Notebook vetel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem nagyon tuti konfig!
The new Intel® 915 chipset enables powerful, next-generation technologies:
-PCI-Express: Next Generation Serial I/O and Graphics Bus
-DDR2: Next Generation 400/533MHz dual channel memory
-Fast FSB (Front Side Bus): 533MHz
Intel® Pentium® M Processor 770 (2.13GHz)
ATI RADEON X600 128MB
Microsoft® Windows® XP Home Edition, SP2, with media
15.4 inch UltraSharp™ Wide Screen WUXGA LCD Panel
1.0GB 533MHz, DDRII SDRAM, 2 DIMMS - Dual Channel
80GB Hard Drive, 9.5MM
Internal 56K Modem
90W A/C Adapter
8X max DVD+/-RW Combination Drive
Intel® PRO/Wireless 2200 WLAN (802.11b/g, 54Mbps) miniPCI Card
9-CELL PRIMARY BATTERY
Dell Wireless® 350 Bluetooth Module
Dell OpenManage Client Instrumentation
Integrated Smart Card Reader and integregated TPM Security Chip
+inra, audio, 4 db USB 2.0 stb...
Kb ennyi
És ez olyan $2300. Szerintem elég baráti ár érte!!
Vélemények??
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Clevo D400E
P4 3GHz HT
512 Mb RAM
Ati9000 64Mb (saját memória)
15,1" TFT XGA (1400x1050) pixelhiba mentes
40 Gb HDD
stb. www.clevo.com.tw
250000 Ft
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
jüknak tûnnek.
nem tudja vki hogy a centrino az milyen az amd athlon64-hez képest?
ja és az aopen notebook-okkal kapcs. van vkinek tapasztalata??
én nem vennék. Bár ha sokat utazik valaki és menet közben ráér játszani, annak lehet megéri.
Ha viszont a játék nem feltétlen szükséges, akkor szerintem ECS Elitegroup AMD 1200+ 768MBDDR rel munkra vagy tanulásra nagyon megéri és 0Km-el 180.000-bõl megáll és sulinetben lehet kapni.
Hp vagy Compaqba gondolkodtam.Net,digit kepek attoltese,photoshop egy kis jatek.Regebbi jatekok is jok.
Meg nyaron lattam egy IMB notebookot azon a Project Igi siman futott.
CSak sajna nem tudom a tipusat meg hogy milyen videokartya lehetett akkor benne(biztos hogy gyari).
Centerios notebook jatekot is jol nyomja?
elore is koszonom
- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?
METRO-ban van most egy laptop 260000 bruttoért.Gondolom már láttátok ha nem nehány adat:
2500+ +CD iro+256 DDR266+lan+modem+ami a legfontosabb a progik!!windows xp home+nero 6+works 7.0
Érdemes ezt megvenni?
Hol lehet venni notebookhoz valo kicsi optikai egeret? Lattam ilyet 1 compaq gephez, aranyos kis darab, csak a zsinorja k. vekony, ranezel es elszakad, vmivel korrektebb kene.
tft monitort azt hiszem nem kell bemutatni,max 2d-s alkalmazásokra jó máshol harmatgyenge a teljesítménye, és akkor a notebookokba még az olcsóbb fajták vannak
csatlakozók meg asztali gépnél is lehetnek ugyanúgy kéznél
de ezzel együtt nem azt mondom, hogy szar dolog a notebook, csak oda kell figyelni, hogy milyet vesz az ember
A notebook sokkal jobb.
A billentyûzete pl., aztán az, hogy minden csatlakozó a kezed ügyében van, és a kijelzõjérõl és a hordozhatóságról nem is beszéltem.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
általában ilyen szempontok szerint döntenek az emberek notebook vásárlás ügyben
ha neked ezek nem fontosak minek veszel notebookot?
teljesítményben és bõvíthetõségben az asztali gépek sokkal jobb befektetésnek bizonyulnak
Nekem is jól jönne már a 9600, pedig 1 éve még a 9000 is atom volt. Én is játszom néha, mondjuk évente kb. 4 játékkal sokat, de eddig csak a Fifa 2004 akadt egy kicsit. 9600-oson semmi nem akadhat szerintem.
P4 2400 Mhz, 768 MB DDR RAM, 15,1" TFT, ATI Radeon Mobility 9000 64 MB, 4 USB, 1 PCMCIA stb.
Nekem nagyon bejött, most meg már Európában a Gericom a legnagyobb notebook gyártó, írták valamikor 2 hónapja a PcWorldben asszem.
Kell a francnak GeForce FX, azért ne nézzenek már madárnak.
Ha nem szempont a jatek, akkor megolcsobban meguszod, foleg ha jo a hasznalt is, P4-es Compaq notit mar 240ert osszevarazsolsz magadnak az aproneten.
Notebookot szeretnek venni.Most nyilt ra lehetosegem,de nem tudok valasztani.Van ket tipus amit nagyon jo aron tudnek megvenni,de nem tudok donteni.
Toshiba Satellite M30 - Intel Centrino 1,4 GHz
Toshiba Satellite P20 - Intel Pentium 4 3,0 GHz
Koleszon szeretnem hasznalni,tehat nem nagyon hordoznam.Nem tudom igy jobban tonkre teszi az aksit?
Bocsika ha hosszu voltam.