3246
banner
  • tommygear
    és semmi hír
  • DeerHunter01
    2009 van :)
  • Vass Gábor
    Ja tényleg, elnéztem.
  • Shep
    2003-ban jelent meg a 2
  • Vass Gábor
    Hát már nagyon jó lenne tudni róla valami hivatalosat is már, ez is idegesítő már, nagyon hajt már a duke nukem forever méretű csúszásra.
    2001.-ben meg 2002.-ben jelentek meg, asszem és azóta már eltelt röpke 7-6 év, és ha jövőre sem jelentik be akkor már 8 is lesz.
  • SZilaJMaGGoT
    Még hivatalosan be sincs jelentve, hogy lesz, ha jól tom, csak találgatás...
  • Ironmask
    mikorra várható a Max Payne 3 megjelenés?
  • BiG G
    naja, most hogy jön a film már tuti jön a folytatás is :)
  • Hydroceph
    lol, ugyis lesz, miert ne lenne? kozeljovoben ugyis lesz bejelentés, hulyek lennének ha nem csinalnanak folytatast..
  • Fido4life
    aki a The Warriorst műremeknek emlegeti az nem mondhat igazat.
  • BiG G
    mondjuk úgy, hogy egyik sem, pont úgy ahogy a gamestar sem. majd ha hivatalosan bejelentenek valami az már félig-meddig megbízható forrás :)
  • Prince23
    Asszem hardwired.hu vagy gamekapocs.
    mind a kettő megbizható forrás
  • ldavid
    nem tudom ezt honnan másoltad, de az utolsó mondattal össza-meg-vissza kavar mindent

odáig rendben van a dolog, hogy a Toronto heggeszti, de az EGM a PS3 exkluzivitást egy teljesen új, a Rockstar North által készülő game-re írta
  • Prince23
    Azt már régóta tudjuk, hogy a Rockstar a Max Payne 2 gyér sikere miatt kitette a Remedy szűrét. Ez volt a régi, azóta már hotdog árusításból tengődő Take Two menedzsment egyik legnagyobb vétke. Azt is tudtuk, hogy egy belsős Rockstar cég fejleszti a játékot, csupán az nem volt tiszta, hogy melyik.

Amennyiben hihetünk az EGM legfrissebb számában közölteknek, akkor a The Warriors c. műremeket is elkövető Rockstar Toronto csiszolja a folytatást. A Sony legnagyobb örömére pedig PS3 exkluzív lesz.
  • Vass Gábor
    Most már le is lehet tölteni a cold-ról is.
    A 3-dik része mikorra várható?
  • underclass hero
    Rockstar találgatások - horizonton a Max Payne 3?
  • mczolly
    Amikor megnyitod a max payne 2-t egy kis ablak ugrik fel először...
    Az alján egy legördülő menüből tudod kiválasztani, hogy milyen moddal akarsz játszani... Válaszd ki a magyarítást...
    www.maxpayneweb.extra.hu
  • styler32
    Srácok lehet én vok béna de a max payne 2 ről szeretnék kérdezni azon belül is a magyarításról ... Na most ugye feltettem a a magyarosítást megadtam neki h rakja bele a főmappába felcrackeltem 1.01 el az a patch is van fent jól van aztán elindítom és nem magyar ott van a képen a team ami csinálta de semmi és még választnai se lehet h magyar l1en az az izé amit mutatnak ki vna süzrkülve mitnha ott se lenne :S pls help
  • Vass Gábor
    Hát vannak játékok amiket már megmutattak hogy melyik-kek lesznek ottan, és ott nem láttam a játékot, még a duke nukem forevert sem sajnos.
  • grebber
    Szerintem kizárt az a dátum.E3 hamarosan ittvan és ha ot nem fog szerepelni ebben az évben sem lesz belöle semmi.De ez csak az én okfejtésem.
  • Vass Gábor
    Hát még az alan wake.-ről sem tudni semmitse, még áll az október 31.-kiei megjelenése?
  • BiG G
    utánanéztem, és lehet találni a neten pletykákat, de semmi konkrét infó nincs, még csak bejelentés sem. a remedy oldalán sincs róla konkrétum, egyenlőre ők is az alan wake-kel foglalkoznak inkább, szóval ha egyáltalán lesz max payne 3 akkor 2009 vége előtt kizártnak tartom.
  • Vass Gábor
    Az a baj hogy nincsen még semmi róla, csak annyit tudok hogy jövőre jön.
  • BiG G
    valami infót, linket lökhetnél mellé, ez így elég fake-szagú :)
  • Vass Gábor
    Jövőre érkezik a folytatás, valaki tud róla valamit?
  • soulhunter
    sztem mátrix koppintás lesz, de hátha... az esélyt megadhatjuk 1 nézésre :)
  • AntiHero
    NA de a film nem tom mien lenne. Sztem nem nagy szám. Vagy nem tudom hogy valósítanák meg.
  • soulhunter
    rockstar... aztán nem győzik majd cenzurázni kiadás előtt, amiből ujabb és ujabb csuszások lesznek...

lásd: manhunt, manhunt 2

meg ha jol emléxem, a meztelenkedős jelenetek miatt a GTA:SA is csuszott picikét, mig ki nem cenzurázták :)

off:
    a capcom-nak miért nem kell cenzuráznia 1 játékát se? azok sokkal brutálisabbak, meg véresebbek :)

on:

azért várjuk a játékot, de ebből jövöre nem lesz semmi :P
    engem inkább a film érdekelne, dehát abbol is mikorra lesz vmi... :(
  • lee56
    mmm, ráadásul a rockstar fejleszti, csak legyen igaz :)
  • bigfoot
    hm nem rossz hír:)
  • AntiHero
    Max Payne 3 jövőre?
  • Djemba
    hát kérdezd meg akik fejlesztik
  • bazsi123
    mondjuk: "when it's done" ??
  • John Cena
    Mikor jön ki a MAX PAYNE 3???
  • Esrohnoil
    Még lehet, de nem mostanában. :)
  • bigfoot
    hát ez fan made szerintem, de jó lenne egy Max Payne 3 ,ha a Remedy csinálná!!
  • Djemba
    hát én már nem hiszek benne, hogy lesz
  • marcio mela
    Ez igaz?
  • lee56
    Pedig jó lenne ha már be lenne jelentve, eddig mind1ik rész nagyon jó kategória nálam is :)
  • bigfoot
    nah végigtoltam a Max Payne 1et újra:)
    még mindig isten király game:D
    egyebként ha nem a remedy csinálja akkor lehet inkább nem kéne hogy legyen,nem szeretném ha elrontanák a 3.részt