720
Mit pofázik egy 14 éves egy 17 évesnek!?
-
#359 az mindenkinek kell, még nekem ha hiszed ha nem :) de hát ez is mint minden csak állapot, nem sajnáltathatod magag örökké...kicsit lépj ki az érzelmi vilgbol...elöbb utobb ugyis beakad valaki az életed zsinorjába :) -
#358 Nem az ex -em siratom hanem kúrvára utállok egyedül lenni. Tudo Én Puncs vagyok nekem kellenek az érzelmek és szeretek szerelmes is lenni ... Na de ez van ..... -
#357 de az is a véletlen müve volt :) mert éppen a rockereket fikáztá egy cseten én meg ugye több se kell :) osztöottam az észt :) erre elkezdett nekem irofgatni a kiscsaj :) na mondom szevasz aztán igy kezdödött :) -
#356 ja ok az más, amugy nekem a 3,5 éves kapcs a nethez kapcsolodik:) bár ha belegondolok én jobban jártam szakitás után mint a muff.ehehehe csk ez akkor még nem jött le, na de most :)) muhahahhahah -
#355 ja ok az más, amugy nekem a 3,5 éves kapcs a nethez kapcsolodik:) bár ha belegondolok én jobban jártam szakitás után mint a muff.ehehehe csk ez akkor még nem jött le, na de most :)) muhahahhahah -
#354 Nem randivonalas ott poénból vagyok fent az ennyi. Nwm hiszek a netes ismerkedésben. Ez rendes randi lett volna -
#353 de komolyan szeritnem szedd ki magad onnan, és kezdjél el ÉLNI. Nem hioszem el hoyg nem vagy képes élvezni az életet... -
#352 Recskázzá jó sokat, oszt szarjá a világra -
#351 és miféle randi? randivonalas? azt felejcsd el mert szánalmas!!! -
#350 FASZA cumpák! -
#349 passz
Ma lett volna megint egy radnim és mnegint indok nélkül lemondtk
Tudod egy kicsit belefáradtam... -
#348 nah igy má jo? ombre? -
#347 :( free nem teccik ez nekem...kukinak hagyod el magad... -
#346 De egyet írjunk mán baszod! Nézd meg az enyimet -
#345 Roger nem íromn be többet :O)
Szóval akkor persze majd megyek később gamezni de most van egy kis dolgom ... Így jobb???? -
#344 há ottan van má a tm nem látjha mr? : -
#343 Hallod FUCKARCÚ? -
#342 haggyad már a kurva kibaszott picsába a depressziopt a faszom kivan má ettöl bazze...éljél öcsém és ne depizzé...faszomar már a füledbe.... -
#341 Majd igen de most depresszió meg MÁté Peti van soron -
#340 Bundás! Irjad átfele megin a nevedet! mosmá van TM betű -
#339 bocsánat... csak hát mivel nem tudom hogy miről van szó, nem is tudok mondani semmit. azaz de: köszönöm! -
#338 jössz majd gamázni vmikor?
-
#337 na lensz egyre kiboritobb bazze :) mutko is sniper war insurgent camp-en, err erássol és azt jécca hogy odarohan és mindenkit 1 méterröl snipol le hoyg neküönk akik hátul vannak senki se maradjon.)Ö
ugy hátba löttem mint picsa, azt még neki áll fejjebb, na mondom szevasz le is léptem a picsába -
#336 Mért kell elkomolytalankodni? -
#335 Heh főlleg mikó Lance egy löcvéssel lő fejbe minden körben mint ma :o))) -
#334 Jelöld ki másold ki és tedd be ahova kell :o))) -
#333 engem kifelejtettél :) -
#332 nem vagy te köcsög!! én csipázom a burádat :) föleg miko gamázunk öröm hallgatni ahogy szidkozocc :) -
#331 be? dejó... kifejtenétek bővebben is? amúgy megtisztelve érzem magam, szeretném megköszönni a Barátaimnak, akik nélkül ez soha nem történhetett volna meg, a szüleimnek, a producernek és a rendezőnek... ja nem ezt máshol kell mondani! -
#330 mongyadmáhogymiveekee! -
#329 Az egy köcsög tteee :o)) -
#328 eheheh váza team?? -
#327 mivee kee TM-betűt csináni? -
#326 Az az :o) -
#325 team -
#324 miféle team az? :) -
#323 nem baj, nem az a lényeg. hanem hogy BE VAN VÉVE. lololol -
#322 Na megcsináltam én is a Teamemet :o) -
#321 szegény azt sem tudja milyen team ez :)
-
#320 Parizer! be vagy véve a team-be!!!!