Kapitány és Katona
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
kiváló iparosmunka, semmi több
nem rossz, de nem is gimagasló
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Nekem 2 CD-s változatban volt meg, az 1. CD DIVX, a 2. pedig XVID volt. A kettõ mintha nem pontosan illeszkedett volna egymáshoz, azaz a közepébõl sztm hiányzott pár (másod)percnyi film. Ráadásul a 2. CD akadozva ment nekem, nemtom miért.
http://laslow.hu/blog
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
érdemes nekem akkor ezt a filmet megnéznem
nekem a KTK túl bárgyú, meseszerû és kliséízû volt
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Leszedtem a hdc-rõl a filmet, és az a problémám, hogy remeg a kép miközben lejátszom (divx player, radlight). A codec packokat azt mondták itt a forumon, hogy hanyagoljam, igy feltettem egy divx pro codecet, és egy xvid codecet, és most ez van. Letöltöttem a divx player legújabb változatát, amit felajánlott, annál meg még a hang is olyan mintha lõnének rám, és emellett a kibírhatatlan recsegés mellett azért szól a normál hang. (ac3 audio codec van fenn)
Ha valaki tudja ebben az esetben mi a teendõ, pls irja meg sokat segítene.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
ágyuznak mint atom 😊
szvsz nekem bejön
IBANEZ UV777 Rulez
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Egyébként nagyon jó és látványos film...