Kapitány és Katona

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szép meg minden, de valami hihetetlenül unalmas. borzasztó. sajnáltam.
Killgore
Kurvajó film!

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

Szerintem jó film, fõleg a hajók nagyon szépek benne. Nekem tetszett, már 2x láttam eddig.

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

Tuvok
megbántad, hogy megnézted ?

Mike
na azóta megnéztem moziban

kiváló iparosmunka, semmi több

nem rossz, de nem is gimagasló

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Ez nem olyan film, mint a Karib tenger kalózai. Kevésbé poénos, komolyabban pár évszázaddal ezelõtti hájós-tengeres film. Realisztikusabb.
Nekem 2 CD-s változatban volt meg, az 1. CD DIVX, a 2. pedig XVID volt. A kettõ mintha nem pontosan illeszkedett volna egymáshoz, azaz a közepébõl sztm hiányzott pár (másod)percnyi film. Ráadásul a 2. CD akadozva ment nekem, nemtom miért.

http://laslow.hu/blog

Mike
😄

Tuvok
ok

Mike at home
pfuj

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Tuvok
sztem egy letöltést megér

Mike
a Karib tenger kalózai nem tetszett

érdemes nekem akkor ezt a filmet megnéznem

nekem a KTK túl bárgyú, meseszerû és kliséízû volt

zaki
2 oscart kapott én úgy tudom

Honnan szedted le? én dcvel szívtam, nagy izével leszedte a kazaa lite-ot

Botond
ez a film már az új xvidet használja,de megnézni még nem volt idõm,szal tartalmilag nemtom milyen
Azért neked is kösz, hasznos cucc.

Kösz, kipróbálom.

Pont ugyanez van, már azt hittem én vagyok hülye.

RangeR
gspot meg nem mondott semmit erre, mert mindenhez talált alkalmas codecet, nem volt mit mondania, csak, hogy renben találta a cuccokat.Attól még remegett a kép mint állat.

RangeR
Én is így jártam tegnap, igaz nem ezzel a filmmel. Javasolták a K-Lite codecs pack-et, felraktam, és megszûnt ez a képremegés és ugrálás. Próbáld ki szerintem, de egy másik filmet rögtön hazaba..ott ez a codec.

Punker
gspot nevû progi megmondja ha hiányzik valami codec a filmhez

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

gyébként a többi cucc megy jól, csak ez a film nem.

Szeva!
Leszedtem a hdc-rõl a filmet, és az a problémám, hogy remeg a kép miközben lejátszom (divx player, radlight). A codec packokat azt mondták itt a forumon, hogy hanyagoljam, igy feltettem egy divx pro codecet, és egy xvid codecet, és most ez van. Letöltöttem a divx player legújabb változatát, amit felajánlott, annál meg még a hang is olyan mintha lõnének rám, és emellett a kibírhatatlan recsegés mellett azért szól a normál hang. (ac3 audio codec van fenn)

Ha valaki tudja ebben az esetben mi a teendõ, pls irja meg sokat segítene.

Punker
akkor szinte tilos magyarul megnézzni

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Al Bundy23
nekem bejön a muvi...végre nem azt kell nézni hoyg 612 km-röl kilönek egy tomahawk-ot aztán csokolom 😊 kibaszott cool a csata fikcsi 😊
ágyuznak mint atom 😊
szvsz nekem bejön

IBANEZ UV777 Rulez

csabawarchief
még nem , de állitolag jó film

Sadun Tryst
Oscar díj átadáson ez a film kapta a legjobb hangvágást! 😄 (vagy valami hanggal kapcsolatos díjat)

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

zaki
akkor asszem én is leszedem, ha azt mondod. csak az ilyen filmeket én is inkább feliratosan csípom

Tuvok
kifejezetten jó szinkronja van

Punker
szinkronos? ez ekkora film? persze ez nem jelenti azt hogy angolul nem jobb amilyen szarok mostanában a szinkronok 😊)

HuAn82
Ha valaki még beakarja jelenti ki ne hagyja a lehetõséget!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82
Örülök, hogy neked szinkronosan van meg!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Tuvok
nekem szinkronosan van meg

HuAn82
Felirat már van hozzá valakinek?

jó sorry nem láttam még😄

zaki
miért ne lehetne? ezért van ez a kategória

Tuvok
Melyik filmet hívjuk "nagynak", ha nem azt, amelyiket moziban játszották ?

Egyébként nagyon jó és látványos film...

de azért sztem nem kéne minden filmnek topicot nyitni vagy? Engem mondjuk nem zavar, csak sztem ez nem egy olyan nagy film, és már lement a moziban is ....

zaki
én MÉG nem

Punker
én nem

Tuvok
Master and Commander
(The far side of the world)

Az 1800-as évek elején, a napóleoni háborúk idején játszódik, egy brit vitorlás, a Surprise egy francia kalózhajót, az Acheron-t üldözi az óceánon át...
Fõszereplõ: Russel Crowe

Látta vki ezt a filmet ?