3246
-
#323 jaja -
#322 képregény igazán maradhatott volna, azon kívül minden ok -
#321 - 8 évvel a 2. rész eseményei után járunk majd.
- Maxnek mégis lesz haja.
- Az alaptörténet változatlan maradt: Max abbahagyja a munkát az NYPD-nél, és Brazíliába költözik, ahol biztonsági őrként keresi a kenyerét. A cikk szerint Maxnek muszáj volt elhagynia New Yorkot, hogy miért, az majd a játékból kiderül.
- A készítők elmondása szerint sokat fognak játszadozni az idősíkokkal, a sztori előre és hátra fog ugrálni.
- A történetet a játék motorjával mesélik majd el, nem lesznek jelen az eddig megszokott átvezető képregények.
- Max klasszikus narrációja azonban nem tűnik el, ráadásul az eddigi szinkronhang, James McCaffrey tér majd vissza.
- Max 3 fegyvert hordhat magánál egyszerre. A repertoárjában szerepelnek majd pisztolyok, puskák, géppisztolyok, távcsöves puskák, stb. Két egykezes fegyvert egyszerre is használhat majd.
- A bullet cam komolyabb szerepet kap a játékban az eddig megszokottnál.
- A NaturalMotion Euphoria fizikai motor ebben a R* produkcióban is feltűnik, kiváltképp az ellenfelek reakcióinak szimulálásakor. -
#320 holnap elolvasom, jónak tűnnek a színek -
Hellsing47 #319
-
#318 jó lesz ez nem kell félni...csak jelenjen meg...:D -
#317 je -
#316 Van haja.....HAJA!!! -
-
#314 A Max Payne 2 még mindig élvezhető, az egyik legjobb játék.
-
#313 nekem nem tölti be, wtf van aképen?:P -
#312 Úgy néz ki, hogy mégis maradt a csöves dizájn :D -
Hellsing47 #311 felső képről agent 47 ugrott be
hát hogy néz ki ez a max?? -
-
#309 Még jövőre sem várható
van egy olyan érzésem hogy dobták a kopasz faszi ötletet -
#308 hat meg az is lehet, de biztosan csak ok tudjak. -
#307 rockstar...nem bízom én ilyenben, egyszerűen csak gyökérlámafosszarfosok és nehezebben készűl az új gtaklón mint gondolták -
#306 telleg elvethettek ezt a riaszto mp3 otletet, lehet nem tetszett a kiadonak es azt mondtak essetek neki ujra. -
#305 duke nukem forever
viszlát 10 év múlva, addig a topik zárható -
#304 Lehet ezé késik! :D -
#303 Egy hatalmas reboot kéne inkább és elfelejteni ezt a kopasz majom koncepciot és visszatérni a jó öreg maxhez nagy adag noir hangulattal. -
#302 Hatalmas késés, 2012 után jön -
gaam #301 -
#300 tek. -
#299 Úgyhogy nulla hír volt róla az elmúlt több mint fél évben? Az baromi nagy bukás lenne marketing nélkül kiadni valamit. -
#298 lehet kamu, de itt megjelent az előrendelések között, xbox-ra, és azt írja 26-án megjelenik -
SL #297 A feltört Max Payne 2-t árulták a Steamen -
#296 nyugi szar és bukta lesz a 3. rész. -
#295 Az egyetlen game jelenleg amiért elgondolkodnék egy Ps3 vételén...remélem jól sikerül,bár nem értem ezt az új elképzelést,amit a képeken látni.Szerintem egy nextgen konzolra nyugodtan kiadhatnának egy hasonlót mint az első két rész volt. -
#294 jaja ők csak kiadók voltak, sőt az első résznél csak a konzolra való portolást/kiadást intézték, PC-s verzióhoz közük nem volt. -
#293 hát igen de ők max kiadtál az első 2 részt -
#292 hop, utánanéztem tényleg...
de akkoris ,a rockstar maradt:D -
#291 köze nincs a remedynek a max payne 3hoz sajnos -
#290 sztem a remedy most kicsit elszállt magától, azt hiszik a max payne 2 kritikája után hogy ha a küszöbre is szarnának azt is jól fogadná a közönség...
vagy megcsinálják megint (amit kétlek ilyen alapfelállás után...), vagy ez lesz az igazi "fall of max payne" rész.. -
#289 a szinkron csere már MOST megbocsáthatatlan bűn.. felőlem a játék játszhatódott volna a marson is, ha James Mccaffrey adja ugyanúgy a hangot, de így már tényleg nem tom milyen játék lesz ebből.. -
scal #288 jah,az igazi még ez volt: www.fatumteam.com -
#287 hát az is nekem nem jön be így, hogy kopasz szakállas,szinkront váltottak ami szerethetővé tette a szereplőt, teljesen érthetetlen helyszín... -
#286 Problémás fejlesztés! -
#285 Úgy is szar lett volna. Akkor meg mit érnék vele. -
#284 azért valami linket dobjál már erről Gabikám