Pariah

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ibrik
Egy régebbi mentéstõl vagy a pálya eljétõl kezdd újra.
Talán...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

A destroy the drag pályánál vagyok és nem tudom megcsinálni, mert nem reagál az ellen a lövéseimre! Már vagy 10x próbáltam, de semmi. Ha kiszálok a kocsiból és felmegyek egy magasabb pontra akkor nem támadnak, de hiába lövöm a faszikát meg se mozdul, még a gránátra sem.

Tudtok valami megoldást, mert már idegesítõ???
Köszi.
De sajna patch nélkül sem enged fel, azért raktam patch-t.
Akkor így jártam, sajna.
IMYke2.0.0.0
Az utolsó patch miatt warezzel már nem tudsz csatlakozni netre... legalábbis is ezt csacsogják külföldi fórumokban.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sziasztok.

Tudna valaki segíteni, hogy nekem miért nem megy a MultiPlayer?
Újraraktam a gépemet, és utána nem hozott be server listát.
Felraktam az 1.02-es patch-t is.
Ja ezt az üzenetet írja ki, ha próbálkozok szervert keresni:
"A requied update is available for Pariah. You must apply the latest patch before you can play Pariah on the internet."
Remélem tud valaki segíteni.

Hi.
kösz

de vki probalta mar gf mx el?
ibrik
A játék oldalán azt írják, hogy az MX kártyákat nem támogatja - ettõl függetlenül próbálkozhatsz, de figyelembe kell venned, hogy az MX jelölés a GeForce kártyáknál azt jelenti, hogy butított verzió.
Amúgy már egy 32MB-os GeForce 3-as is elég neki.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Hi, GF MX el megy a Pariah?
Hi!

Próbálta már valaki a patchek után, hogy milyen lett a single?
Azt írták egy helyen, hogy valtozott. Kiváncsi lennék! Az eredeti valami nagyon gyík volt!

Valaki?
Kösz.
torrente
Találtam jobbat: Splinter Cell 3.

nekezd má megen..<#kuss>

http://thenamelessphoto.com/

IMYke2.0.0.0
Akkor játssz a csili-vili FarCry (barbie kommandó)-val...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ebbe inkább ne menjünk bele, hogy kinek mi a szar.

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

torrente
30 percig bírtam ezt a játékot. Ez valami iszonyatosan szar!

meguntam a játékot , az 5-dik küldetésnél befejeztem.... uncsi egy kicsit a game

bekam = nekem <#vigyor3><#taps>
Én bekam is napi 1 ora volt kb játszani a gaméval, és 4 nap alatt végig toltam az egészet.
Szal nem lehetetlen végig vinni ennyi idõ alatt...
Fél óra alatt szerintem kb. 3 mentést is el lehet érni.

Tehát a válasz: igen

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Amikor a vonatos pályán hátra kell menni a gépágyúhoz hogy leszedd a két gépet vele ,utánna van mentés tegnap itt nyírtak ki ?
Csak azért kérdezem mert idegesító hogyha csak egy fél- egy órám van játszani alkalmanként, akkor se haladok semmit a játékben mert legközelebb megint a víztározós pályát kezdem <#gonosz2><#mf3><#falbav><#falbav><#falbav>
Azokat a rohangáló "nõket" akkor lehet kinyírni hogyha láthatóvá válnak, és rádtámadnak.
Hogyha átlátszóak és rohangálnak, akkor hiába lövöd õket, nem lesz semmi eredménye.

Egyébként meg ha nem támadnak rád, akkor lõdd a magasban lévõ nénit :)
Ha meg támadnak akkor foglalkozz velük.

Szerintem elég könnyû, én másodszorra csináltam meg.

báttyó02
szerintem jó játék...mondjuk én csak multiba tolom,single-ba vagy fél orát nyomtam...

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

IMYke2.0.0.0
Nem mondj semmit, ingyen volt, nem?! <#idiota><#eplus2><#zavart1>

vilmoska
Vazze hát ez biz nagyongyenge játék lett...<#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1>

A régi TV -ken csak régi mûsorokatlehet nézni?

Mond el és majd rájövök ha elolvastam ezt :)

Mert én még nem jöttem rá...
És 10 percnél többet szántam rá.
Elmondjam, vagy szeretnél rájönni ?

Szerintem kb. 10 perc game és rá lehet jönni.

Szijasztok!
Én már a fö ellenfelet nyirkolászom, de ilyen villámokat szór meg ilyen kir parazitok is ugrálnak és láthatatlanok.
Nem tudja vki, hogy a rákba lehet azokat a genyákat megölni ?
Mert én megölök egyet és jön helyette vagy kettö....
Akinek van vmi ötlete vagy esetleg tovább jutott az irjon plz.
Hát úgy legyen..

IMYke2.0.0.0
Ha láttad az Equilibrium c. filmet, akkor el tudod képzelni a lehetséges megoldást...
Szerintem, ezek egyike lehetséges:
1. A hõsünk "lát" a sötétben - értsd: mutáns már maga is
2. A sötétben lelõtte a csajszit, és az egyúttal felrobbant - mindenkit kinyírva.
3. Kinyírta az érkezõ katonákat, megléptek és az épületet felrobbantották.

Mondom, dramaturgiailag lehetséges, hogy a folytatásra készültek a befejezéssel...

És mi volt a sötétben az a fegyverfelhúzás, és a lövéshang ?

Ja közben megoldódott a mentés problémám .
Tegnap este ott folytatta ahol elõtte abbahagytam .:)
Kafa a magyarítás , kösz imyke2 .
IMYke2.0.0.0
Jó, a lényeg, hogy a csajszi és a Fõhõsünk ugye slamasztikában vannak.
A konspiráció - mely ugye a csajszi vérében lévõ élõ vírus-organizmusról szól - eredményeképp tuti, hogy mindkettejüket elkapják: a csajszi a kitenyésztett, életképes vírus miatt kell, a pasit (azaz minket) pedig félreteszik az útból, mert a lányáért bosszút állt...
Végeredményképp azonban nem hagyjuk, hogy elkapjanak minket. Nem titok: bennünk is van a vírusból... Így, "önmegsemmisítésre" gerjesztjük az energiáinkat - megsemmisítve a kísérleti alanyt és magunkat is.

A sejtelmes az egészben az, hogy az egész elõtt még látjuk az akciót, majd késõbb csak a robbanást - tehát, nem lehet tudni, hogy a fejlesztõk ezt a lehetõséget megragadják-e és beiktatnak egy váratlan megmeneküléses epizódot...

Többiek már végignyomták.
Mostanában 3-4 ember jár ide.
Aki meg végignyomta az nem is néz be többet ide :)

De elmondhatod privátban is.

IMYke2.0.0.0
De annyit elmondhatok: szerintem, lesz Pariah 2 is...

IMYke2.0.0.0
Hát, most írjam le?!... <#idiota>
Mások valószínûleg nem nagyon örülnének a végpoén lelövésének...

Lehet akkor félreértelmeztem valamit.
Az angoltudásom erõsen hiányos.

Mi a vége? :)

IMYke2.0.0.0
Miért, szerintem tök jó a vége.

Köszi, rájöttem kb. 30 regenerálódás után, hogy itt azért közben tenni kellene valamit, mert sosem lesz vége :)

Dehát ez a "végvideó", azt hittem tökönszúrom magam.

Ezért szenvedtem végig a játékot?

IMYke2.0.0.0
Nem akartam lelõni a poént... más megtette helyettem.

Seth
lövöd,lövöd a faszit.....pihen...szétlövöd a kapszulákat amíg nincs rajtuk pajzs,
ezt eljátszod addíg amíg elfogy az összes

PSN ID.: Beegabor

Köszi a nagyon hasznos infót...

IMYke2.0.0.0
Az még nem a vége.

A végén hogyan kell kinyírni azt a lézeres faszit ?
Állandóan regenerálódik, rohadt idegesítõ :)

Én már attól a pályától vagy 2-övel vagyok...

Azon a pályán ahol majd ki kell ugrani az ablakon és szembe lesz a kocsi, ott majd szembe kell beszálni a kocsiba, vagy is az eleján a kocsinak :)

Mentést, hogy miért nem ment, nem tudom, mert én nekem is csak pálya végén mentett :)
Azokat a repülö robotokat az 1 fegyverrel kaptam szét, a többi hapsit meg a 4-es pisztollyal... :)
Szerintem egészrelmû, hogy mit kell csinálni, de ha nem irj és szerintem össze hozzuk...
Majd este megnézem, kinek hol van baja....
Ja és a game már ezen túl még kevesebbet ment, mint eddig úgy vettem észre...
Na pápá.
Nekem is ez a gondom . :(
Amikor megcsinálom a szakaszokat és a game beloadingolja a következõ pályát akkor ugye elvileg mentenie kellene .Ha lekapcsolom a gamét és újraindítom akkor hiába kattintok a resume gombra mindig az elsõ pálya elejét tölti vissza . :(
Van valami ötletetek ?
Már rájöttem én is, de azért köszi.

Ott még szerintem nem tartok ahol te, most valami nagy udvaron szívok, jönnek sokan+repülõk is :)

Szijasztok!
Tovább tudtam menni.
Axi Rose, szét kell löni a tornyokat még pedig úgy, hogy ahogy kimászol a vonat alol jobbra egybõl szét kell kapni a hordokat a torony körül és az illesztésnél kell a 2 fegyverrel adni neki...
Másodikat meg úgy, hogy van fent a tornyon 2 db hordó, azt is szét tudod kapni vagy az 5. vagy a 2. fegyverrel... És ezt is az illesztésnél kell szétkapni...

Kicsit rolam :)
Én megint elakadtam, mert volt egy ajtó zárva, de az ablakok ott nyitva voltak, kiugrottam ott volt egy verda és jöttek ilyen Star warsos hapsik azt elgázóltak :)
Érdekes hogy beszéltam a kocsiba és nem indult a kocsi, és azt a majmot a repülö vmiér még a rakétával se tudtam lakapni, 5 lövéssel...
Errõl ennyit...
"Jó" lett megirva a game....
Készitök szüleit külön üvözöltem tegnap vagy 1 órán keresztül :DDDD
Pont itt szívok én is, nekem sem sikerült megtalálni a kikapcsológombot. (ha egyáltalán van) Mindig szarrálõnek a lövegtornyok.

De úgy emlékszem a játék elejérõl, hogy ezeket a rozoga kõtornyokat össze lehet dönteni. Csak nem tudom már hogyan.

Ha rájöttél valamire írd le.

Tatyla
már megvan,semmi...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

IMYke2.0.0.0
Miféle CD-key?

Tatyla
cd-key please

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA