297
Final Fantasy VII - Advent Children
-
#297 Akik még nem látták volna:
FINAL FANTASY VII: ADVENT CHILDREN COMPLETE
Új kiadás, több magyarázattal és átdolgozott jelenetekkel.
-
#296 ja sry.. már volt itt -
#295 én is találtam ilyet :P
Xpress.hu - Final Fantasy VII Advent Children -
#294 Rendeld meg online
nem is tudom minek van neted... -
#293 mármint melyik városban
-
#292 jó lenne tudni, hogy hol lehet beszerezni ¬_¬ -
#291 Nem tudom. Én anno Tescoban vettem pofátlanul olcsón. -
#290 csá all. új vagyok... valaki meg tudná mondani, hogy Nyíregyházán hol lehet beszerezni a filmet? -
#289 3999 ft a Tescoban a dupla lemezes dvd. -
Mecca #288 Szasztok.
Nagyon szeretném a filmet!!! De mivel csak 13 éves vagyok nem valószínű hogy a saját zsebemből tudnám kiköhögni! De nem gáz, mert holnap jön a névnap, és akkor irány a Cora, és megszerzem, ha törik ha szakad! Loz fan:D -
#287 hát igen 5.1 ben ver mindent szerintem még talán a t3 DTS hangját is -
vg #286 Természetesen nincs! Külön lesz megvásárolható valamikor, előzetes van róla az extra lemezen! -
#285 #283 ignored???? :D -
Prof William #284 A magyar DVD-n fenn van a Last Order? -
#283 Csak a japán AC kiadáshoz csapták hozzá a Last Ordert. Kizártnak tartom hogy kijött egymagában ez a 25 perces szösszenet -
Blint #282 A Last Order-ből van külön DVD kiadás? -
vg #281 Extrák ugyanazok mint nálunk, csak ott van japán DTS, és japán felirat. -
#280 én meg amilyen megszállott vagyok, csak az extrákért rendeltem meg eredetiben is, főleg a kihagyott jelenetek érdekelnek.De ha szart sem érnek,nekem akkor sem kidobott pénz, mindíg is megakartam venni eredetiben(legalább 1, azaz egy eredeti dvd legyen a gyűjteményemben :D) -
#279 letöltöttem netről :D
aztán rippeltem. lekaptam extrákat, h csak a film legyen fent, és úgy felfért 1 sima 4.7es dvd-re. a kép és a hang csodálatos, a menü pedig olyan, mint a film weblapja (a square enix-es).
-
#278 külföldről rendelted? Ugyanazok az extrák vannak azon is? -
#277 nekem az angol felirat is megfelelt. hál isten ezért már a film megjelenése után kb 1 héttel megvolt a dvd. :)
amúgy az 5.1es hang tényleg felteszi az i-re a pontot az utolsó harcban. ^^ -
#276 már előrendeltem ;D -
vg #275 Holnap jelenik meg...
http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=4929&VID=066-557279035-99869419079501576 -
#274 Na láttátok már valahol?? -
#273 holnap hazai premier... -
#272 Vééégreeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!! -
vg #271 2006. május 2. Final Fantasy VII DVD-n nálunk is a Warner forgalmazásában!
-
#270 megnéztem a filmet én is hát bazki mekkora fíling már nagyon üt a mozi:DD
rufusék ugyanolyan hülyék benn mint a játékba:D -
#269 :)
a lila hajú kardos gyerek, vegita fia. ^_^ -
#268 Vazzeg ezt tényleg elírtam lol :D (ki az a trunks a db-ben?? -
#267 "rpg a Trunks csapat főszereplésével"
ha az dragon ball z team átigazolt volna :)
így meg inkább turks. ;)
+ köszi a pontos infot -
#266 Crisis Core PSP-re lesz. Egyelőre nem tudni róla sokmindent (remélhetőleg rpg lesz :D)
Before Crisis mobiltelefonra jön (típust ne kérdezd), rpg a Trunks csapat főszereplésével
Dirge of Cerberus jön PS2-re, főszereplő Vincent, amolyan Devil May Cry stílusban lősz mindenre ami mozog -
#265 játék, mert VG = viedo game
és igen, ezeknek lehet örülni ha van PS2-d :) -
vg #264 Crisis Core: Final Fantasy VII (2006) (VG) (announced)
Before Crisis: Final Fantasy VII (2006) (VG) (filming)
Dirge of Cerberus: Final Fantasy VII (2006) (VG) (filming)
Ez a három film, vagy játék vagy mittom én készül az imdb.com szerint... -
Kufii #263 sziasztok valaki tudna segoteni :)
Szoval en is kedvet kaptam FF7-hez a film utan le is toltottem psx1-re mert pces versio nem akarta elindulni es most vagyo ka cd2 vegen de valamiert amikor lenne a Vizesesne la visszamlekezes ariesre elmeyg kp es nem tolti be lehet a Cd-2 a rossz es ha valakinek megvan at tudna kuldeni vagy vlami nagyon kene :)
koszonom elore is -
#262 egy kerdes amire nem emlekszem meg a jatekkal kapcsolatban. (lehet h van benne spoiler)
sephiroth vegul miert is lett hosbol o aki? meg ugye Cloud vegul ha jol emlexem kiderul h belole lett klonozva vagy vmi ilyesmi, de most neztem az last ordert es ott megolik, vagy hogy volt pontosan? Meg mi lesz azzal a sraccal Zackkal aki probalja menteni, mert ora sem nagyon emlekszem a jatekbol. pl sha valaki emlekszik es rer priviben le tudna irni ezeket? -
#261 Aha, így már érthető.Mondjuk az 5-6 nak már nem sok értelmét látom.Szerintetek hány kiló lehet mind a hat darab ha acélból vannak?? -
#260 thx, erre már én is kiváncsi voltam -
#259 Itt elég jól el van magyarázva. :) -
Prof William #258 Láttam valahol egy képe ahol meg volt mutatva hogyan. Megpróbálom megkeresni....