724
-
#644 Jó, a lényeg, hogy a csajszi és a Főhősünk ugye slamasztikában vannak.
A konspiráció - mely ugye a csajszi vérében lévő élő vírus-organizmusról szól - eredményeképp tuti, hogy mindkettejüket elkapják: a csajszi a kitenyésztett, életképes vírus miatt kell, a pasit (azaz minket) pedig félreteszik az útból, mert a lányáért bosszút állt...
Végeredményképp azonban nem hagyjuk, hogy elkapjanak minket. Nem titok: bennünk is van a vírusból... Így, "önmegsemmisítésre" gerjesztjük az energiáinkat - megsemmisítve a kísérleti alanyt és magunkat is.
A sejtelmes az egészben az, hogy az egész előtt még látjuk az akciót, majd később csak a robbanást - tehát, nem lehet tudni, hogy a fejlesztők [akár direkt, akár ésszerűen belekapaszkodva az esetleges folytatás érdekében] ezt a lehetőséget megragadják-e és beiktatnak egy váratlan megmeneküléses epizódot...
-
Axl Rose #643 Többiek már végignyomták.
Mostanában 3-4 ember jár ide.
Aki meg végignyomta az nem is néz be többet ide :)
De elmondhatod privátban is. -
#642 De annyit elmondhatok: szerintem, lesz Pariah 2 is...
-
#641 Hát, most írjam le?!...
Mások valószínűleg nem nagyon örülnének a végpoén lelövésének...
-
Axl Rose #640 Lehet akkor félreértelmeztem valamit.
Az angoltudásom erősen hiányos.
Mi a vége? :) -
#639 Miért, szerintem tök jó a vége.
-
Axl Rose #638 Köszi, rájöttem kb. 30 regenerálódás után, hogy itt azért közben tenni kellene valamit, mert sosem lesz vége :)
Dehát ez a "végvideó", azt hittem tökönszúrom magam.
Ezért szenvedtem végig a játékot? -
#637 Nem akartam lelőni a poént... más megtette helyettem.
-
#636 lövöd,lövöd a faszit.....pihen...szétlövöd a kapszulákat amíg nincs rajtuk pajzs,
ezt eljátszod addíg amíg elfogy az összes -
Axl Rose #635 Köszi a nagyon hasznos infót... -
#634 Az még nem a vége.
-
Axl Rose #633 A végén hogyan kell kinyírni azt a lézeres faszit ?
Állandóan regenerálódik, rohadt idegesítő :) -
vsop #632 Én már attól a pályától vagy 2-övel vagyok...
Azon a pályán ahol majd ki kell ugrani az ablakon és szembe lesz a kocsi, ott majd szembe kell beszálni a kocsiba, vagy is az eleján a kocsinak :)
Mentést, hogy miért nem ment, nem tudom, mert én nekem is csak pálya végén mentett :)
Azokat a repülö robotokat az 1 fegyverrel kaptam szét, a többi hapsit meg a 4-es pisztollyal... :)
Szerintem egészrelmű, hogy mit kell csinálni, de ha nem irj és szerintem össze hozzuk...
Majd este megnézem, kinek hol van baja....
Ja és a game már ezen túl még kevesebbet ment, mint eddig úgy vettem észre...
Na pápá. -
papisa #631 Nekem is ez a gondom . :(
Amikor megcsinálom a szakaszokat és a game beloadingolja a következő pályát akkor ugye elvileg mentenie kellene .Ha lekapcsolom a gamét és újraindítom akkor hiába kattintok a resume gombra mindig az első pálya elejét tölti vissza . :(
Van valami ötletetek ? -
Axl Rose #630 Már rájöttem én is, de azért köszi.
Ott még szerintem nem tartok ahol te, most valami nagy udvaron szívok, jönnek sokan+repülők is :) -
vsop #629 Szijasztok!
Tovább tudtam menni.
Axi Rose, szét kell löni a tornyokat még pedig úgy, hogy ahogy kimászol a vonat alol jobbra egyből szét kell kapni a hordokat a torony körül és az illesztésnél kell a 2 fegyverrel adni neki...
Másodikat meg úgy, hogy van fent a tornyon 2 db hordó, azt is szét tudod kapni vagy az 5. vagy a 2. fegyverrel... És ezt is az illesztésnél kell szétkapni...
Kicsit rolam :)
Én megint elakadtam, mert volt egy ajtó zárva, de az ablakok ott nyitva voltak, kiugrottam ott volt egy verda és jöttek ilyen Star warsos hapsik azt elgázóltak :)
Érdekes hogy beszéltam a kocsiba és nem indult a kocsi, és azt a majmot a repülö vmiér még a rakétával se tudtam lakapni, 5 lövéssel...
Erről ennyit...
"Jó" lett megirva a game....
Készitök szüleit külön üvözöltem tegnap vagy 1 órán keresztül :DDDD -
Axl Rose #628 Pont itt szívok én is, nekem sem sikerült megtalálni a kikapcsológombot. (ha egyáltalán van) Mindig szarrálőnek a lövegtornyok.
De úgy emlékszem a játék elejéről, hogy ezeket a rozoga kőtornyokat össze lehet dönteni. Csak nem tudom már hogyan.
Ha rájöttél valamire írd le. -
#627 már megvan,semmi... -
#626 Miféle CD-key?
-
#625 cd-key please -
wiver #624 Van egy nagy gondom!
Elindul a játék minden gond nélkül. De a szövegek nem látszódnak, sőt egy szürke kocka van helyette. Valami textura trükkre gyanakszom.
Nem tudja valaki mi lehet a gond? -
Peti1 #623 kösz! -
vsop #622 Peti1.
Nem azt a nagy kaput kell lövöldözni vagy ilyesmi, hanem ahol az autó áll, és nyomsz egy megfordulást neki, akkor ott lesz egy rendes rácsos kerités, amit akár a kocsi gépisztpolyával vagy az ágyujával könyedén szét tudsz kapni.
Én pl a 3 kegyverrel simán szét tudtam robbantani kocsi nélkül .
Szal remélem érthetöen letudtam irni ?!.
Sok sikert hozzá. -
Peti1 #621 hi!
amikor az autóval kell elmenekülni, akkor azzal a kapuval mit kell csinálni?
átlőni? vagy mit? -
vsop #620 Szijasztok!
Nekem lenne egy kis gondom...
A 9. pályán vagyok ahol felrobbant a vonat alattam :)
És mikor kimászok a roncsok alól, hamar egy gépágyú torony elött vagyok, és sehol nam lehet azt lekapcsolni ?
Feladat, hogy: keressem meg az utat Anvil udvarába...
Az a nagy gáz, hogy mindent megnéztem és nem tudok lejutni a hegy aljára...
Ha vki ki tovább jutott már ott, plz irja már meg merre felé keressem a lejáratot, meg azt, hogy tudnám kilöni vagy lekapcsolni a gépágyu tornyokat.
Elöre is tnx! -
Giggs11 #619 Critical error:
PH Build [2005.04.14.00.32]
CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 3068 MHz with 511MB RAM
Video: No Video
Assertion failed: InPos<=Size [File:..\..\Core\Inc\FFileManagerWindows.h] [Line: 63]
History:
Nálam ezt írja ki telepítés után. Mi lehet a gondja plííííííz help -
#618 Pedig MINDENKI más be tudta írni... én nem mondhatom, hogy hülye vagy, de ha magad írod magadról, az más tészta...
-
#617 hát bakker !!!
Ne nézz hülyének ! :-)
Csak le tudok írni pár számot meg betűt ! Nem értem miért nem jó neki :-( -
checkthis #616 fiatal barátom! az én problémám már megoldódott, szal részemről quit.
remélem azért neked még sok értékes hozzászólásod lesz a játékhoz -
#615 És te mit keresel itt?
Fogd vissza magad, takonypóc! -
#614 A képeknél és a leírt jelszónál többet nem tudok segíteni.
Ha egy egyszerű betű-szám kombinációt nem tudsz beírni, akkor mi lesz majd a magyarítás feltelepítésének többi fázisával...
-
checkthis #613 akkor mit keresel itt? -
#612 Nem jó : a jelszó érvénytelen ...Vagy ez nem jó tört játékhoz ? -
#611 Lehet hogy másolta,ha jól emlékszem úgy nem működik. -
#610 A jelszó beírása...
...és utána
-
#609 Próbáld csak meg újra:
"A telepítéshez ez kell:"
Jelszó: i2k2005hun
-
#608 Hát...A neved meg évszám nem ? Nálam nem jó ... -
#607 Pedig jó az a jelszó.
-
#606 Hi !
A magyarításodnak mi a jelszava ? Mert amit írsz a honlapodon az nálam nem jó , olvass-el fájl meg nincs nekem .. Köszi .. -
#605 Hát, nálam se fog menni - mivel végigjátszás után töröltem is az egész játékot.