2190
Notebook vasarlassal kapcsolatos tanacsok
-
MacrosTheBlack #228 Programozócsaj leszel? Milyen programokat fogsz csinálni? Mozi, billiárd, ilyesmi? :))) -
#227 5k-ért veszel egy notebook zárat, ha azt kinyitja akkor így is úgyis el tudná lopni. -
#226 mi az a Koh-i-noor? -
#225 :D Én is ettől félek, az oké, hogy általában nem lopnak, de lehet, túl nagy lenne a kísértés ekkora értéknél. Még meggondolom, vagy beszereltetek egy páncélszekrényt :) -
MacrosTheBlack #224 Én nem voltam kolis, de bejártam haverokhoz szinte mindennap, ott nem lopkodtak semmit. Persze egy Koh-i-noort azért ott se hagytam volna az asztalon. :D -
MacrosTheBlack #223 Ilyen árkategóriában sztem mindent ellopnak ha nem figylesz rá. Subnotit mégkönnyebben mer tugye kisebb (valamivel). Ilyen szempontból az ENIAC az ideális, azt 2 IFA-val se rakják fel. :D -
#222 elte budaörsi, nincs cigó, a szinten programozók vannak leginkább :) tény, senkinek nincs notebookja... -
MacrosTheBlack #221 Attól függ milyen koliba. Ha sok a cigó, akkor a vacsidra is rakj lakatot! :D -
#220 Kösz a segítséget, meggyőztél, csak attól félek, el fogják lopni, ha koliba megyek mégis :) -
MacrosTheBlack #219 x-y-z koordináták? :) -
MacrosTheBlack #218 "Mégis mi a francnak 1 Ghz-nél nagyobb órajelű processzor?
Te játszol a notebookon, mint vmi dedós? :)"
LOL. Persze hogy játszom rajta, egész nap dolgozok, otthon már nem nagyon akarok. Max programozni. -
MacrosTheBlack #217 Ez egy SUBnotebook. A notebook 14"-os kijelzőtől kezdődik. (A 17" már általában desknote, de nem mindig, pl. gericom excellent 7000.) -
#216 Nekem a sima van, 3 óráig bírja.
A nagyobbat még nem szereztem be. -
#215 Viccelsz?
Ez egy notebook.
Bárhová lehet vinni, nincs benne a winchesteren kívül mozgó alkatrész, ventilátor stb.
Mégis mi a francnak 1 Ghz-nél nagyobb órajelű processzor?
Te játszol a notebookon, mint vmi dedós? :) -
MacrosTheBlack #214 Hova jársz pasizni? Véletlenül odamegyek bulizni. ;-DDD -
MacrosTheBlack #213 Ott a kép 2vel feljebb. Mit nézzek rajta, hol a mérőszalag mi mekkora? -
#212 Volt másik képem is, de eltűnt, nem nagyon érdekel, nem pasizni járok ide :P 90/60/90? Majd csak neked lemérem :DD -
MacrosTheBlack #211 Hmm, egészalakos nincs? 90/60/90 vagy? :D -
#210 Ja, MTB :) kép -
MacrosTheBlack #209 Aksi mit bír?
"Az MM20 telepélettartama a 199 dolláros kiterjesztett teleppel (30 dekával növelte a hordozható PC súlyát) 7 óra 35 perc volt, de szabványos teleppel csak 2 óra 28 perc, 14 perccel kevesebb, mint az MM10-é."
Neked melyik elem van? Mérete mekkora? Azt nem írják sehol. -
MacrosTheBlack #208 MTB? Hol van az a kép? :) -
#207 Nekem nagyon tetszik :) -
MacrosTheBlack #206 Mondjuk kinézetre nem olyan rossz, csak a kijelző vastag kerete béna.
-
MacrosTheBlack #205 Ez van neked? 1 GHz Tansmeta proci, pff... Nem akad a word, excel rajta? :))) -
MacrosTheBlack #204 2.4 cm nem vékony?? Ne röhögtess már! Ami ennél vékonyabb az már A4-es papírlap. :)
"A teljesítmény és a méret abszolút a mobilitás rovására megy ennél"
Ez "a" notebook méret. Ami ennél nagyobb (jellemzően 17"-es kijelző, asztali proci) az a desknote. -
#203 MTB van képem a fényképalbumban, olyan, amilyen :)
Anna hülye a témához. Hogy tisztázzak valamit, amiről fogalmam sincs? :) Az lenne a jó, ha könnyű is lenne meg jó is, bár nem nagyon fogom vinni sehova, de ha mégis, jó lenne nem megszakadni. -
MacrosTheBlack #202 Nem az. Olyan mint autóban a fiat, toyota... középkategória. A Dell, HP, Sony nagyobb márkanevek, de belül ugyanaz a kínai cucc van mint a márkátlanokban. Egyedül abban lehet reménykedni hogy a márkásabb cuccokban talán jobban válogatják az alkatrészeket. Ha az asztali gépekből indulunk ki, akkor nem kell hasraesni a márkás gépektől, sokszor szarabbak mint a nonamek.
Rakjál fel 1 fotót hogy eldöntsük a jócsajságodat! :D -
#201 2,4 cm?
Az sosevolt vékony.
A teljesítmény és a méret abszolút a mobilitás rovására megy ennél.m
Mondjuk az tény, hogy teljesítményben felér egy asztali géppel.
Az a baj, hogy Anna nem tisztázta még, hogy egy asztali gép teljesítményű, de kevésbé mobil gépet akar, vagy egy subnotebookot, amit csak felkap és viszi. -
#200 Jó, de mit nézzek rajta (asuson)? Teljesen hülye vagyok a témához, annyit tudok eldönteni, hogy kívülről tetszik-e kb :) -
MacrosTheBlack #199 Mi? Ez tök vékony!
Méret: 363 x 278 x 24/32,9 mm -
#198 Nem gagyi :)
Egyik sem az, csak a noname-ek, amiket a Media Marktban stb. helyeken árulnak. -
#197 Csak olyan, mint egy kazán :( -
#196 Én akkor a Sharp MM20-at ajánlom, ez van nekem is.
www.sharp-business.com
Könnyűnek könnyű 90 deka, 10,4"-os a kijelzője.
Ha ez túl kicsi, akkor megnézhetnél egy Asust 12,1"-os kijelzővel. -
#195 De az acer nem gagyi? Bocs, ha nagyon hülyeség, de nem tudom :)
Jó csaj? Nem, nem gondolom :D Bár vannak jó pillanataim :P -
MacrosTheBlack #194 Egyébként jócsaj vagy? :o) -
MacrosTheBlack #193 Én is ilyet akarok most. 64 bites mobil proci, radeon x700, dvd író, ez mindenre tökéletes. -
#192 Ezt néztem először én is :) Fogalmam sincs, mi alapján fogok választani. Árban ugyanaz, ilyet tudnék szerezni ugyanannyiért, mint a Toshibát, amit Punker mutatott. -
MacrosTheBlack #191 A Sanyi noti az egyik legdrágább fajta, a Dell, HP-vel együtt. Acer, Clevo, Gericom olcsó és finom. -
MacrosTheBlack #190 nyammm...
-
#189 Sulihoz kell, semmi extra, nem nagyon játszom, de azért jó lenne, ha volna rá lehetőség.
Köszi :)