720
Mit pofázik egy 14 éves egy 17 évesnek!?
-
#399 na várjá a looserbe én is benevezek szabad?
-
#398 Jah. :o) De nem úgy ahogy te gondolod :o))
Mégy egy bandát csináltam :o)))))))
-
#397 -
#396 hoppá free odavan érted kicsiparizer....
ennyél nyiltabban már nem lehet célozgatni :)
FREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE -
#395 Nyald ki a seggem Bundér'! -
#394 nembaj Frí ölj meg!
Bándi: milyen érzés? hát belepirulós... -
#393 na ez is elkezdett puncsolni :)
parizer édes milyen érzés amikor puncsolnak neked? :) -
#392 CSak mondom, hogy ha vki azéér tarta veled a kapcsolatot, mert ez+az van odaírva, akkor ott már komyoj megkülömböztetésekről van szó. Az meg nem jó. ARI VAGY -
#391 aznem vagy éppenséggel, viszont az öreg néniket elöszeretettel molesztálod sexuálisan eheheheheh -
#390 Még nem is ismersz kicslány :o)) ne mondj véleményt mert lehet hogy egy baltás sorozatgyilkos vagyok :o))) -
#389 :( -
#388 Na gyerekek köszönöm a segítséget meg a tanácsot de tujátok jól hogy az ember mindig önmagától függ. És most hadjuk ezt a témát ne rólam beszéljünk hanem a 14. éves brénes gyerek sórséáról meg az Anarhia 99 ről :O) -
#387 kell vazze kell! és tudom én hogy nem az anarhizmusról szól, de vajon mások is tudják? persze ki nem kaksizza le!
és majdnem beírtam az eltét, de aztán mégse. viszont az első helyen gödöllő áll! -
#386 Hagyd rá. Ez nem a perverz állat topic -
#385 amugy meg ez nem az anarhizmusrol szol :) ha olvastad mi volt itt akkor tudnod koll :) -
#384 te parizer nem akarsz pestre jönni föiskolára??!?!?!? -
#383 Most má toppos. De ke oda az a cumpák duma? -
#382 a #300 az enyém volt :) kié lesz a 400? -
#381 hagydmáabba lúzer! -
#380 ugy van.. -
#379 héj Frí ne hagyd el Magad! Te egy nagyon értékes ember vagy(és ez így igaz), úgyhogy felesleges hogy felőröld az énedet mások miatt! -
#378 tessék! -
#377 elég baj az hoyg loosert látsz magadba holott kurvára nem vagy az
mondom ezt annak alapján ahoyg beszélsz Ts-en meg ahogy véleményezed a dolgokat..de sajna ha te ezt látod magadban, akkor kifelé is ez látszik :((
nem jo
-
#376 Akkó javítsd ki a betűt -
#375 Befejeztük :o) -
#374 én hagyni magam? soha!! -
#373 "és ameddeg a (bocs hoyg ezt mondom) de a LOOSER-t látják benned addig nem is lesz senkid.."
Ne aggódj én is azt látok aikor tükörbe nézek :o)) DE nekem jól áll :O)
Egyébként nem sajnálom magam csak minde mindegy most belefáradtam a küzdelembe most kicsit sodródom oszt majd lessz valami. Ha meg nem az is jó
-
#372 meddig tart még a pcihokúra? -
#371 fúúú nagyon felfutattuk ezt a topicot :) -
#370 Ha meg az is vagy, a te dolgod nem? Ne hagyd hogy beszóljanak ;) -
#369 már ugyértem te saját magad ne sajánld magad, önsajnálatrol beszélek na.
kezdjél el élni és legyenek célok...és ameddeg a (bocs hoyg ezt mondom) de a LOOSER-t látják benned addig nem is lesz senkid..
én ugyan igy vagyok most :) -
#368 elbasztam, mert csak kimásoltam amit küldtél és kész. és azért van ott a szöveg, emrt az egyik képem miatt, állandóan kérdezgetik, hogy: úúú de dúúrva te anarhista vagy? -
#367 jovan mondhattam volna azt is hoag a legpöngébb lány az sg-n :) -
#366 Bundy nem sajnálom magam még véletlen sem annál fgerincesebb vagyok csak most minden mind1 -
#365 kircsi? ez de durva szó!! -
#364 Csak a TM betűt elbaszta szegény. Meg nem kéne oda az a magyarázkodó duma se -
#363 hát nézd nem tartom sokra az én életemet, de amig élek megprobálom olyanná tenni amilyenbe szivesen élek :) -
#362 télleg :)))))))) parizer a legkircsibb lány az sg-n én mondom :) -
#361 Abba a szaros gatyamadzagba -
#360 Váááááá odaírta a nevéhez.