3246
-
#163 Hát de a játékba a portolás is beletartozik, tényleg jó a GTA, nekem sincs bajom vele, de a portolás ház az szégyenteljes és ezért félek már előre a gépigénytől. Pedig hát az eddigi két MP gépigényileg is korrektül megvolt írva. -
#162 sztem a R* szar játékot nem csinál, max szarul írják át pc-re, lásd: gta 4
mert az se szar játék csakhát... -
#161 Az a baj, hogy a R* mostanában nem túl jó ómen egy PC-s játéknak. Na de majd meglátjuk, én örülnék a legjobban ha lenne olyan jó, hogy meg kelljen vennem :) -
#160 jó oké :D
csak azt mondom 1 képből ne ítéljünk még azért -
#159 Nem támadás volt haversrác, csak gondoltam ha neked bejön ez a stílusváltás akkor, a film is biztos bejött. (szerintem amúgy egy harmatgyenge semmi nem volt, a mozijegy árát meg legszívesebben visszakértem volna) -
#158 igen és?
nehogymár másokhoz igazodjak -
#157 Jó, de attól még akkor is alkoholista tengerésznek néz ki. Mondjuk neked gondolom a film is tetszett. -
#156 amúgy meg
-
#155 Hát szerintem marhára gáz, úgy fest mint egy alkoholista tengerész aki kiöregedve a szakmából utcai bunyóval próbálja megkeresni a pénzét, több kevesebb sikerrel. Attól tartok ez is egy újabb R* "remekmű" lesz, ha esetleg minden klappolni fog akkor meg a gépigény lesz olyan ,hogy még a GTA4-et túlszárnyalja. De ne legyen igazam. -
#154 szerintem meg kurvajó ez az elborult ábrázat -
ldavid #153 szerinted mégis ki? és miért lenne szomorú? pár évvel öregebb és ráunt az életre -
#152 Az amúgy kiderült már, hogy ez a szakállas tengerész Max akar lenni? Ha igen az elég szomorú. -
ldavid #151 wp, avatar etc downloads -
#150 -
#149 hentest :O) -
#148 fail. -
#147 akyyy-t!!!!!!!!!! -
#146 tommyG-t házigazdának!!! -
#145 gta:D -
#144 az igaz :)) -
#143 Áhhh... Ne legyen még tél, én is várom a gamet, de egy nyarat kihagyni amikor egyébként is utálom a rohadt telet... XD A nyáron jobb kint lógni... :) -
#142 hát ideje lenne :D -
#141 Húúú ennek aztán örülök!!! Remélem ez is modolható lesz és elkészítik az első kettő remake-jét is valakik... :D -
icemankimi #140 legyen már tél:P
-
ldavid #139 igen azt még a Remedy fejlesztette, csak hát ők most nagyon nem érnek rá -
Hellsing47 #138 maxből is ilyen "csöves" arc lesz mint fisherből? :D -
#137 ugyis elhalasztják párszor mint minden eddigi r* meg maxpayne gamet :) -
#136 jah, a második részt csak kiadta a rockstar úgy tudom. itt van valahol a doboza... -
ldavid #135 igen, a jogok náluk vannak, ezért a Bully-t is készítő Rockstar Vancouver heggeszti -
#134 ezt a rockstar fejleszti? húha. -
#133 nagyon-nagyon-nagyon várom. kicsit óvatosabb lesz a vásárlással, tanultam a gta4-böl. -
ldavid #132 -
ldavid #131 kirá :) -
#130 http://www.gamestar.hu/max-payne-3-bejelentve.html -
#129 A télen. -
#128 Elvileg még 2009ben jön! -
#127 Ja ja símán erre vártam már mióta. -
#126 VÉGRE !
mondjuk nem tudom miért lett megnyitva a topik még pár évvel ezelőtt -
#125 Bejelentették éjjennnnnnnnnnnnn.
És még idén jönnnnnnnnnnnn.
Csak az a baj, hogy az ez lesz az uccsó rész. -
#124 Hát ja, és nem is számíthatunk infóra még egy darabig asszem.