30
-
#30 Látom neked is leesett... -
#29 Nembaj Pheel megadtad :D
ps.: Linux helpdesket is olcsoóbban vehettek volna...3 milliárdért még fél amerikát is betanítom linuxra :D -
#28 Látom sikerült felfognod a lényeget. Sajnálom, hogy egyesek csak azért járnak ide, hogy az olcsó poénjaikkal lejárassák magukat. Szomorú. -
#26 Oprendszert fejleszthetne, de ezért a pénzért MINDEN felsőoktatásban érdekelt személy MIND otthonra, MIND a munkahelyén (iskola) vagy éppen iskolájában (ha nem tanít) hozzáférhet a Microsoft ÖSSZES friss és régebbi operációs rendszeréhez, office eszközéhez, fejlesztőeszközéhez és egyéb programjaihoz LEGÁLISAN, rendes terméktámogatással.
Kicsit másról van szó, mint szimplán egy oprendszerről... -
#19 Bazz, adhatnák ezt a 3 milkát az UHU csapatnak is, jobb helyen lenne az biztos... -
BlueGold #18 Ha 2 ütemü Trabi helyett Ladát kapnánk annak talán még örülnék is, de szerintem max 4 ütemü trabit kapunk. De még ez is sokkal jobb mint a velorex ( alias L***x ). -
#17 kocsog politikusok... kocsog mikroszoft ... tetves verszopok :D -
Cat #13 hm, szerintem nem három, hanem egymilliárd, a többi stimmel -
#9 Tök jó, akkor lehet választani, hogy az XP most "biztonságos" legyen (SP2), vagy "használható" (SP1). Követ hiszem, hogy a 2-3 évvel ezelött készült felhasználói és játékprogramokhoz kijön majd egy patch, amivel SP2 alatt is használható lesz a termék... -
#8 Amúgy tényleg nem kötelező Xp-t használni, meg Windowst, ott a sokkal jobb Linux, mind biztonsági, mind KOMPATIBILITÁSI SZEMPONTBÓL!!!
Amúgy amivel nem értek egyet: SP2-ben opcionálisan lehessen már ezt a védelmet használni.. és nem lenne gond... -
#7 ki fizette ki az XP-t az itt hozzászólok közül?... -
#6 durva hasonlat, de kepzeljetek el hogy azt mondjak, hogy mi 13 cm Cdt gyartunk, mert arra tobb fer... csinaljatok at a meghajtokak, lejatszokat... -
Zedas #4 Szerintem használjatok linuxot, az is szar (habár más szempontokból mint az XP), de azt legalább nem szokták szidni, mert ingyen van.