Fekete Vipera (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyar feliratot lehet valahol találni? Keresésemnek az eredménye csak egy angol felirat lett mind a 4 évadhoz, de jó lenne magyar... ha esetleg valaki tud benne segíteni, azt megköszönném.
<#szomoru1>#szomoru1>
Szerintem jövõre lesz belõle valami😞( Sajnos.
Savafan! Azóta már meg van a 2-évad is?
Vipera ugyanolyan lessz mint régen. = Vipi a világ ura és Boldrik a csicskája... Mint mindig...
- Apa én ezt már nem bírom! Úgy kezelsz mint egy gyereket! Most bevallom neked hogy terhes vagyok... meg ópiumfõggõ is, és szerelmes vagyok egy Shelley nevû költõbe aki hirhedten buzi, és anya nem véletlenül halt meg hanem én öltem meg!
- Nem vaj kicsdm, ne vedd a szivedre...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Szeretném a kisöcsémet szülinapjára meglepni a Fekete vipera sorozattal (VHS-en vagy DVD-n). Ha valaki át tudná nekem venni (mert boltokban nem kapható) az összes részét, megköszönném (mind szóban, mind pénzben).
Elérhetõségem: [email protected]
Úgy emlékeztem, hogy az szinte nézhetetlen volt, de csalódnom kellett most. Egész jó.
Sõt az elsõ sorozatot most nézem, az is elég jó. Még régen, az elejérõl lemaradtam, de ez a Richárdos sztori is egész jó.
*hihi ** *
a Blackadder Millenium Special kellene márcsak jó minõségben
ez megy most, illetve kezdõdik szombaton 😊
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
*hihi ** *
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
van ugyebár a karácsonyi kiadás, ami tök jó minõségben van fenn Black Adders Christmas Carol_by interFACE.avi néven. 350 mega körül van, és már 2. leszedtem mert a film vége hibás volt, de nem ugyanazon a ponton, tehát gondolom a dc-m a hibás. Sajnos csak 4-5kb/s-al jött mindig, soxor lefagyott közben a gépem úgyhogy lehet azért lett végül hibás a file. nincs meg esteleg valakinek, akitõl gyorsabban leszednhetném a jó verziót?
Karácsonyos nagyon nagy, nekem is kedvenc sorozatom volt, bár a világháborúsak kevésbé tetszettek mint a középkoriak.
egy cédényi, ha adtok ftp-t feltöltöm suliból.
*hihi ** *
> The Royal Gardener
> The Army Years
> Blackadder Back & Forth
> The King's Birthday
> The Shakespeare sketch
> The Cavalier Years
> Blackadder's Xmas Carol
> The Pilot Episode
ilyen sok a sorozattól független rész? nem is gondoltam volna, meg kellene szerezni valahonnan...