3246
-
#564 tudom... :D -
#563 Május 15-én jelenik meg konzolokra, PC-s tartalom meg június 1-jén. -
#562 fasza késik 3 hónapot :\ -
#561 jah főleg ilyen euró árfolyam mellett :) -
Ulthane #560 Előrendelői bónuszok.
Fincsi. :) -
#559 4 új kép -
#558 Nekem nem volt gondom a Noire sebességével, sem az irányításával, a grafika is korrekt volt. Ami egyeseknél - a pc erősségétől függetlenül - a sebességet tönkretette és időnként a játékot szaggatásra bírta az az időnként ellenőrizgető szerencsétlen másolásvédelem volt (lett orvossága, csak nem a rockstartól...) - amelynek hatása a végeredményt tekintve hasonló volt az igénytelenebb portokéhoz, de ebben az esetben nem volt köze a portoláshoz. :)
Ha a Max 3 lesz "olyen sz4r port" mint a Noire vagy a GTA IV, akkor már nem járunk rosszul...a GTA IV hatalmas gépigényét a portolás milyensége mellett nem elhanyagolható részben a nagy-nagy mozgalmas sandbox játéktér okozta, a Max 3 esetében ilyen gondunk biztosan nem lesz. Az egyetlen valós mumus szerintem a másolásvédelem időnként lassítós barmolása lehet, de ugye a Noire-nál is megoldották "külső hozzáértők", tehát attól sem tartanék. Az eddig látott anyagok alapján pedig csak fenomenális lehet a játék, ha ezt ráadásul olyan ember mondja aki valószínűleg többet látott belőle mint amennyit a nagyközönség számára megmutattak, az még jobban bizakodásra ad okot. :) -
#557 még másabb kérdés az, hogy mindegyik játék király lett -
#556 hát az más kérdés, a gta 4 port is igénytelen lett -
PunkZoli #555 La noir elég igénytelen port lett, bár maga a játék fasza.
+ a complete edition vagy egy percig dlcket keres az indításnál -
#554 én nem is ezt mondtam.... -
#553 jaja biztos átbasszák a népet és kiad a rockstar egy igénytelen játékot szokásához híven
-
#552 ez kb olyan mintha megkérdeznénk a mamám, hogy ki a legaranyosabb gyerek a világon....:D -
#551 A Remedy szerint fenomenális a Max Payne 3 -
gosumofo #550 na már a steamre is felkerült, talán nem lesz csúsztatva a PC megjelenés.
http://store.steampowered.com/app/204100/ -
gosumofo #549 képek a hivatalos oldalán csak elbasztam úgytűnik :D -
#548 mivan -
gosumofo #547 multi
-
ldavid #546 bekereülhet az arcod a multiba -
#545 A legutóbbi RS játéknál, az LA Noirenál kell használni. De lehetsz offlineba is annál. na de itt tuti online kell legyél majd mindig. -
PunkZoli #544 social klub is egy gennyes fekély , valaki használja egyáltalán valamire? -
#543 Alapból Social klubbos, meg ha steamen veszed akkor steam "teljesítményes" lesz :) -
#542 nem live lesz, de ugyan az a matchmaking rendszer lesz valszeg mint a gta-nál -
PunkZoli #541 najah, steames lesz tuti megveszem, de ha live kizárt -
gosumofo #540 Csak nehogy gfwl-es legyen mint a gta.. amiben nincsenek rendes szerverek és nincs csaló mentes játék. -
#539 Multiplayer részletek -
petike2003 #538 hű már alig várom hogy lövöldözhesek a pisztojokal.
nagyival már megvetetem az exclusieve csomagot.
-
#537 Debut Interview (Gameplay jelenetekkel tarkítva) -
#536 Hát ahhoz képest, hogy szinte semmi nincsen benne elég drága. -
ldavid #535 a kulcstartó kéne -
#534 A Rockstar lerántotta a leplet a Max Payne 3 Special Edition-ről! 110 euro!
-
#533 jó de nem is egy csúcs gép, ami szerintetek majd nem fogja maxon kihajtani a játékot -
#532 Hát azért ez nem egy szar gép. -
#531 Phenom II 1090T, 2*4 giga kingston hyperix 1600-as ram, Radeon 6770 1GB -
#530 Mert milyen géped van? -
#529 GF2-es?
Nálam meg egyébként úgy fut mindenféle baszakodás nélkül az LA Noir mint a vaj, a grafika is szép nagyon és hangulatos, szóval ki merem jelenteni, hogy ezen a gépen is jól fog menni az MP3 és ez még csak nem is valami szupergép :) -
#528 Igen de azért egy GF2-es grafika ne ilyen szarul fusson már.
Na az új video elég ütős, durva játék lesz de hogy PC-n akadni fog a legjobb gépeken is ezt most alá merem írni. -
#527 nem
de -
#526 gta4 gépigényétől is összeszarta mindenki magát a megjelenéskor, most meg úgy szétmoddolják hogy még az a gépigény is 3x akkora lett, de jobban néz ki mint a bf3
ez a pc gaming már csak ilyen. -
#525 Arra én is, de vice cityre senki nem emlékszik? :)) Az nálam pölö milliószor jobban ment ugyanazzal a géppel mint a 3, a san andreas is ok volt.