724
  • IMYke2.0.0.0
    Jó, a lényeg, hogy a csajszi és a Főhősünk ugye slamasztikában vannak.
    A konspiráció - mely ugye a csajszi vérében lévő élő vírus-organizmusról szól - eredményeképp tuti, hogy mindkettejüket elkapják: a csajszi a kitenyésztett, életképes vírus miatt kell, a pasit (azaz minket) pedig félreteszik az útból, mert a lányáért bosszút állt...
    Végeredményképp azonban nem hagyjuk, hogy elkapjanak minket. Nem titok: bennünk is van a vírusból... Így, "önmegsemmisítésre" gerjesztjük az energiáinkat - megsemmisítve a kísérleti alanyt és magunkat is.

A sejtelmes az egészben az, hogy az egész előtt még látjuk az akciót, majd később csak a robbanást - tehát, nem lehet tudni, hogy a fejlesztők [akár direkt, akár ésszerűen belekapaszkodva az esetleges folytatás érdekében] ezt a lehetőséget megragadják-e és beiktatnak egy váratlan megmeneküléses epizódot...

• Axl Rose
    Többiek már végignyomták.
    Mostanában 3-4 ember jár ide.
    Aki meg végignyomta az nem is néz be többet ide :)

De elmondhatod privátban is.
  • IMYke2.0.0.0
    De annyit elmondhatok: szerintem, lesz Pariah 2 is...

• IMYke2.0.0.0
    Hát, most írjam le?!...
    Mások valószínűleg nem nagyon örülnének a végpoén lelövésének...

• Axl Rose
    Lehet akkor félreértelmeztem valamit.
    Az angoltudásom erősen hiányos.

Mi a vége? :)
  • IMYke2.0.0.0
    Miért, szerintem tök jó a vége.

• Axl Rose
    Köszi, rájöttem kb. 30 regenerálódás után, hogy itt azért közben tenni kellene valamit, mert sosem lesz vége :)

Dehát ez a "végvideó", azt hittem tökönszúrom magam.

Ezért szenvedtem végig a játékot?
  • IMYke2.0.0.0
    Nem akartam lelőni a poént... más megtette helyettem.

• Seth
    lövöd,lövöd a faszit.....pihen...szétlövöd a kapszulákat amíg nincs rajtuk pajzs,
    ezt eljátszod addíg amíg elfogy az összes
  • Axl Rose
    Köszi a nagyon hasznos infót...
  • IMYke2.0.0.0
    Az még nem a vége.

• Axl Rose
    A végén hogyan kell kinyírni azt a lézeres faszit ?
    Állandóan regenerálódik, rohadt idegesítő :)
  • vsop
    Én már attól a pályától vagy 2-övel vagyok...

Azon a pályán ahol majd ki kell ugrani az ablakon és szembe lesz a kocsi, ott majd szembe kell beszálni a kocsiba, vagy is az eleján a kocsinak :)

Mentést, hogy miért nem ment, nem tudom, mert én nekem is csak pálya végén mentett :)
    Azokat a repülö robotokat az 1 fegyverrel kaptam szét, a többi hapsit meg a 4-es pisztollyal... :)
    Szerintem egészrelmű, hogy mit kell csinálni, de ha nem irj és szerintem össze hozzuk...
    Majd este megnézem, kinek hol van baja....
    Ja és a game már ezen túl még kevesebbet ment, mint eddig úgy vettem észre...
    Na pápá.
  • papisa
    Nekem is ez a gondom . :(
    Amikor megcsinálom a szakaszokat és a game beloadingolja a következő pályát akkor ugye elvileg mentenie kellene .Ha lekapcsolom a gamét és újraindítom akkor hiába kattintok a resume gombra mindig az első pálya elejét tölti vissza . :(
    Van valami ötletetek ?
  • Axl Rose
    Már rájöttem én is, de azért köszi.

Ott még szerintem nem tartok ahol te, most valami nagy udvaron szívok, jönnek sokan+repülők is :)
  • vsop
    Szijasztok!
    Tovább tudtam menni.
    Axi Rose, szét kell löni a tornyokat még pedig úgy, hogy ahogy kimászol a vonat alol jobbra egyből szét kell kapni a hordokat a torony körül és az illesztésnél kell a 2 fegyverrel adni neki...
    Másodikat meg úgy, hogy van fent a tornyon 2 db hordó, azt is szét tudod kapni vagy az 5. vagy a 2. fegyverrel... És ezt is az illesztésnél kell szétkapni...

Kicsit rolam :)
    Én megint elakadtam, mert volt egy ajtó zárva, de az ablakok ott nyitva voltak, kiugrottam ott volt egy verda és jöttek ilyen Star warsos hapsik azt elgázóltak :)
    Érdekes hogy beszéltam a kocsiba és nem indult a kocsi, és azt a majmot a repülö vmiér még a rakétával se tudtam lakapni, 5 lövéssel...
    Erről ennyit...
    "Jó" lett megirva a game....
    Készitök szüleit külön üvözöltem tegnap vagy 1 órán keresztül :DDDD
  • Axl Rose
    Pont itt szívok én is, nekem sem sikerült megtalálni a kikapcsológombot. (ha egyáltalán van) Mindig szarrálőnek a lövegtornyok.

De úgy emlékszem a játék elejéről, hogy ezeket a rozoga kőtornyokat össze lehet dönteni. Csak nem tudom már hogyan.

Ha rájöttél valamire írd le.
  • Tatyla
    már megvan,semmi...
  • IMYke2.0.0.0
    Miféle CD-key?

• Tatyla
    cd-key please
  • wiver
    Van egy nagy gondom!
    Elindul a játék minden gond nélkül. De a szövegek nem látszódnak, sőt egy szürke kocka van helyette. Valami textura trükkre gyanakszom.
    Nem tudja valaki mi lehet a gond?
  • Peti1
    kösz!
  • vsop
    Peti1.
    Nem azt a nagy kaput kell lövöldözni vagy ilyesmi, hanem ahol az autó áll, és nyomsz egy megfordulást neki, akkor ott lesz egy rendes rácsos kerités, amit akár a kocsi gépisztpolyával vagy az ágyujával könyedén szét tudsz kapni.
    Én pl a 3 kegyverrel simán szét tudtam robbantani kocsi nélkül .
    Szal remélem érthetöen letudtam irni ?!.
    Sok sikert hozzá.
  • Peti1
    hi!
    amikor az autóval kell elmenekülni, akkor azzal a kapuval mit kell csinálni?
    átlőni? vagy mit?
  • vsop
    Szijasztok!
    Nekem lenne egy kis gondom...
    A 9. pályán vagyok ahol felrobbant a vonat alattam :)
    És mikor kimászok a roncsok alól, hamar egy gépágyú torony elött vagyok, és sehol nam lehet azt lekapcsolni ?
    Feladat, hogy: keressem meg az utat Anvil udvarába...
    Az a nagy gáz, hogy mindent megnéztem és nem tudok lejutni a hegy aljára...
    Ha vki ki tovább jutott már ott, plz irja már meg merre felé keressem a lejáratot, meg azt, hogy tudnám kilöni vagy lekapcsolni a gépágyu tornyokat.
    Elöre is tnx!
  • Giggs11
    Critical error:
    PH Build [2005.04.14.00.32]

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 3068 MHz with 511MB RAM
    Video: No Video

Assertion failed: InPos<=Size [File:..\..\Core\Inc\FFileManagerWindows.h] [Line: 63]

History:

Nálam ezt írja ki telepítés után. Mi lehet a gondja plííííííz help
  • IMYke2.0.0.0
    Pedig MINDENKI más be tudta írni... én nem mondhatom, hogy hülye vagy, de ha magad írod magadról, az más tészta...

• lac coo
    hát bakker !!!

Ne nézz hülyének ! :-)
    Csak le tudok írni pár számot meg betűt ! Nem értem miért nem jó neki :-(
  • checkthis
    fiatal barátom! az én problémám már megoldódott, szal részemről quit.
    remélem azért neked még sok értékes hozzászólásod lesz a játékhoz
  • ibrik
    És te mit keresel itt?
    Fogd vissza magad, takonypóc!
  • IMYke2.0.0.0
    A képeknél és a leírt jelszónál többet nem tudok segíteni.
    Ha egy egyszerű betű-szám kombinációt nem tudsz beírni, akkor mi lesz majd a magyarítás feltelepítésének többi fázisával...

• checkthis
    akkor mit keresel itt?
  • lac coo
    Nem jó : a jelszó érvénytelen ...Vagy ez nem jó tört játékhoz ?
  • andriska
    Lehet hogy másolta,ha jól emlékszem úgy nem működik.
  • IMYke2.0.0.0
    A jelszó beírása...

...és utána

• IMYke2.0.0.0
    Próbáld csak meg újra:

"A telepítéshez ez kell:"
    Jelszó: i2k2005hun

• lac coo
    Hát...A neved meg évszám nem ? Nálam nem jó ...
  • IMYke2.0.0.0
    Pedig jó az a jelszó.

• lac coo
    Hi !

A magyarításodnak mi a jelszava ? Mert amit írsz a honlapodon az nálam nem jó , olvass-el fájl meg nincs nekem .. Köszi ..
  • ibrik
    Hát, nálam se fog menni - mivel végigjátszás után töröltem is az egész játékot.