2190
Notebook vasarlassal kapcsolatos tanacsok
  • jihad
    Vettem is. Az hülyeség hogy nem erre lett kitalálva. Már miért nem? Az autó meg nem munkába járásra lett kitalálva, hanem teherszállításra? Magyar notit meg azért nem vennék mert magyar. KGST minőség. Olyan híre van mint a kínai ruhának. Lehet hogy van kivétel, de nagy a kockázat. Ráadásul nem is olcsóbb sokkal. A lan party lényege a cuccolás? Neked lehet. Az autóvezetés lényege meg a benzinkúton tankolás? Én inkább a notit viszem, a többi csak szükséges velejáró, amit ha meg lehet spórolni, annál jobb. Notit általában asztali gép _mellé_ vesz az ember, nem helyette (már aki). Én legalábbis.
  • wander01
    Jihad, én süllyedtem odáig és megérte hidd csak el. van egy Albacomp Power 6-os notebook-om, 2Ghz-es Sonoma, 1giga memoria, PCI-e X700 128mb, dual layer dvd rw, 80 giga HDD, wireless, meg minden ami kell. amugy én is féltem tőle elöször, de már kb fél éve megvan, és semmi gáz nincs vele meg van 2 év gari. ez belekerült nekem kb 315 k-ba és szerintem lazán megérte. nincs olyan gamma ami ne menne rajta minimum mediumon, a BF2-t is mindig azon játszottam, amig az asztalimba nem vettem rendes vidkártyát :DD nem kell félni tőle, lazán sirály...
  • willis
    Akkor vegyél játékra notebookot! Én csak azt mondtam, hogy a notebook az nem erre lett kitalálva. Egyébként én csak a véleményem mondtam meg, ha neked nem tetszik akkor így jártál. Tudod a lan partinak meg azis a lényege, hogy cuccolsz! Ott megmutathatod a frankó géped, esetleg ha moddoltál is rajta akkor meg megoszthatod a pajtásokkal. Nem csak a hónodalá csapod a "noteszt" azt go. Legalábbis mi így szoktuk. Amugy van nekem is egy 1200Mhz-es notim. Most arról írok neked okosságot :)
    Azt ajánlom mindenkinek, hogy ne asztali gépet vegy, hanem laptopot, notebok-ot még játszani is. Igaz a notebook nem bővíthető, csak a laptop. Kivéve a memóriát persze. Nah mindegy.
    Eszem f@szom megáll! Pics@ba...
  • jihad
    "A laptop és a notebook az munkára való, nem pedig videózni, játszani, stb"
    Ja, az asszony meg a konyhába... Még szerencse hogy te megmondtad a frankót, rajtad kívül más el se tudta volna dönteni mi kell neki. :) Nyilván van kereslet a játéknotebookra is, azért kínálják. Aki saját magának, otthonra veszi, annak ez elég gyakran szempont. Lehet vinni nyaraláshoz, lan partyra, stb, de otthon is jól jön második gépnek ha átjön a haver jáccani, vagy mondjuk cuccolnod kell dioban. :)
  • jihad
    Ránézésre nekem az acer jobban bejön, ugyanazt megkapod némileg olcsóbban, meg nagyobb a választék amd fronton.
  • jihad
    Biztos sok más jó hely is van, én spec náluk vásároltam sokmindent, mindig volt minden amit akartam, ha valami helyben mégse, másnapra azt is beszerezték. Korrekt hely, itt volt tapasztalat, ezért ajánlottam ezt. Hogy ajánljak olyat, amiről fingom sincs? Azt majd más, aki máshol vásárolt.
  • jihad
    Az M400A elég jónak néz ki, bár inkább turionost vennék, a 64 bit miatt, meg játékra amúgy is amd való. :)
  • jihad
    Azért odáig még nem süllyedt senki. :)
  • nazgul
    egyetértek
  • nazgul
    Én azt mondom fontos a jó proci és a minőségi VGA.Ha éppen nem a Photoshop-al (amihez szintén kell elég memória és VGA)dolgozom a notebookomon akkor,játszani is szoktam rajta.
  • nazgul
    Szerintem Asus
  • izb
    A mai világban szerintem az az alap,hogy ne csak az word és társai fussanak a notebookon.Ja és a mobil celeron tényleg tré.
    És 230000ft ért már van olyan is,amin normálisan tudsz játszani.
    Nem kell ahoz fél millió forint.
  • willis
    Szem elől tévesztetek egy fontos dolgot. A laptop és a notebook az munkára való, nem pedig videózni, játszani, stb. Nem tudom, hogy egy celeron az miért nem felel meg egyeseknek? Ha már nagyzolni akartok, akkor meg vegygetek félmillióér gépet! (és használjátok word meg excell esetleg power point-hoz)Az hogy integrált a vga, hát szőrnyű dolog mi? Állítom, hogy itt a 80%-a nem használja másra mint fentebb soroltam.
  • arnyek1000
    Ja amúgy mit javasoltok ASUS vagy Acer ? ezekből a kis lapos finomségokból
  • arnyek1000
    Mitől jobb az a hely ami az "itt" alatt található rengeteg helyen meglehet venni azokat a dolgokat amiket ott láttam és sok dolognak szebb az árcédulája is mint amit az "itt"-nél
  • wander01
    Albacomp-on gondolkodott már valaki?
  • nazgul
    Hali, én egy Clevo D870p-t használok 1,5-éve és mindenkinek merem ajánlani ezt a márkát.
  • Mihail
    jaja hp-t ne! hp pdat se! :D
  • MacrosTheBlack
    HP, Compaq, Dell, stb. OEM cuccok a világ leggagyibbjai. Igaz, notebookban nem lehet alkatrészenként válogatni, ott a többinél is ugyanazt a gagyit kapod. Inkább az asztali gépeknél van különbség. ASUS, Abit, Intel/AMD, nvidia/ATI, stb. fényévekkel jobb mint bármelyik OEM gyártó szarjai.
  • MacrosTheBlack
    A blúfisben vettem 512 ramot a notimba, teljesen jó. De mással se volt még ott gondom. Ami szar benne, az csak annyi hogy eléggé kommersz a kínálat, kb a sulinetre emlékeztet. Ha valami igazán jót akar az ember, azt máshol kell keresni. Pl itt.
  • Taranov
    Az elsőt azért kifejthetnéd, érdekel.
  • Mersh
    Én csak 2-t mondok:

1. HP-t NE!!!!!
    2. A BLUEFISHben semmit, még 1 csavart se vegyetek!!!

• Mihail
    meddig érdemes új asus a6u-t tölteni első alkalommal? vagy már full elektronika szabályozza h mikor kapcsol le?
  • szaja
    Sziasztok! Nem igazán a vásárláshoz tartozik, amit kérdezek, de ezért nem akartam új témát nyitni. Szal, van egy Fujitsu Siemens AMILO A1630-as laptopom. Tudja esetlag valaki, hogy lehet kikapcsolni, hogy bekapcsoláskor hangot adjon ki??? Bios-sal már többen is próbálkoztak, de nincs benne ilyen opció (gagyi AMI Bios), az Fn.es gombok megcsak win alatt működnek. Köszi
  • MacrosTheBlack
    Size: 13 inch widescreen
    Ratio: 15:9
    Brightness: 200 nits
    Resolution: WXGA (1280x768)
    Graphics: Intel GMA 900
    Processor: Intel® Celeron M 350
    Memory: 256MB DDR333 (max. 2GB)
    Memory slots: 2
    Harddisk: 40GB (4200RPM)
    Optical: 24X DVD/CD-RW Combo
    Built-in 56K/V.92 modem
    LAN: Built-in 10/100 Ethernet
    USB 2.0: 2x
    Firewire (IEEE1394): 1x
    RJ-45 Ethernet port: 1x
    RJ-11 Modem port: 1x
    Speakers: 2x 1.5 Watt
    Battery: Lithium-Ion 6-Cell (4400 mAh)
    AC adapter: 65W
    Dimension (Length x Width x Height): 324.2 x 227.7 x 24.9 mm
    Weight (with battery): 2.3kg

Celeron, integrált szar = suxx.
  • Rasti
    Sziasztok.

Valaki tud valami infot erröl a gépezetröl ?

Benq Joybook S52E

Érdemes e vele foglalkozni ?
  • MacrosTheBlack
    Kapsz, csak szarat. Integrált video, cerka proci, 256 ram. Ezért pénzt se érdemes kiadni.
  • Mihail
    újat nem kapsz 200 alatt, nagykerbe olyan 187ezerért
  • MacrosTheBlack
    Használtat.
  • peter31
    bruttó 180 k-ért milyet érdemes venni?
  • MacrosTheBlack
    Nemsok.
  • arnyek1000
    És árban ??? van nagy külömbözet??
  • jihad
    FUJITSU SIEMENS Amilo A1667G 02

Ebben már az MT-s proci van, 35 helyett 25W-ot fogyaszt maxban, tudásban ugyanaz mint az Acer 5024 WLMI.
  • jihad
    Akkor vigyázz rá le ne ejtsd.
  • Taranov
    Nekem az USA-ból van notebookom, szóval ez nem volt szempont a vásárlásnál (itthon nem lehetett kapni ezt a típusta, Európában sem), vámot nem kellett fizetnem, de áfa-t igen.
  • jihad
    Ja, csak aztán viheti mindig az eu-s országba szervizelni. :)
  • tomo
    ha eu orszagbol hozza be, az adott orszagban befizetett afan felul nem kell magyarorszagon fizetnie semmit. (sem afat sem vamot )
  • Taranov
    Csak ha behozod, ki kell fizetni utána az ÁFÁ-t
  • Mihail
    kezdjük ott h az áfa a legtöbb eu országban 15% körül mozog
  • jihad
    Azért nem egészen.