2190
Notebook vasarlassal kapcsolatos tanacsok
-
#388 Ugyanannyiba kerül Nyugat-Európában is minden, mint itthon. -
jihad #387 Meg a magyart is. -
the Godfather #386 Szerintem az arai megkozelittik a a nyugati arakat...nem rossz vetel. -
jihad #385 Nézz szét a depo.hu-n, ott van választék. -
izb #384 Szerintem ez király hely.
Már vásároltam itt.
Noteebook
Szerintem marha barátságos. -
devilmike #383 Sziasztok! Következő problémám akadt... Felvettek az elte ik programtervező szakára. Ami jó is de kéne egy laptop a nethez meg az ottnai élethez, órákhoz. Olyan oldal kellene nekem ahol normális laptopok vannak (nem hibás stb) és diákbarát árakat tartalmaz.. nem kell nekem csodagép az már van az otthoni egy olyan gép kell amin a net megy 1000 mhz feletti proci min 256mb ram a többi nem igazából számít tud valaki segíteni?
-
#382 compaq evo n800v
használt 300e -
Mihail #381 én csak annyit mondok h nehogy bárki is a notebook.hu-ról vásároljon! ismerek egy céget akik onnan vettek gépeket és elég sok gyártáshibás gépet hoznak oda külföldről amiket kijavítanak és újként adják el, de ugye mindenki tudja h egy kijelzőhibás gép sosem lesz 100-as, akármit is csínálnak vele. mostmár a számítástechnikában is legalább annyit szarság történik mint az autóiparban! -
mattro #380 jihad: NEM JOBB.
Sőt!! Arról van szó, hogy az én igényeimnek talán elég lenne egy kisebb teljesítményű gép is (x700-as Radeon pl. sok is... teljesítményben... de főleg árban...)
Köszönöm a válaszokat!
Véleményeket továbbra is szívesen fogadok...
-
#379 Egyetért -
the Godfather #378 En speciel a Fujitsu-ra szavazok, amire felmegy lazan a MacOS X, ugyhogy egy iBook kozeli laptopod lehet. A Mac-rol info: OS_x86 -
jihad #377 Mi az amiben a 2. cucc jobb a Clevonál? -
mattro #376 Hi. Kéne egy kis segítség. Ti melyiket ajánljátok inkább?
Clevo M400A
vagy
FUJITSU SIEMENS Amilo M7440G Back to School
NEM JÁTÉKHOZ KÉNE!!!
A baj az hogy zene/filmszerkesztésre használnám, de nincs igazán (vagy nem találtam még) olyan konfigot amiben van egy elfogadható hangkártya (Clevo-ból Azalia HDA 24 bit 7.1 pl.) és kevésbé koncentráltak a grafikus megjelenítésre (mondjuk Clevo-ban x700-as Radeon több is mint ami nekem kell... vágáshoz/konverthez talán elég lenne egy kisebb teljesítményű kártya...)
Egyszóval, ami az egyikben megvan az a másikból hiányzik...
(egyenlőre a Fujitsu a nyertes...)
Ja, és az ár sem mindegy... sajnos... 250-300 között kellene vmit találni...
(ha tehetném PowerBook G4-el rohangálnék mindenhova...)
Tanácsokat/válaszokat előre is köszönöm... -
MacrosTheBlack #375 Ami egy 9800 pro / gf 6600-on elmegy, az ezen is. -
juventus #374 Én tegnap előtt vettem meg az Acer Aspire 5024-esemet és többet vártam tőle mert játékok terén nem a legjobb , tudom hogy nem arra van kitalálva de azért ennyi pénzért elvárnám hogy egy uefa champions league 2004-2005 elmenjen rajta akadás nélkül.... -
Mihail #373 milyet is vett végül? -
#372 Megvan, de töltődik, aztán meg sziget, sry :) -
MacrosTheBlack #371 Anna ma kapja az övét, majd jelent. :) -
Mihail #370 na vett már vki vmilyen új gépet? vannak tapasztalatok? -
MacrosTheBlack #369 Anna, itt a legújabb modell:
:) -
MacrosTheBlack #368 Pl. itt:
512MB 400MHz DDR2 Non-ECC CL3 SODIMM KVR400D2S3/512 10 420
512MB 533MHz DDR2 Non-ECC CL4 SODIMM KVR533D2S4/512 10 420
1024MB 400MHz DDR2 Non-ECC CL3 SODIMM KVR400D2S3/1G 19 350
1024MB 533MHz DDR2 Non-ECC CL4 SODIMM KVR533D2S4/1G 19 350
Nem is olyan drága. -
#367 azt néztem hogy van ddr2 note-ikhoz is már. -
MacrosTheBlack #366 Ez az új centrino a dothan procikhoz. A linkelt gép épp ddr-t használ, de van amelyik ddr2-vel üzemel, azt is kezeli. -
MacrosTheBlack #365 Clevo M400A
Chipkészlet: Intel 915PM + ICH6-M (Intel® Sonoma) -
#364 915-ös az asztali chipset, vag ymegcsinálták centrino-ban is? -
MacrosTheBlack #363 Még a fogyasztáshoz annyit hogy volt egy dothan teszt a prohardveren, ott azt írták hogy a sonoma (dothan + i915) platform többet fogyaszt (valamivel) mint a baniasos elődje (mondjuk érthető, mert nagyobb mhz, több cache, gondolom a lapkakészlet is többet tud), az ott tesztel notik üzemideje se volt olyan hűde komoly, kb. az átlag 3 óra üres / 1-1.5 óra terhelve szintet hozta. -
MacrosTheBlack #362 Hát kb. én is ennyit tudok róla :), de valami konkrétabbat akartam. Eddig a google se akart segíteni, hátha valami jobban megfogalmazott keresésre kiad valamit. -
MacrosTheBlack #361 Azt tudom hogy a turion64 ML változata max 35, az MT max 25 W-ot fogyaszt, a dothan pedig "jellemzően" 21-27 W. Namost kérdés mi a jellemző az intel szerint? Megnyitok egy internet explorert, és hagyom hűsölni a procit? Mennyit fogyaszt izmos terhelés, mondjuk játék alatt? Lehet jóval többet mint egy ML-es turion64. Főleg hogy az intel "jellemzően" nem játékokhoz hirdeti a prociját, hanem üzleti célra, ott meg ilyen powerpoint prezentáció és hasonló nem épp erőforrásigényes dolgok a menők.
A 2 MB cache mondjuk elég ütős, ha nem is gyorsul tőle jobban a proci mint a turion64 az 1 MB-tól, de valszeg meglátszik a +1 MB amikor multitaskol az ember, több processz megy egyszerre, mindegyik használja keményen a memóriát meg a cachet.
De a legnagyobb kérdés hogy úgy 1-1.5 év múlva is elég lesz-e a 32 bit, vagy akkor már jelentős előnye lesz a 64 bitnek? Notebookot azért mégse cserélget naponta az ember. -
#360 valahol volt aszem -
MacrosTheBlack #359 Nincs valami dothan vs turion64 teszt? -
#358 hagyd csak flémelni akar..... -
MacrosTheBlack #357 ? A pentium-m is kb 1.6-2 ghz-n fut, a turion64 is, ebben nincs különbség. -
MacrosTheBlack #356 Jó az is, de a turion64 meg az athlon64-re épül, asse gyenge. :) -
izb #355 Max 10% sebesség külömbséggel,2x órajelen.
Vicces cég az Intel.
Reserator-hoz jó. -
MacrosTheBlack #354 Énis, akkor velemis? :DDD -
#353 Intel kivár és igaza van, asztali gépeken is használhatatlan még a 64 bit mert még nincs rendes oprendszer, Dothan magos cuccok odab@sznak 64 bit nélkül is :) -
#352 Mer rendes -.- -
MacrosTheBlack #351 Mé pont Pyxel dux? :D -
#350 Dehogy, csak még nincs meg az albérletem :) -
MacrosTheBlack #349 csövezel? ;-P