Pariah
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talán...
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Tudtok valami megoldást, mert már idegesítõ???
De sajna patch nélkül sem enged fel, azért raktam patch-t.
Akkor így jártam, sajna.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tudna valaki segíteni, hogy nekem miért nem megy a MultiPlayer?
Újraraktam a gépemet, és utána nem hozott be server listát.
Felraktam az 1.02-es patch-t is.
Ja ezt az üzenetet írja ki, ha próbálkozok szervert keresni:
"A requied update is available for Pariah. You must apply the latest patch before you can play Pariah on the internet."
Remélem tud valaki segíteni.
Hi.
de vki probalta mar gf mx el?
Amúgy már egy 32MB-os GeForce 3-as is elég neki.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Próbálta már valaki a patchek után, hogy milyen lett a single?
Azt írták egy helyen, hogy valtozott. Kiváncsi lennék! Az eredeti valami nagyon gyík volt!
Valaki?
Kösz.
http://thenamelessphoto.com/
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Szal nem lehetetlen végig vinni ennyi idõ alatt...
Tehát a válasz: igen
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Csak azért kérdezem mert idegesító hogyha csak egy fél- egy órám van játszani alkalmanként, akkor se haladok semmit a játékben mert legközelebb megint a víztározós pályát kezdem <#gonosz2>#gonosz2><#mf3>#mf3><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Hogyha átlátszóak és rohangálnak, akkor hiába lövöd õket, nem lesz semmi eredménye.
Egyébként meg ha nem támadnak rád, akkor lõdd a magasban lévõ nénit :)
Ha meg támadnak akkor foglalkozz velük.
Szerintem elég könnyû, én másodszorra csináltam meg.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
A régi TV -ken csak régi mûsorokatlehet nézni?
Mert én még nem jöttem rá...
És 10 percnél többet szántam rá.
Szerintem kb. 10 perc game és rá lehet jönni.
Én már a fö ellenfelet nyirkolászom, de ilyen villámokat szór meg ilyen kir parazitok is ugrálnak és láthatatlanok.
Nem tudja vki, hogy a rákba lehet azokat a genyákat megölni ?
Mert én megölök egyet és jön helyette vagy kettö....
Akinek van vmi ötlete vagy esetleg tovább jutott az irjon plz.
Szerintem, ezek egyike lehetséges:
1. A hõsünk "lát" a sötétben - értsd: mutáns már maga is
2. A sötétben lelõtte a csajszit, és az egyúttal felrobbant - mindenkit kinyírva.
3. Kinyírta az érkezõ katonákat, megléptek és az épületet felrobbantották.
Mondom, dramaturgiailag lehetséges, hogy a folytatásra készültek a befejezéssel...
Tegnap este ott folytatta ahol elõtte abbahagytam .:)
Kafa a magyarítás , kösz imyke2 .
A konspiráció - mely ugye a csajszi vérében lévõ élõ vírus-organizmusról szól - eredményeképp tuti, hogy mindkettejüket elkapják: a csajszi a kitenyésztett, életképes vírus miatt kell, a pasit (azaz minket) pedig félreteszik az útból, mert a lányáért bosszút állt...
Végeredményképp azonban nem hagyjuk, hogy elkapjanak minket. Nem titok: bennünk is van a vírusból... Így, "önmegsemmisítésre" gerjesztjük az energiáinkat - megsemmisítve a kísérleti alanyt és magunkat is.
A sejtelmes az egészben az, hogy az egész elõtt még látjuk az akciót, majd késõbb csak a robbanást - tehát, nem lehet tudni, hogy a fejlesztõk
Mostanában 3-4 ember jár ide.
Aki meg végignyomta az nem is néz be többet ide :)
De elmondhatod privátban is.
Mások valószínûleg nem nagyon örülnének a végpoén lelövésének...
Az angoltudásom erõsen hiányos.
Mi a vége? :)
Dehát ez a "végvideó", azt hittem tökönszúrom magam.
Ezért szenvedtem végig a játékot?
ezt eljátszod addíg amíg elfogy az összes
PSN ID.: Beegabor
Állandóan regenerálódik, rohadt idegesítõ :)
Azon a pályán ahol majd ki kell ugrani az ablakon és szembe lesz a kocsi, ott majd szembe kell beszálni a kocsiba, vagy is az eleján a kocsinak :)
Mentést, hogy miért nem ment, nem tudom, mert én nekem is csak pálya végén mentett :)
Azokat a repülö robotokat az 1 fegyverrel kaptam szét, a többi hapsit meg a 4-es pisztollyal... :)
Szerintem egészrelmû, hogy mit kell csinálni, de ha nem irj és szerintem össze hozzuk...
Majd este megnézem, kinek hol van baja....
Ja és a game már ezen túl még kevesebbet ment, mint eddig úgy vettem észre...
Na pápá.
Amikor megcsinálom a szakaszokat és a game beloadingolja a következõ pályát akkor ugye elvileg mentenie kellene .Ha lekapcsolom a gamét és újraindítom akkor hiába kattintok a resume gombra mindig az elsõ pálya elejét tölti vissza . :(
Van valami ötletetek ?
Ott még szerintem nem tartok ahol te, most valami nagy udvaron szívok, jönnek sokan+repülõk is :)
Tovább tudtam menni.
Axi Rose, szét kell löni a tornyokat még pedig úgy, hogy ahogy kimászol a vonat alol jobbra egybõl szét kell kapni a hordokat a torony körül és az illesztésnél kell a 2 fegyverrel adni neki...
Másodikat meg úgy, hogy van fent a tornyon 2 db hordó, azt is szét tudod kapni vagy az 5. vagy a 2. fegyverrel... És ezt is az illesztésnél kell szétkapni...
Kicsit rolam :)
Én megint elakadtam, mert volt egy ajtó zárva, de az ablakok ott nyitva voltak, kiugrottam ott volt egy verda és jöttek ilyen Star warsos hapsik azt elgázóltak :)
Érdekes hogy beszéltam a kocsiba és nem indult a kocsi, és azt a majmot a repülö vmiér még a rakétával se tudtam lakapni, 5 lövéssel...
Errõl ennyit...
"Jó" lett megirva a game....
Készitök szüleit külön üvözöltem tegnap vagy 1 órán keresztül :DDDD
De úgy emlékszem a játék elejérõl, hogy ezeket a rozoga kõtornyokat össze lehet dönteni. Csak nem tudom már hogyan.
Ha rájöttél valamire írd le.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA