2190
Notebook vasarlassal kapcsolatos tanacsok
-
#348 Még nincs is hálószobám :D -
MacrosTheBlack #347 Átmehetek leteztelni? Remélem a hálószobádban tartod. :D -
#346 Persze, természetesen :) -
MacrosTheBlack #345 Várjuk a fejleményeket, tessék majd szépen beszámolni! :) -
MacrosTheBlack #344 Kár, mert már mindenki csak 64 bites procikat gyárt, notiban is ez a jövő. -
#343 Én megrendeltem az Acer Aspire 5024-est, úgyhogy már mindegy, hétfőn megkapom :) -
#342 Toshiba nem foglalkozik AMD-vel. -
MacrosTheBlack #341 És van a Toshibanak turion64 + x700 notija? -
#340 számomra gyengébb minőségűnek tűnik az egész, kijelző hibát 1,5 év alatt egydarab pixel hibát láttam acer-en, meg egy fujitsun, elszállt valami érintkezés és a gép ment de a kijelző kikapcsolt, acer-eknek a billentyű része volt nagyon gyenge. -
#339 én mindenképpen azt vennék -
MacrosTheBlack #338 De mi a gon, beszarik a kijelző, leáll a venti, kigyulladnak a ramok, vagy mi a baj az Acerral? Pont ezt néztem ki, szal érdekel minden vélemény. -
MacrosTheBlack #337 A toshiba írót szinte mindenki fikázza, mert sok lemezt fel se ismer, sokat elront. De most inkább a notebook érdekelne. -
#336 azt hozunk amit a vevő kér, persze megpróbáljuk lebeszélni, a toshibát szabott áron kell adnunk az acer-t nem, csak sokkal több a szívás a többi gyártóval, és a francnak se hiányzik a b@szakodás, voltam ASUS, ACER, Fujitsu konferencián, itthon az ASUS szervíz/stb a legrosszabb, pedig az a kedvenc számtech gyártóm. -
#335 meggyugtatlak ugyanaz a dvd író van benne, csomó alkatrészt a toshibától vesznek, ugyanis a legtöbb gyártóval ellentétben ők fejlesztenek is, toshiba dvd író miután szétázott karácsonykor a szökőárban gond nélkül írt tovább, én teszteltem :) -
MacrosTheBlack #334 Vagy csak Toshiba márkakereskedők vagytok és a többit hivatalból fikázni kell? -
MacrosTheBlack #333 Ilyet én is tudok mondani, ez nem indok. :) Valami konkrétum? Ha a dvd írókból indulok ki, akkor a toshiba is elég nagy szar, ennél vmivel konkrétabb kéne. :) -
MacrosTheBlack #332 Vásárlás _előtt_ kéne tudni. :) -
#331 mondom hogy amd-s nem volt arról nem tudok nyilatkozni, egyszerűen ha egymás mellé rakod a 2 legolcsóbb tipust, az acer 1 nagy sz@r..... -
#330 Erre én is kíváncsi vagyok ám... -
MacrosTheBlack #329 Jójó, de konkrétan mi a gagyi benne? Csak az hogy amd-s? -
#328 amd-s notebook-ot még nem adtunk el egyetlen darabot se, és szerintem jó ideig nem is fogunk, acer-ek mind gagyik voltak és szívtunk vele, Toshiba-ból heves megyében 2004-ben mi adtuk el a legtöbbet és egyetlen nem jött vissza. -
MacrosTheBlack #327 Mi a baj velük? Ez az egyetlen turion64-es, radeonos notebok amit találtam. -
#326 mert nem vált be, röviden ennyi :) -
MacrosTheBlack #325 Miért nem tartotok Acert? -
MacrosTheBlack #324 Szerintem még olcsóbban is. :D -
#323 szerinted? amúgy nem nagyon szoktunk acer-t nyomni. -
MacrosTheBlack #322 És annyiért is adod? :) -
#321 passz majd holnap megnézem mennyi a beszerzési ár. -
MacrosTheBlack #320 Ilyet mennyiért nyomsz? -
#319 a mai szállítmány már 159920+áfa áron ment ki (most adtam el 5-öt) -
MacrosTheBlack #318 Depon ezt 273k-ért nyomják. -
MacrosTheBlack #317 Hááát... nem mondom hogy drága, de hogy jó azt se. -
#316 16:9-es képernyő 512 memória, 200k-ért simán jó. -
#315 De az a legviccesebb az egészben, hogy nyár elején mikor belevágtunk abba, hogy új gép, akkor még apám mondta, hogy szerinte notebookot kéne venni, én meg ellene voltam...mostanra megfordult a helyzet kezdek hajlani afelé hogy notebook, most ő mondja azt hogy nem lenne az jó.... :D -
#314 Hát ez jó kérdés, nemtudom még, ha tudnám hogy pontosan mire fogom használni akkor nem lenne a jelenlegi dilemmám :))
Igazából nemnagyon tudom, hogy milyen emberkék lesznek koleszban... -
#313 :(( kár hogy ez nincs sulinetben...
Sulineten kívül soha nem venném rá apám hogy rászánja a pénzt....
-
MacrosTheBlack #312 Attól függ milyen a kolesz. Nálunk pl. jó volt, oda be mertem volna vinni ilyet, de volt haverom másik koleszban, ott minimum vasrácsos ajtó felszerelésével indítottam volna.
Az tény hogy koleszban fog az ember igazán rászokni a LAN gaméra, tehát nem árt ha azt is figyelembe veszed hogy egy notit nem lehet bővíteni (legalábbis fő elemeket nem), egy asztali gépet meg igen. Meg ez utóbbit feltűnőbb ellopni is. Persze egy notit neked is jóval könnyebb cipelni. Azt nézd hogy neked mire kell. -
MacrosTheBlack #311 Nem a bitek zabálják az aksit. :) Viszont notebookba 2 féle 64 bites proci van, az athlon64 és a turion64. Ez utóbbi az előbbinek a mobil változata, tehát kevesebbet (kb. fele) fogyaszt, alig többet mint egy 32 bites Dothan. Ha ilyenben gondolkodsz, ezt ajánlom neked: Acer Aspire 5024WLMi. Én is ilyet veszek amint sikerül eladni a régi notimat. -
#310 Szal szerinted nem nyerő belevágni, maradjak asztalinál? :)
Hogy lopós e a kolesz nemtom.....mivel még nem voltam ott, amúgy ez nekem is megfordult a fejemben... -
MacrosTheBlack #309 1024*768 az nem wide, sima 4:3 arányú. ha ezt nyomod egy 1200*800-on, marad körbe kis fekete keret, de nem túl nagy. Meg a legtöbb mai játék már amúgy is támogatja a widescreent.