724
-
strebacom #684 Nem hiszem hogy mentés lenne, mert ha tovább mégy és meghalsz valahol akkor nem az akadás helyére, hanem a pálya legelejére dob vissza.Nem tudom milehet, neked nem akad soha sehol? -
#683 Nem akkor amikor ment ? -
#682 Bejutok egy terembe ott van egy szörny nemtudom megölni, mit kell csinálni -
strebacom #681 AMDAthlon,1Gram,X800VGA,120Gvinyó, ez kicsi lenne? De ez a jelenség tényleg néha van pl. A vonatos pálya után mikor a vonat felrobban és leugrok a szikláról megáll és akkor jönnek az emberek a sziklák közül, egy mp-re megáll nézd már meg a tied ennél a fejezetnél. Köszi !! -
#680 ati 9600xt-vel és egy amd 3200+ -al nekem ment -
#679 Nekem nem ilyen. Lehet hogy kicsi hozzá a géped! Vedd lejjebb a grafikát! -
strebacom #678 Lenne egy kérdésem: néha-néha megmeg áll a játék 1 másodpercre ez miért van nektek nem ilyen, mi lehet a baj. -
#677 Pariah végigjátszás:
Ha kell valakinek! :) -
#676 Nem a gépet kell lelőni, hanem az alján az elején és a végén van két löveg, amiket ki kell lőni.
Elárulom, már csak azért sem kell kilőni, mert majd át kell szállnod arra a gépre... -
#675 Helló! Elakadtam, segítene vki? Van ez, hogy lődd le a melletted jövő gép rakétáit... OK kész! Most jön, hogy lödd le a gépet? Na ez nem megy! Hova a francba lőjjek neki? Ez sose döglik meg? :-(( Köszi a segítséget! -
#674 Egy régebbi mentéstől vagy a pálya eljétől kezdd újra.
Talán... -
comal #673 A destroy the drag pályánál vagyok és nem tudom megcsinálni, mert nem reagál az ellen a lövéseimre! Már vagy 10x próbáltam, de semmi. Ha kiszálok a kocsiból és felmegyek egy magasabb pontra akkor nem támadnak, de hiába lövöm a faszikát meg se mozdul, még a gránátra sem.
Tudtok valami megoldást, mert már idegesítő??? -
newcis #672 Köszi.
De sajna patch nélkül sem enged fel, azért raktam patch-t.
Akkor így jártam, sajna.
-
#671 Az utolsó patch miatt warezzel már nem tudsz csatlakozni netre... legalábbis is ezt csacsogják külföldi fórumokban.
-
newcis #670 Sziasztok.
Tudna valaki segíteni, hogy nekem miért nem megy a MultiPlayer?
Újraraktam a gépemet, és utána nem hozott be server listát.
Felraktam az 1.02-es patch-t is.
Ja ezt az üzenetet írja ki, ha próbálkozok szervert keresni:
"A requied update is available for Pariah. You must apply the latest patch before you can play Pariah on the internet."
Remélem tud valaki segíteni.
Hi. -
Higgins #669 kösz
de vki probalta mar gf mx el?
-
#668 A játék oldalán azt írják, hogy az MX kártyákat nem támogatja - ettől függetlenül próbálkozhatsz, de figyelembe kell venned, hogy az MX jelölés a GeForce kártyáknál azt jelenti, hogy butított verzió.
Amúgy már egy 32MB-os GeForce 3-as is elég neki. -
Higgins #667 Hi, GF MX el megy a Pariah?
-
Deajka #666 Hi!
Próbálta már valaki a patchek után, hogy milyen lett a single?
Azt írták egy helyen, hogy valtozott. Kiváncsi lennék! Az eredeti valami nagyon gyík volt!
Valaki?
Kösz.
-
#665 Találtam jobbat: Splinter Cell 3. -
CUCLI #664 nekezd má megen.. -
#663 Akkor játssz a csili-vili FarCry (barbie kommandó)-val...
-
Axl Rose #662 Ebbe inkább ne menjünk bele, hogy kinek mi a szar. -
#661 30 percig bírtam ezt a játékot. Ez valami iszonyatosan szar! -
abonyitomz #660 meguntam a játékot , az 5-dik küldetésnél befejeztem.... uncsi egy kicsit a game -
vsop #659 bekam = nekem -
vsop #658 Én bekam is napi 1 ora volt kb játszani a gaméval, és 4 nap alatt végig toltam az egészet.
Szal nem lehetetlen végig vinni ennyi idő alatt... -
Axl Rose #657 Fél óra alatt szerintem kb. 3 mentést is el lehet érni.
Tehát a válasz: igen -
papisa #656 Amikor a vonatos pályán hátra kell menni a gépágyúhoz hogy leszedd a két gépet vele ,utánna van mentés tegnap itt nyírtak ki ?
Csak azért kérdezem mert idegesító hogyha csak egy fél- egy órám van játszani alkalmanként, akkor se haladok semmit a játékben mert legközelebb megint a víztározós pályát kezdem -
Axl Rose #655 Azokat a rohangáló "nőket" akkor lehet kinyírni hogyha láthatóvá válnak, és rádtámadnak.
Hogyha átlátszóak és rohangálnak, akkor hiába lövöd őket, nem lesz semmi eredménye.
Egyébként meg ha nem támadnak rád, akkor lődd a magasban lévő nénit :)
Ha meg támadnak akkor foglalkozz velük.
Szerintem elég könnyű, én másodszorra csináltam meg. -
#654 szerintem jó játék...mondjuk én csak multiba tolom,single-ba vagy fél orát nyomtam... -
#653 Nem mondj semmit, ingyen volt, nem?!
-
#652 Vazze hát ez biz nagyongyenge játék lett... -
vsop #651 Mond el és majd rájövök ha elolvastam ezt :)
Mert én még nem jöttem rá...
És 10 percnél többet szántam rá. -
Axl Rose #650 Elmondjam, vagy szeretnél rájönni ?
Szerintem kb. 10 perc game és rá lehet jönni. -
vsop #649 Szijasztok!
Én már a fö ellenfelet nyirkolászom, de ilyen villámokat szór meg ilyen kir parazitok is ugrálnak és láthatatlanok.
Nem tudja vki, hogy a rákba lehet azokat a genyákat megölni ?
Mert én megölök egyet és jön helyette vagy kettö....
Akinek van vmi ötlete vagy esetleg tovább jutott az irjon plz. -
Axl Rose #648 Hát úgy legyen.. -
#647 Ha láttad az Equilibrium c. filmet, akkor el tudod képzelni a lehetséges megoldást...
Szerintem, ezek egyike lehetséges:
1. A hősünk "lát" a sötétben - értsd: mutáns már maga is
2. A sötétben lelőtte a csajszit, és az egyúttal felrobbant - mindenkit kinyírva.
3. Kinyírta az érkező katonákat, megléptek és az épületet felrobbantották.
Mondom, dramaturgiailag lehetséges, hogy a folytatásra készültek a befejezéssel...
-
Axl Rose #646 És mi volt a sötétben az a fegyverfelhúzás, és a lövéshang ? -
papisa #645 Ja közben megoldódott a mentés problémám .
Tegnap este ott folytatta ahol előtte abbahagytam .:)
Kafa a magyarítás , kösz imyke2 .