Windows XP SP2: gondok lehetnek a régebbi alkalmazásokkal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nembaj Pheel megadtad 😄
ps.: Linux helpdesket is olcsoóbban vehettek volna...3 milliárdért még fél amerikát is betanítom linuxra 😄
ps.: Linux helpdesket is olcsoóbban vehettek volna...3 milliárdért még fél amerikát is betanítom linuxra 😄
Látom sikerült felfognod a lényeget. Sajnálom, hogy egyesek csak azért járnak ide, hogy az olcsó poénjaikkal lejárassák magukat. Szomorú.
Oprendszert fejleszthetne, de ezért a pénzért MINDEN felsõoktatásban érdekelt személy MIND otthonra, MIND a munkahelyén (iskola) vagy éppen iskolájában (ha nem tanít) hozzáférhet a Microsoft ÖSSZES friss és régebbi operációs rendszeréhez, office eszközéhez, fejlesztõeszközéhez és egyéb programjaihoz LEGÁLISAN, rendes terméktámogatással.
Kicsit másról van szó, mint szimplán egy oprendszerrõl...
Kicsit másról van szó, mint szimplán egy oprendszerrõl...
Ha 2 ütemü Trabi helyett Ladát kapnánk annak talán még örülnék is, de szerintem max 4 ütemü trabit kapunk. De még ez is sokkal jobb mint a velorex ( alias L***x ).
hm, szerintem nem három, hanem egymilliárd, a többi stimmel
Tök jó, akkor lehet választani, hogy az XP most "biztonságos" legyen (SP2), vagy "használható" (SP1). Követ hiszem, hogy a 2-3 évvel ezelött készült felhasználói és játékprogramokhoz kijön majd egy patch, amivel SP2 alatt is használható lesz a termék...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Amúgy tényleg nem kötelezõ Xp-t használni, meg Windowst, ott a sokkal jobb Linux, mind biztonsági, mind KOMPATIBILITÁSI SZEMPONTBÓL!!!
Amúgy amivel nem értek egyet: SP2-ben opcionálisan lehessen már ezt a védelmet használni.. és nem lenne gond...
Amúgy amivel nem értek egyet: SP2-ben opcionálisan lehessen már ezt a védelmet használni.. és nem lenne gond...
durva hasonlat, de kepzeljetek el hogy azt mondjak, hogy mi 13 cm Cdt gyartunk, mert arra tobb fer... csinaljatok at a meghajtokak, lejatszokat...
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Szerintem használjatok linuxot, az is szar (habár más szempontokból mint az XP), de azt legalább nem szokták szidni, mert ingyen van.