3246
-
#283 az a helyzet, hogy nincs más választásod a várakozáson kívül így se, úgy se. -
#282 Azért ennyire nem volt "érezhető" a sok csúszások.
Splinter cell 5
MP3
Ruse
I am alive
és még nem tom mék :D
ezek a nevek/késések nagyban éríntette játszó lelkemet :) -
#281 tavaly mi volt ? vagy azelőtt ? ugyanez.
nincs ezen nagy csodálkoznivaló. -
#280 Én nem értem a mocsokos kiadókat, minden játék 2010-ben kell késsen? -
#279 akkor ezt is lassan temethetjük... -
#278 addigra biztos lesz jobb gépem :D -
#277 Ma jelentették be, hogy csak 2011.-ben jön a játék. -
#276 sebaj még úgy sincs hozzá semmim, amim elvinné :D -
#275 pfff -
#274 Max Payne 3 - Megjelenés ismét elnapolva!
Már másodjára kell közölnünk rossz hírt, hogy Max barátunk a tervezettnél jóval később jön el hozzánk
Rossz hírrel indul a nap. A közelmúltban halasztást szenvedett nagy Take-Two címek közül a Max Payne 3 megjelenését ismételten elnapolták, így azt legkorábban csak 2010 augusztusában kaparinthatjuk meg.
A legelső találgatások még egy október végi megjelenésről szóltak, de ha most a naptárunkba nézünk látjuk, hogy ez végül kacsának bizonyult. A következő lehetséges dátum, ami a Max Payne 3 teaser trailer végén tűnt fel, s már úgy-ahogy hivatalosnak tekinthető 2009 tele volt. Aztán robbant a Take2 bomba, hogy legnagyobb durranásai között (Bioshock 2, Mafia II, és a Read Dead Redemption) a Max Payne 3 megjelenése is a 2010-es pénzügyi évbe tolódik, azon belül is 2010 első felébe.
A most közzétett Take Two közlemény értelmében, a többi játék megjelenését érintetlenül hagyva, a Max Payne 3 várható eljövetelét a 2010-es pénzügyi év utolsó negyedére módosították, ami egészen pontosan jövő év augusztusától októberig tartó időszakot jelenti. Sajnáljuk.
info: Gamestar -
#273 első részben is szitává lőttük csak azért kérdezem :DDd -
#272 hogyan amikor cafatokra robbant szét ? -
#271 Ki írta, hogy nem volt jó, de lehetett volna még jobb, ha rombolható a környezet, fedezékből lehetett volna vetődni, onnan lőni ilyesmi ezekkel még lehet fokozni a dolgot. -
Hellsing47 #270 a második részben tért vissza először, szal nem -
#269 harmadszor nem??? :D -
#268 Vinnie Gognitti vajon visszatér másodszor is?:D -
#267 jah a kurva anyjukat
elkéne süllyeszteni délamerikát akkor talán nemadnák ki és átdolgoznák -
#266 " Az idők változnak, változik a hely és változik Max is, de ha ezeket a változásokat beveszi a gyomrotok " az enyém kurvára nem veszi be ,grat fiuk sikerült hazavágnotok egy játék ikont... -
#265 ELŐZETES!!!! -
#264 nekem mégcsúnyább jobb lenne mer akkor nem kéne teljesen új gépet vennem, hogy jácchassak vele :D -
#263 Játékmenet pont hogy jó volt az első kettőben.
3-nak a grafja meg randa konzolos... -
#262 Bőven jó az a grafika, a játékmenet legyen jobb, mint az 1-2 és akkor nem is lesz semmi gond. -
#261 és ? akkor már csak fos game lehet, mi ? -
icemankimi #260 képeket elnézve nem lesz valami nagy grafikája -
#259 kár hogy csak jövőre jelenik meg... -
icemankimi #258 igen azt, hogy 2 hónap múlva majd játszhatsz vele -
marco2 #257 Na ez sokmindent megmutatott. -
ldavid #256 -
#255 Először októbert mondtak, de csak vmikor jövőre jön. -
marco2 #254 Mi van már ezzel a játékkal semmit nem hallani róla. Mikor is jelenik meg? -
#253 Wow... -
#252 ejjj
-
#251 undorító -
hungaryws #250 akkor bocs -
#249 Szerintem ezek a képek már voltak itt pár hónapja, nekem legalábbis nem tűnik újnak. -
hungaryws #248
-
rumkola #247 Nekem bejön, tiszta Willis. :)
http://www.rockstargames.com/maxpayne3/index2.php -
#246 ilyen láma szöveget meg ne egyél már... -
#245 ez tuti kamu... :D bivaly motor és hajat nem tud csinálni...persze...én ezt nem veszem be :D -
#244 kár hogy a RAGE engine fogja hajtani de mind1