3246
-
#123 és semmi hír -
#122 2009 van :) -
#121 Ja tényleg, elnéztem. -
#120 2003-ban jelent meg a 2 -
#119 Hát már nagyon jó lenne tudni róla valami hivatalosat is már, ez is idegesítő már, nagyon hajt már a duke nukem forever méretű csúszásra.
2001.-ben meg 2002.-ben jelentek meg, asszem és azóta már eltelt röpke 7-6 év, és ha jövőre sem jelentik be akkor már 8 is lesz. -
#118 Még hivatalosan be sincs jelentve, hogy lesz, ha jól tom, csak találgatás... -
#117 mikorra várható a Max Payne 3 megjelenés? -
#116 naja, most hogy jön a film már tuti jön a folytatás is :) -
Hydroceph #115 lol, ugyis lesz, miert ne lenne? kozeljovoben ugyis lesz bejelentés, hulyek lennének ha nem csinalnanak folytatast.. -
#114 aki a The Warriorst műremeknek emlegeti az nem mondhat igazat. -
#113 mondjuk úgy, hogy egyik sem, pont úgy ahogy a gamestar sem. majd ha hivatalosan bejelentenek valami az már félig-meddig megbízható forrás :) -
#112 Asszem hardwired.hu vagy gamekapocs.
mind a kettő megbizható forrás -
ldavid #111 nem tudom ezt honnan másoltad, de az utolsó mondattal össza-meg-vissza kavar mindent
odáig rendben van a dolog, hogy a Toronto heggeszti, de az EGM a PS3 exkluzivitást egy teljesen új, a Rockstar North által készülő game-re írta -
#110 Azt már régóta tudjuk, hogy a Rockstar a Max Payne 2 gyér sikere miatt kitette a Remedy szűrét. Ez volt a régi, azóta már hotdog árusításból tengődő Take Two menedzsment egyik legnagyobb vétke. Azt is tudtuk, hogy egy belsős Rockstar cég fejleszti a játékot, csupán az nem volt tiszta, hogy melyik.
Amennyiben hihetünk az EGM legfrissebb számában közölteknek, akkor a The Warriors c. műremeket is elkövető Rockstar Toronto csiszolja a folytatást. A Sony legnagyobb örömére pedig PS3 exkluzív lesz. -
#109 Most már le is lehet tölteni a cold-ról is.
A 3-dik része mikorra várható? -
underclass hero #108 Rockstar találgatások - horizonton a Max Payne 3? -
mczolly #107 Amikor megnyitod a max payne 2-t egy kis ablak ugrik fel először...
Az alján egy legördülő menüből tudod kiválasztani, hogy milyen moddal akarsz játszani... Válaszd ki a magyarítást...
www.maxpayneweb.extra.hu -
styler32 #106 Srácok lehet én vok béna de a max payne 2 ről szeretnék kérdezni azon belül is a magyarításról ... Na most ugye feltettem a a magyarosítást megadtam neki h rakja bele a főmappába felcrackeltem 1.01 el az a patch is van fent jól van aztán elindítom és nem magyar ott van a képen a team ami csinálta de semmi és még választnai se lehet h magyar l1en az az izé amit mutatnak ki vna süzrkülve mitnha ott se lenne :S pls help -
#105 Hát vannak játékok amiket már megmutattak hogy melyik-kek lesznek ottan, és ott nem láttam a játékot, még a duke nukem forevert sem sajnos. -
#104 Szerintem kizárt az a dátum.E3 hamarosan ittvan és ha ot nem fog szerepelni ebben az évben sem lesz belöle semmi.De ez csak az én okfejtésem. -
#103 Hát még az alan wake.-ről sem tudni semmitse, még áll az október 31.-kiei megjelenése? -
#102 utánanéztem, és lehet találni a neten pletykákat, de semmi konkrét infó nincs, még csak bejelentés sem. a remedy oldalán sincs róla konkrétum, egyenlőre ők is az alan wake-kel foglalkoznak inkább, szóval ha egyáltalán lesz max payne 3 akkor 2009 vége előtt kizártnak tartom. -
#101 Az a baj hogy nincsen még semmi róla, csak annyit tudok hogy jövőre jön. -
#100 valami infót, linket lökhetnél mellé, ez így elég fake-szagú :) -
#99 Jövőre érkezik a folytatás, valaki tud róla valamit? -
#98 sztem mátrix koppintás lesz, de hátha... az esélyt megadhatjuk 1 nézésre :) -
#97 NA de a film nem tom mien lenne. Sztem nem nagy szám. Vagy nem tudom hogy valósítanák meg. -
#96 rockstar... aztán nem győzik majd cenzurázni kiadás előtt, amiből ujabb és ujabb csuszások lesznek...
lásd: manhunt, manhunt 2
meg ha jol emléxem, a meztelenkedős jelenetek miatt a GTA:SA is csuszott picikét, mig ki nem cenzurázták :)
off:
a capcom-nak miért nem kell cenzuráznia 1 játékát se? azok sokkal brutálisabbak, meg véresebbek :)
on:
azért várjuk a játékot, de ebből jövöre nem lesz semmi :P
engem inkább a film érdekelne, dehát abbol is mikorra lesz vmi... :( -
lee56 #95 mmm, ráadásul a rockstar fejleszti, csak legyen igaz :) -
#94 hm nem rossz hír:) -
#93 Max Payne 3 jövőre? -
Djemba #92 hát kérdezd meg akik fejlesztik -
bazsi123 #91 mondjuk: "when it's done" ?? -
#90 Mikor jön ki a MAX PAYNE 3??? -
#89 Még lehet, de nem mostanában. :) -
#88 hát ez fan made szerintem, de jó lenne egy Max Payne 3 ,ha a Remedy csinálná!! -
Djemba #87 hát én már nem hiszek benne, hogy lesz -
marcio mela #86 Ez igaz? -
lee56 #85 Pedig jó lenne ha már be lenne jelentve, eddig mind1ik rész nagyon jó kategória nálam is :) -
#84 nah végigtoltam a Max Payne 1et újra:)
még mindig isten király game:D
egyebként ha nem a remedy csinálja akkor lehet inkább nem kéne hogy legyen,nem szeretném ha elrontanák a 3.részt