Pariah

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van egy nagy gondom!
Elindul a játék minden gond nélkül. De a szövegek nem látszódnak, sõt egy szürke kocka van helyette. Valami textura trükkre gyanakszom.
Nem tudja valaki mi lehet a gond?
kösz!

Peti1.
Nem azt a nagy kaput kell lövöldözni vagy ilyesmi, hanem ahol az autó áll, és nyomsz egy megfordulást neki, akkor ott lesz egy rendes rácsos kerités, amit akár a kocsi gépisztpolyával vagy az ágyujával könyedén szét tudsz kapni.
Én pl a 3 kegyverrel simán szét tudtam robbantani kocsi nélkül <#nevetes1>.
Szal remélem érthetöen letudtam irni ?!<#nemtudom>.
Sok sikert hozzá.
hi!
amikor az autóval kell elmenekülni, akkor azzal a kapuval mit kell csinálni?
átlõni? vagy mit?

Szijasztok!
Nekem lenne egy kis gondom...
A 9. pályán vagyok ahol felrobbant a vonat alattam 😊
És mikor kimászok a roncsok alól, hamar egy gépágyú torony elött vagyok, és sehol nam lehet azt lekapcsolni ?
Feladat, hogy: keressem meg az utat Anvil udvarába...
Az a nagy gáz, hogy mindent megnéztem és nem tudok lejutni a hegy aljára...
Ha vki ki tovább jutott már ott, plz irja már meg merre felé keressem a lejáratot, meg azt, hogy tudnám kilöni vagy lekapcsolni a gépágyu tornyokat.
Elöre is tnx!
Critical error:
PH Build <2005.04.14.00.32>

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 3068 MHz with 511MB RAM
Video: No Video

Assertion failed: InPos<=Size

History:

Nálam ezt írja ki telepítés után. Mi lehet a gondja plííííííz help
IMYke2.0.0.0
Pedig MINDENKI más be tudta írni... én nem mondhatom, hogy hülye vagy, de ha magad írod magadról, az más tészta... <#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

lac coo
hát bakker !!!

Ne nézz hülyének ! :-)
Csak le tudok írni pár számot meg betût ! Nem értem miért nem jó neki :-(

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

fiatal barátom! az én problémám már megoldódott, szal részemrõl quit.
remélem azért neked még sok értékes hozzászólásod lesz a játékhoz <#taps>
ibrik
És te mit keresel itt? <#ejnye1>
Fogd vissza magad, takonypóc!

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

IMYke2.0.0.0
A képeknél és a leírt jelszónál többet nem tudok segíteni.
Ha egy egyszerû betû-szám kombinációt nem tudsz beírni, akkor mi lesz majd a magyarítás feltelepítésének többi fázisával... <#nemtudom>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

akkor mit keresel itt? <#violent>
lac coo
Nem jó : a jelszó érvénytelen ...Vagy ez nem jó tört játékhoz ?

andriska
Lehet hogy másolta,ha jól emlékszem úgy nem mûködik.

IMYke2.0.0.0
A jelszó beírása...

...és utána

IMYke2.0.0.0
Próbáld csak meg újra:

"A telepítéshez ez kell:"
Jelszó: i2k2005hun

lac coo
Hát...A neved meg évszám nem ? Nálam nem jó ...

IMYke2.0.0.0
Pedig jó az a jelszó.

lac coo
Hi !

A magyarításodnak mi a jelszava ? Mert amit írsz a honlapodon az nálam nem jó , olvass-el fájl meg nincs nekem .. Köszi ..

ibrik
Hát, nálam se fog menni - mivel végigjátszás után töröltem is az egész játékot. <#mf2>

rorr
ez így hülyeség! fõleg a 8500le nem hiszem ,hogy erõsebb lenne a gf4ti4200-nál...

kijött az új pecs!
csak sajnos nem megy vele nálam a gém
vki tud segíteni? 😊
asysoft
Nekem is ez a problémám van (R8500LE), szerintem egyszerûen csak bug, mivel haver Ti4200-esén minden fasza (az meg ugye gyengébb a R8500-nál feature szempontból).

/*WTF?!*/

Õszintén szólva én többet vártam ettõl a játéktó. Mennyire reklámozták már?! Aztán kiadtak egy szép agyatlanlövöldözõs és rövid gamét. Még jó hogy nem vettem meg...eredetibe...

Az élet egy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás

Na megvolt.. de vazze... ez a vége? Ennyi? 😞
ThugEdge
egyesével elintézed a kis tinilányokat,én beálltam egy élet töltõhöz mindig,persze nem tudol egyhelyben maradni.aztán ha ez megvan akkor egy oszlop mögül ki-ki lesve adagoltam a madamnak

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Ezzel a lebegõ picsával csak az a gondom, hogy kinyírom ugyan a segítõket, közben meg csökken ugyan a picsa csíkja, de amikor újraszületnek a segítõk, akkor visszamegy a csíkja is. Valami közelebbi tippje nincs valakinek?
IMYke2.0.0.0
Nem.

a játék támogatja a HDRt?

http://thenamelessphoto.com/

ibrik
Az annyiban kicsit nehéz pálya, mert nem csak a kopterek jönnek, hanem hátulról katonák is jönnek, akik szintén a löveget lövik ki alólad.
Szóval ezért is, - meg azért, mert a kopterek néha anyira mögéd mennek, hogy a lövegel nem tudsz arra fordulni - néha ki kell szállni a lövegbõl és kézifegyverekkel lõni az ellent a hátad mögött.

serkov
Helló! A Vonaton jön egy "Kopter" Szétlõve!: Jön mégegy én vagyok szétlõve! Mi a teendõ? Köszi a választ! ( Ha jön)
Lehet, hogy írtátok már de sok lenne visszaolvasni! :-)

Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit

nem is gondoltam hogy már az a vége lesz...((

sajna elég rövid lett...!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

köszi nektek a gyors válaszért😊

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Nekem idõvel elfogytak a segítõk 😊

Elõször a kis szarokat aztán középen a valakit 😊
Én így csináltam.

IMYke2.0.0.0
Kinyírod a láthatatlan segítõit, és azonnal fordulsz az ezredes lányához (õ van a gömbben), lövöd ezerrel - majd az újraszületõ gyilkosokat újra megölöd és így tovább, míg végül megmurdel a fõgonosz csajszi is...

sziasztok..😊

hogyan kell a birgyilkosokat kinyirni...?

annál a résznél ahol középen áll valaki egy nagy gömben...és a kis szarok meg szaladgálnak körbe...!

yofiu
pacsik.pariához léteznek editor kiegészitök épületek,skinek stb ...?

Qtya
Köszönöm

ibrik
Az ezredest lõni kell valamelyik erõs fegyverrel, amíg le nem fogy az életereje. És amialatt így "gyengélkedik" minél több energiacsomópontot szét kell lõnöd körbe a falon, mert aztán az ezredes magához tér, keres egy ilyen csomópontot, elkezd feltöltõdni és közben a többi megmaradt csomópontnál bekapcsolódik a védõpajzsuk.
Ekkor megint lõnöd kell az ezredest és ismételni a fent leírtakat addig, amíg el nem fogynak a csomópontok.

Korábban asszem írták, hogy valammi mást kell elõbb szétlõni és csak utána a fasszit.De lehet hogy mást is kell lõni nemcsak az ürgét...

"vessetek a mókusok közé" :)

Qtya
Sziasztok. A 16-os pályán millen fegyverrel lehet kinyirni a muksót? Már jó ideje próbállom de nem jutok messze vele. Az utolsó pillanatban mindig ujra élled.

de külömben ez is nagyon sokat segit...))

ibrik
Annyit hozzátennék, hogy ezen az alodalon, amit belinkeltem az eredeti driver-ek vannak, de a Guru3D-n megtalálod a tuning-verziókat is (saját felelõsségre...)

ibrik

Eztet a katalisot linkeld be pls me sztem az ati oldalán én nem találom meg!!Elõre it thx

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

IMYke2.0.0.0
A telepítõben már megadtam a választ:

"FONTOS ill. JÓ, HA TUDOD:
=========================
- A honosítást KIZÁRÓLAG az 1.0-ás verzióra ajánlott telepíteni - ám, vélhetõleg az eddig megjelent 1 hivatalos Patch fennléte sem okoz gondot.
- A Játék igen érdekesen kezeli a közép-európai karakterkészletet, ezért a hosszú magánhangzók rövid változatát használtam a fordítás folyamán <õ helyett ö, û helyett ü>
- A magyarítás csak és kizárólag szöveges fordítást tartalmaz, sem grafikai módosítás, sem szinkron nem készült a játékhoz!
- Mivel a játék nem feliratozza az átvezetõ animációkat, így ne is keresd a szövegüket!"

De el lehet olvasni a feltelepített "Readme" / Olvassel fájlban is.

===============================
.:i2k:. melóból

Imyke mester....😊

felraktam a Magyarositást...valahol azt olvastam hogy csak az átvezetõ videoknál van felirat magyarosítva...!

nos én ezeket nem látom mert nekem nem ir ki semmit..!

viszont amit kell csinálni...menjek ide vagy oda vagy most a vonaton kell ügyeskednem az viszont magyarúl irja ki...!

valamit én nem jól olvastam vagy nincs beálítva a felirat..
mint pl. a half life2 ben....?!

andriska
szintén <#nyes>

IMYke2.0.0.0
Emlékszem, nekem azt kétszer újra kellett kezdenem... öreg Quaker módjára át akartam strafejumpolni a másik hajóra, de mint kiderült, korán tettem és túlságosan bíztam az Unreal-os fizika butaságában (mert azt tudjuk ugye, hogy a Quake-ekben a fizika gyakorlatilag csak imitált)... kétszer lezúgtam a nagy semmibe.
Harmadszor már ment lazán - elõtte persze megritkítottam az ellent odaát <#gun><#violent>

===============================
.:i2k:. melóból