36
Dawn of Fantasy
-
Thomasovics #36 de, csak pang :( -
#35 megjelent, nem jatszik vele senki?:) -
bat777 #34 most találtam:
EU megjelenés: 2009. első negyedév
US megjelenés: 2009. első negyedév
Státusz: Fejlesztés alatt -
bat777 #33 mikor jelenik meg???????????????? én is néztem és jóóóóóóó -
Larvin #32 Gondolom egy Ent mint speciális egység :) -
Larvin #31 Nemtom, de, ha a Total War játékoknál megoldották akkor gondolom itt is. Olyasvalakit kéne megkérdezni aki tolta multiban Total Wart. Engem is érdekelne, szal aki tudja írja ide pls! -
#30 Csak azt nem értem h. ha ekkora méretű csaták vannak, mi történik ha hirtelen megszakad a kapcsolatod, v. ha vesztésre állsz és kilépsz, de a legközelebbi online játéknál nincs épp benn az az ellenfél, aki azelőtt majdnem legyőzött... -
#29 A 31. sec körül mi az a bazi vmi? -
Larvin #28 az állam leesett -
#27 Azota eltelt 3 evecske, de most mar legalabb a megjelenes kezd letisztulni, 2007 vegere teheto, tehat par honapon belul jonnie kene. En meg mindig ugy latom, hogy jo lesz ez, es szerintem nagyot fog utni. Legalabbis nekem a stilus is bejon, es nem sci-fi foldontuli baromsag lesz, mint napjainkban az osszes letezo RTS a Sparta, az AOEIII es a Medieval 2 kivetelevel. Szoval van ra remeny, hogy egy jo cuccot kapnak a gamerek szerintem. A kepek is nagyon bejovosek, a dinamikus napszakvaltas es dinamikus idojaras-kezeles is jol hangzik, az meg mar csak hab a tortan, hogy az Ancient Wars: Sparta-hoz hasonloan fejleszthetoek a karakterek (is), es a fegyverek is, tehat RPG dolgokat is hozzaadnak egy ilyen kivalo RTS-hez! Varjuk szeretettel! -
donatus13 #26 nah még mindig nem ismert -
#25 Na végre valami új, bár megjelenési info még mindig nincs.
(Hardwired)
A Reverie Entertainment RTS RPG művéből egész képszázad érkezett. Birdy Kapitány már bemutatta a játékot. Történetről itt olvashattok. Akinek kedve támadt kitalálni szörny és egység leírásokat, az kukkantson be a hivatalos fórumra, ahol a fejlesztőgárda szeretettel várja az ötleteket. Legjobb egységek nagy eséllyel bekerülnek a játékba. Összes friss és eredeti kép itt pihen. FŐOLDAL.
kép1
kép2
kép3
kép4
kép5
kép6
kép7 -
#24 Még mindig nincs megjelenési info?? -
#23 És ez vonatkozik az ilyen 3D izékre, a 99%-ra -
#22 Az ilyen játékok olyaok lesznek, mint a Spellforce, előbb jónak tűnik, élőben piszo idétlen, hagulattalan, rossz zenei aláfestés, nulla feeling és dög-unalom. Ezen már tisztán látszik most is! -
#21 Ilyen részletes stratégiai játékot, ami ilyen béna harci animációval rendelkezik, még életemben nem láttam! -
#20 A hivatalos oldalon jelentek meg videók a játékról:
ITT
meg
ITT -
#19 HuuuuHuuuHuuuuu hat ez elkepeszto! -
#18 Remélem. :-) -
#17 Te, az mit takar, h. deformálható környezet?
Ugye kifaraghatom a hegyoldalból Minas Tirith-et? -
#16 Most hogy belegondolok igencsak sok stratégiát várok:
Battle for Middle-Earth
Dawn of Fantasy
Black & White 2
Rome: Total War
Mindegyik tunkos. :-) -
#15 Hát nem kicsit. :-) -
Gandibá #14 Hm, elég jónak tűnik! -
#13 A #11-ben lévő második kép, elég hobbit hangulatú. :-) -
#12 Megjelenésről sajna még mindig nem találtam semmit. :-(
A többi képet lehet megtekinteni a hivatalos oldalon, amit a #1-ben már közöltem. -
#11 Még van pár ultrabrutál:
-
#10 Vannak új képek a hivatalos oldalon. Nagyon jól néznek ki!
-
#9 Na, ez elég vicces volt. -
#8 Elfekkel vagyok a 3. pályán nem tudom megölni a minotauruszt. Pls Help!!! -
#7 Tetszik nekem ez a város, ahogy körbe van véve fallal. :-) -
#6 most néztem meg, tényleg marha jól meg van csinálva :)
a képek meg gyönyörűek
megjelenésől semmi nem volt -
#5 Nekem is tetszi ez a game! -
#4 Ez minden info, amit összekapartam. Nézd meg a honlapot! Tök jó, neked kell lapoznod a könyvet. :-D -
#3 hmm, ez nagyon szép. megjelenésről vmi info? :) -
#2 Képek is vannak:
-
#1 Ez érdekesnek igérkezik:
(Hardwired)
A Reverie Entertainment készíti ezt a fantasy RTS, amely a Spellforce-hoz hasonlóan RPG elemeket is tartlamaz majd. A középkor időszakába csöppenve 6 különböző faj (Ember, Elf, Dwarf, Sárkány, Minotaurus, Ork) közül választhatunk majd, mindegyik sok extra egységgel felszerelve. A 3D grafikát megnyomták a fiúk, szerintük ez a legszebb jelenleg a piacon. Lássuk a fícsőröket röviden:
-Realisztikus, deformálható 3d környezet, vizesésekkel, folyókkal.
-Teljesen szabadon mozgatható kamera
-Időjárási effektek: eső, hó, köd
-Napszakváltozások követése
-Minden egység fejlődik, a legtapasztaltabbak hősőkké válnak
-Minden egység nevet kap, ezzel személyesebb kapcsolatba kerülhetünk velük... :)
-Az egységek bemehetnek a házakba, a föld alá és úgy általában mindenhová az Overmap technológia segítségével
-Überbrutál Editor, amelynek segítségével akár ripszropsz RPG-t csinálhatunk a játékből
-Editálás tekintetében az "RTS-ek Half-Lifeja" készül
-Bővebb infók, képek és egyebek a hivatalos oldalon.