720
Mit pofázik egy 14 éves egy 17 évesnek!?
  • Al Bundy23
    az mindenkinek kell, még nekem ha hiszed ha nem :) de hát ez is mint minden csak állapot, nem sajnáltathatod magag örökké...kicsit lépj ki az érzelmi vilgbol...elöbb utobb ugyis beakad valaki az életed zsinorjába :)
  • Free
    Nem az ex -em siratom hanem kúrvára utállok egyedül lenni. Tudo Én Puncs vagyok nekem kellenek az érzelmek és szeretek szerelmes is lenni ... Na de ez van .....
  • Al Bundy23
    de az is a véletlen müve volt :) mert éppen a rockereket fikáztá egy cseten én meg ugye több se kell :) osztöottam az észt :) erre elkezdett nekem irofgatni a kiscsaj :) na mondom szevasz aztán igy kezdödött :)
  • Al Bundy23
    ja ok az más, amugy nekem a 3,5 éves kapcs a nethez kapcsolodik:) bár ha belegondolok én jobban jártam szakitás után mint a muff.ehehehe csk ez akkor még nem jött le, na de most :)) muhahahhahah
  • Al Bundy23
    ja ok az más, amugy nekem a 3,5 éves kapcs a nethez kapcsolodik:) bár ha belegondolok én jobban jártam szakitás után mint a muff.ehehehe csk ez akkor még nem jött le, na de most :)) muhahahhahah
  • Free
    Nem randivonalas ott poénból vagyok fent az ennyi. Nwm hiszek a netes ismerkedésben. Ez rendes randi lett volna
  • Al Bundy23
    de komolyan szeritnem szedd ki magad onnan, és kezdjél el ÉLNI. Nem hioszem el hoyg nem vagy képes élvezni az életet...
  • Mars
    Recskázzá jó sokat, oszt szarjá a világra
  • Al Bundy23
    és miféle randi? randivonalas? azt felejcsd el mert szánalmas!!!
  • Mars
    FASZA cumpák!
  • Free
    passz

Ma lett volna megint egy radnim és mnegint indok nélkül lemondtk
    Tudod egy kicsit belefáradtam...
  • Al Bundy23
    nah igy má jo? ombre?
  • Al Bundy23
    :( free nem teccik ez nekem...kukinak hagyod el magad...
  • Mars
    De egyet írjunk mán baszod! Nézd meg az enyimet
  • Free
    Roger nem íromn be többet :O)

Szóval akkor persze majd megyek később gamezni de most van egy kis dolgom ... Így jobb????
  • Al Bundy23
    há ottan van má a tm nem látjha mr? :
  • Mars
    Hallod FUCKARCÚ?
  • Al Bundy23
    haggyad már a kurva kibaszott picsába a depressziopt a faszom kivan má ettöl bazze...éljél öcsém és ne depizzé...faszomar már a füledbe....
  • Free
    Majd igen de most depresszió meg MÁté Peti van soron
  • Mars
    Bundás! Irjad átfele megin a nevedet! mosmá van TM betű
  • parizer
    bocsánat... csak hát mivel nem tudom hogy miről van szó, nem is tudok mondani semmit. azaz de: köszönöm!
  • Al Bundy23
    jössz majd gamázni vmikor?
  • Al Bundy23
    na lensz egyre kiboritobb bazze :) mutko is sniper war insurgent camp-en, err erássol és azt jécca hogy odarohan és mindenkit 1 méterröl snipol le hoyg neküönk akik hátul vannak senki se maradjon.)Ö
    ugy hátba löttem mint picsa, azt még neki áll fejjebb, na mondom szevasz le is léptem a picsába
  • Mars
    Mért kell elkomolytalankodni?
  • Free
    Heh főlleg mikó Lance egy löcvéssel lő fejbe minden körben mint ma :o)))
  • Free
    Jelöld ki másold ki és tedd be ahova kell :o)))
  • Al Bundy23
    engem kifelejtettél :)
  • Al Bundy23
    nem vagy te köcsög!! én csipázom a burádat :) föleg miko gamázunk öröm hallgatni ahogy szidkozocc :)
  • parizer
    be? dejó... kifejtenétek bővebben is? amúgy megtisztelve érzem magam, szeretném megköszönni a Barátaimnak, akik nélkül ez soha nem történhetett volna meg, a szüleimnek, a producernek és a rendezőnek... ja nem ezt máshol kell mondani!
  • Mars
    mongyadmáhogymiveekee!
  • Free
    Az egy köcsög tteee :o))
  • Al Bundy23
    eheheh váza team??
  • Mars
    mivee kee TM-betűt csináni?
  • Free
    Az az :o)
  • Mars
    team