccsó 3 mondat tesz nyomatékossá)
Üzenem annak,aki elakadt a part 2 pályáin,amikor maxet kell fedezni,hogy néha azok a hülye kommandósok egészen elképzelhetetlen helyre tudnak bújni..kb. 2. ajtó után Max talál egy kis painkillercsomagot..de addig kisérni kell;)hajrá!) -
#67 na semmi új hír a 3 ról?? -
rohadt alma #66 Valaki nyithatna topicot a Max Payne 4-ről. -
#65 Milyen fokozaton toltad végig? Közepesen már nem bírtam vele... -
#64 A max payne 3 ha lenne, sztem az lenne a SC, D2, HL2 után a 4.game amit boltban vennék.
A 2 olyan iszonyatosan jó lett, hogy a HL2 szintjén van. HL2 jobb fizika, MP2: bullet time, ráadásul a HL2-t csak 1szer mig a mp2-t 2szer toltam végig. Hihetetlen játék. Ezt le kelle irnom:) -
#63 Alan Wake rulez :D -
rohadt alma #62 Akkor most mikor lesz Max Payne 3? -
#61 "...legkorábban 2005 július 21.-én jelenne meg, azt hiszem"
Ez egy specukálicó a két korábbi rész egymáshoz képesti megjelenéséből. Semmi köze a valósághoz!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
Saby #60 Én ezt az üzit találtam 2004/12/18-as dátummal, én nem tudom mit jelent de mintha a megjelenést emítené, nem? :
i was dissapointed by max payne 2 it aint as good as the origianal i rate this 6/10 : decent i rate max payne 1 8/10 what they did was spend 2 years making max payne but only half the time on max payne 2 . since the start of march 2004 max payne 3 has been in the making it will be released july 21st 2005 at the very earliist i think. -
Vlala #59 Akkor ez lesz a Summer of Max Payne... -
#58 Az az első rész volt. :) -
Vlala #57 szvsz ha nem Remedyék csinálják, akkor nem is lesz igazi... mi lenne a harmadik rész címe? The Winter of Max Payne? -
#56 Ez csak ködösítés. -
#55 Ha figyelmesen olvasol, akkor:
"a spokesman did say a third title was planned"
Tehát tervezték a 3. részt.
Ebből meg, hogy:
"FYI: We are not making Max Payne 3"
csak annyi derül ki, hogy nem Remedyék csinálják. Azt nem állítja, hogy nem is lesz...
Egyébként nem elvakultan reménykedem benne, nem azért írom, csak szvsz te is kissé sarkítva értelmezed ezt a hírt... -
#54 OK. -
#53 Én tudom, ne nekem mondd. :) -
#52 Ez az egész egy nagy "szappanbuborék"...
Valaki eleresztette, aztán felejtve is lett az egész.
Olvasd csak el a hír végét...
Ott is ottvan a végén, amit én idéztem: "FYI: We are not making Max Payne 3"
Ami shotokat idelinkeltél, az mind a Max Payne első részéből van (a gameboy-osok is). -
#51 Hehhe nem is tudtam h. gameboy-ra is ki lett adva...
Shotok. :) -
#50 MP3 :D -
#49 Csak tudod a "híresztelés" és a "tény" nem ugyanaz a dolog - nem véletlen a hír címében a "spekuláció" szó... -
#48 Szerintem meg lesz 3 már csak azért is.Me ma má minden trilogia :) -
#47 A hír (#46) eredeti URL-je: http://www.ferrago.com/story/3146 -
#46 Nos, látom, hogy ez a topik 2004. márc. 10-én indult.
Na akkor én most idézek egy 2004. márc. 11-én (akkor másnap) megjelent hírt.
Ajánlom a figyelmetekbe az utolsó bekezdést - és ezzel akár be is lehetne zárni ezt a felelsleges topikot (kiemeltem vastaggal a lényeges részt).
Max Payne 3 speculation
Not at Remedy?
As we've reported previously, Take 2 Interactive was vocally disappointed with sales of Max Payne 2 late last year, the eagerly-awaited sequel failing to live up to sales hopes despite huge efforts from the publisher, and is indeed partly blamed for the company's financial under-performance. Part of the up-shot from this is that it seems Remedy will not be developing the next Max Payne title though a spokesman did say a third title was planned, but that they would probably "take a few years to make the next one that much more spectacular."
No official word has been forthcoming from Remedy confirming this departure from Max, however somebody claiming to be Remedy level designer Mikael Kasurinen did send this to Shacknews.com: "FYI: We are not making Max Payne 3". More on this as we get it.
By .Luke Guttridge , on 11th Mar 2004. -
#45 A maxpayne 2 a világ egyik legjobb játéka. Még a half life2vel is versenyben van, a bullet-time miatt, ami hihetlen jó lett. Egyik kedvencem. 3ról van vmi hír? Meg a HItman:Blood money is érdekel. -
Saby #44 Látom itt régen érkezett válasz... Azóta sincs róla fejlemény? Engem érdekelne a 3, mert lepörgettem mindkettőt, és az egy tetszett, de a 2 meg még jobban :D ;) Gonolom ennek már "állkapocsleejtő" grafikája lesz, CSAK LENNE MÁR HOSSZABB AZ A JÁTÉK mert ez a legnagyobb baj benne!