Nagy teljesítményű 300 GB-os Fujitsu merevlemez
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Samsungot veszünk!Ez is alalp!
Maxtort sem veszünk. Ez is alap.
A "kamionról leesett ár" dolgot meg inkább haveri körben kérdezd, ez nem a hely.
Harmadszorra pedig: regisztráld magad, és utána fikázz
A "kamionról leesett ár" dolgot meg inkább haveri körben kérdezd, ez nem a hely.
Harmadszorra pedig: regisztráld magad, és utána fikázz

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
ijjj ... az en vinyom csak 30-40mega/sec-et tud es tok uj most vettem... ennyire le lennek maradva ? :|
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
ha most jelent meg, még 2-3 hónap mig magyarországon is kapható lesz
"(Fujitsu-t alap, hogy nem veszünk)"
Pedig jobbak, mint amiket a boltban meg tudsz venni. mondjuk drágábbak is.
Pedig jobbak, mint amiket a boltban meg tudsz venni. mondjuk drágábbak is.
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
Ez ebben a formában nem igaz. Ha egy autóba 120 Nm-es nyomatékú motor helyett 360 Nm nyomatékú motort építek, attól háromszorosára nõ a végsebesség? Nem valószínû...
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Nem is az az érdekes, hogy pörög.
Ugye egy vinyó sebessége nem csak, fõleg nem a fordulatszámtól függ.
Ellenben ha jól értem akkor ez a HDD a "szokásos" 40GB lemezek helyett 147GB lemezekkel lesz megpakolva.
Na az kérem ugyanolyan fordulatszámnál 3x-os sebességet jelent!
Ha kiadják SATA-ban, akkor rövidesen tényleg lesz vinyó ami 150MB/s-et tud 😊
Ugye egy vinyó sebessége nem csak, fõleg nem a fordulatszámtól függ.
Ellenben ha jól értem akkor ez a HDD a "szokásos" 40GB lemezek helyett 147GB lemezekkel lesz megpakolva.
Na az kérem ugyanolyan fordulatszámnál 3x-os sebességet jelent!
Ha kiadják SATA-ban, akkor rövidesen tényleg lesz vinyó ami 150MB/s-et tud 😊
Hát pörög...