40
Kapitány és Katona (A világ másik oldalán)
-
winnie #40 szép meg minden, de valami hihetetlenül unalmas. borzasztó. sajnáltam. -
#39 Kurvajó film! -
Gandibá #38 Szerintem jó film, főleg a hajók nagyon szépek benne. Nekem tetszett, már 2x láttam eddig. -
#37 megbántad, hogy megnézted ? -
#36 na azóta megnéztem moziban
kiváló iparosmunka, semmi több
nem rossz, de nem is gimagasló -
Laslow #35 Ez nem olyan film, mint a Karib tenger kalózai. Kevésbé poénos, komolyabban pár évszázaddal ezelőtti hájós-tengeres film. Realisztikusabb.
Nekem 2 CD-s változatban volt meg, az 1. CD DIVX, a 2. pedig XVID volt. A kettő mintha nem pontosan illeszkedett volna egymáshoz, azaz a közepéből sztm hiányzott pár (másod)percnyi film. Ráadásul a 2. CD akadozva ment nekem, nemtom miért. -
#34 :D -
#33 ok -
#32 pfuj -
#31 sztem egy letöltést megér -
#30 a Karib tenger kalózai nem tetszett
érdemes nekem akkor ezt a filmet megnéznem
nekem a KTK túl bárgyú, meseszerű és kliséízű volt -
#29 2 oscart kapott én úgy tudom -
mochee #28 Honnan szedted le? én dcvel szívtam, nagy izével leszedte a kazaa lite-ot -
#27 ez a film már az új xvidet használja,de megnézni még nem volt időm,szal tartalmilag nemtom milyen -
mochee #26 Azért neked is kösz, hasznos cucc. -
mochee #25 Kösz, kipróbálom. -
mochee #24 Pont ugyanez van, már azt hittem én vagyok hülye. -
#23 gspot meg nem mondott semmit erre, mert mindenhez talált alkalmas codecet, nem volt mit mondania, csak, hogy renben találta a cuccokat.Attól még remegett a kép mint állat. -
#22 Én is így jártam tegnap, igaz nem ezzel a filmmel. Javasolták a K-Lite codecs pack-et, felraktam, és megszűnt ez a képremegés és ugrálás. Próbáld ki szerintem, de egy másik filmet rögtön hazaba..ott ez a codec. -
#21 gspot nevű progi megmondja ha hiányzik valami codec a filmhez -
mochee #20 gyébként a többi cucc megy jól, csak ez a film nem. -
mochee #19 Szeva!
Leszedtem a hdc-ről a filmet, és az a problémám, hogy remeg a kép miközben lejátszom (divx player, radlight). A codec packokat azt mondták itt a forumon, hogy hanyagoljam, igy feltettem egy divx pro codecet, és egy xvid codecet, és most ez van. Letöltöttem a divx player legújabb változatát, amit felajánlott, annál meg még a hang is olyan mintha lőnének rám, és emellett a kibírhatatlan recsegés mellett azért szól a normál hang. (ac3 audio codec van fenn)
Ha valaki tudja ebben az esetben mi a teendő, pls irja meg sokat segítene. -
#18 akkor szinte tilos magyarul megnézzni -
#17 nekem bejön a muvi...végre nem azt kell nézni hoyg 612 km-röl kilönek egy tomahawk-ot aztán csokolom :) kibaszott cool a csata fikcsi :)
ágyuznak mint atom :)
szvsz nekem bejön -
#16 még nem , de állitolag jó film -
#15 Oscar díj átadáson ez a film kapta a legjobb hangvágást! :D (vagy valami hanggal kapcsolatos díjat) -
#14 akkor asszem én is leszedem, ha azt mondod. csak az ilyen filmeket én is inkább feliratosan csípom -
#13 kifejezetten jó szinkronja van -
#12 szinkronos? ez ekkora film? persze ez nem jelenti azt hogy angolul nem jobb amilyen szarok mostanában a szinkronok :)) -
#11 Ha valaki még beakarja jelenti ki ne hagyja a lehetőséget! -
#10 Örülök, hogy neked szinkronosan van meg! -
#9 nekem szinkronosan van meg -
#8 Felirat már van hozzá valakinek? -
Augustus Gigo #7 jó sorry nem láttam még:D -
#6 miért ne lehetne? ezért van ez a kategória -
#5 Melyik filmet hívjuk "nagynak", ha nem azt, amelyiket moziban játszották ?
Egyébként nagyon jó és látványos film... -
Augustus Gigo #4 de azért sztem nem kéne minden filmnek topicot nyitni vagy? Engem mondjuk nem zavar, csak sztem ez nem egy olyan nagy film, és már lement a moziban is .... -
#3 én MÉG nem -
#2 én nem -
#1 Master and Commander
(The far side of the world)
Az 1800-as évek elején, a napóleoni háborúk idején játszódik, egy brit vitorlás, a Surprise egy francia kalózhajót, az Acheron-t üldözi az óceánon át...
Főszereplő: Russel Crowe
Látta vki ezt a filmet ?