3246
-
#483 +1
mai napig emlékszem az első GS-em összes cikkére (a 2002 novemberi gyűrűk urás) -
sublimaze #482 Kábé csak a budget játékokra nem pontoznak 90 fölött, szal vagy kábaszott igénytelenek, vagy mindenki tejel nekik... :D -
#481 én nem utálom őket csak szimplán ahogy bejött a net az életembe egyre feleslegesebbé vált megvenni...hisz csak pénzkidobás lett volna...de a mai napig megvannak a gs-eim kint a garázsban...jó volt olvasgatni, főleg az E3-as kiadást vártam nagyon mindig...:D asszem 2006-ban vettem utoljára...:D -
#480 na ez frankó facepalm, majd ezt fogom használni, ha valaki HÜLYESÉGET beszél :D
XD -
#479 Mikor a Wow megjelent úgy istenítették hogy 99%-ot adtak neki.
Gyu vagy ki meg lehülyézte azokat aki nem akart wowozni vagy nem érdekelte stb Már ott utáltam a nyomorék elvakultságukat. -
#478 Jó képek lettek, Max kifejezi együttérzését velünk hogy sajnos az éven sem kapunk még új MP részt. :D
-
#477 HÁT ANNAK MEG A GECI KURVA ANYJÁT beírjunk valamit neki facebookon? Szoktam néha őket cukkolni XD -
#476 nekem mazur rdr parasztvakítása óta lett elegem belőlük -
#475 -
A 3. részhez úgy nézem nem kell majd fan-made kungfu mod. :D -
#473 jajjjj ok
am emlékszem én is, tényleg kb arról volt szó benne -
#472 "Mikor az egész cikk 2/3-a a rockstar social club istenítéséről és a videó szerkesztőről szólt kicsit felhúztam a szemöldökömet." -
#471 gta iv cikkben mit írtak, amiért ennyire megutáltad őket? :D -
#470 új képek -
#469 Gémszartól mit vársz? A gta 4 cikkük óta nem olvasom őket. Még egy betűt sem. Mikor az egész cikk 2/3-a a rockstar social club istenítéséről és a videó szerkesztőről szólt kicsit felhúztam a szemöldökömet.
Erről jut eszembe: Remélem itt is lesz videó szerkesztő. Mekkora lenne ha fölvehetnénk az akciójeleneteket és később össze vághatnánk. Aztán hogy ne legyen unalmas a tracklistben benne lenne az egész MP 1 és 2 soundtrack. Na meg a 3-é. -
sublimaze #468 Ráadásul semmi új nem hangzott el... :/ Ettől függetlenül továbbra is várós... :D -
#467 jah észrevettem énis, trehány ez a gamestar -
sublimaze #466 Mi az a faszság az info-ban, hogy "kiadó: EA, fejlesztő: Ubisoft"?? :DD -
#465 GameStar előzetes.
http://noob.hu/2011/10/20/03_1.jpg
http://noob.hu/2011/10/20/02_1.jpg
http://noob.hu/2011/10/20/01_3.jpg -
#464 Max Payne 3 próbakör. -
#463 -
#462 jaja,teljesen okés lenne ha megkapná a gta iv motorját,én legalábbis örülnék neki -
morzsi555 #461 Back In Bullet Time: Max Payne 3 -
sublimaze #460 Mivel ebben nem nyílt világ lesz így kisebb területre több részletet zsúfolhatnak mint a gta esetében. A gta összességében elég kidolgozott volt, ilyen szempontból a mp3 miatt sem aggódom, talán csak a gépigény miatt. -
#459 gta 4-et nagyon jól felpeccselték, nincsenek már problémák vele, szóval sztem még egyszer nem merik megcsinálni azt amit a gta 4 megjelenésekor -
#458 És itt a rockstar hajlandó lesz majd végre optimalizálni is? Egyébként hatalmas ráncfelvarráson kell átesnie mert emlékeim szerint a gta 4 belső terei eléggé fapadosak voltak. Az arcokról meg ne is beszéljünk. -
#457 jaja ugyan az lesz -
#456 Ugyan az a motor lesz a játék alatt mint ami a GTA 4 alatt volt?
Erről lehet tudni valamit?
UI: F@sza a banner :) -
sublimaze #455 Nem, de nem is ez a gond. Az teljesen érthető, hogy valaki máshoz köti a játék iránti rajongását és nem elégedett a folytatással, viszont az frusztráló, hogy olyanokat mondanak, hogy ez nem max payne, oda a noir hangulat, stb, ezzel teljesen hülyének nézve azokat akiknek tetszik a játék. Ráadásul mire lecseng a flame valaki újra és újra beírja, hogy fúúj kopasz max, oda noir hangulat(ami már többször is túl lett tárgyalva, hogy azt képekből nem lehet megállapítani). Akinek nem jön be az majd nem játszik vele és mindenki boldogabb. -
#454 pontosan, de ezt úgyse fogják sokan megérteni :) -
sublimaze #453 Itt is elég világosan elmondják mik a játék(és inkább a karakter) noir elemei, ami nem a haj, new york, sem az örök sötét és hóesés. :D -
#452 http://youtu.be/Lod6L554GKg
-
#451 no comment már komolyan -
#450 azért lett kopasz hogy a hozzád hasonló 2bites gondolkodású maxpayne fanok rinyáljanak
(gondolom amúgy ez azt is szimbolizálja azt hogy a lelkét szép lassan felemésztette a bosszú, az egészbe belefáradt már és ez a max már csak egy torz/groteszk mása annak akit az elején megismertünk) -
sublimaze #449 von belőle* -
sublimaze #448 Ez a baj, hogy a legtöbben ennyit fognak fel az egészből. Pedig elég nagy moment az is(legalább is annak aki a taxi sofőrre von rá párhuzamot). -
#447 kopasz Max Payne????? következő mi lesz,Hitman V-ben hosszú haja lesz 47-esnek??? -
sublimaze #446 Sőt a klasszikus film-noir-hoz már az első résznek sem volt sok köze(és tévedsz ha azt akarod mondani, hogy több mint a 3-madiknak). :) -
sublimaze #445 Ha képi világ terén is hűek szeretnénk maradni a klasszikus film-noir-hoz, akkor fekete-fehér kéne hogy legyen annak pedig nem tudom mennyire örülnének a játékosok... :) A történet, történetvezetés pedig teljesen helytálló. :) -
sublimaze #444 Ezek szerint nagyon értesz a film-noir-hoz. :)