A digitális fényképezőgépeknél is hódít a nosztalgia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki vesz magának egy Cobra replikát, az lehet, hogy beszerez magának egy ilyet is...
Ekkora egy baromsagot... Nekem nemteccik az 5let.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
szerintem akkor is sznobizmus... csak azert venni egy ilyen gepet, mert hasonlit egy klasszikusra, kicsit agyament otlet
mas rovatokban mindenki a 8-10 megapixrol almodozik, itt meg divatgep... eljen a tamagocsi!
mas rovatokban mindenki a 8-10 megapixrol almodozik, itt meg divatgep... eljen a tamagocsi!
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Ja, a japánoknál :-\
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
"80ezer forintnak megfelelõ összegért vásárolható meg"
Bár ezek szerint nem is olyan drága sznobizmus ez...
Bár ezek szerint nem is olyan drága sznobizmus ez...
Olvastam, és ábrándoztam csak:-)
És fordítva sem lenne rossz ötlet: Pl. Canon A60-as dobozába beépíteni mondjuk a szovjet "Szmena" mechanikáját... Így lehetve pl. hagyományos filmre is fényképezni.
\"Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valójában vagyunk, arról senki sem.\" (Voltaire)
"Mindezen típusok jellemzõje, hogy drága, aprólékos kialakítású, fõként gyûjtõknek, vagy tehetõsebb érdeklõdõknek szánt darabok."
Ebbõl talán kiolvasható, hogy nem nagyon lesz olcsóbb....
Ebbõl talán kiolvasható, hogy nem nagyon lesz olcsóbb....
Aranyos, bár kicsit drágának tûnik...
Talán lesz az olcsóbb is.
Talán lesz az olcsóbb is.