Nemesis of the Roman Empire

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem is egy nagyon jó játék, amiben nem az számít ki tud több egységet csinálni, hanem van benne stratégia is. Multiban pedig egyenesen felejthetetlen. Ha valakinek meg van és szeretne multizni az írjon az [email protected]!
tudatalan
Ez egy nagyon jó játék! Nagyon jó gyors harcok meg minden nagyon kis tip top játék. Jó a történelemhüség nem az erõs oldala de ez nem számít.
Ajánlom mindenkinek

Ki tudja megmondani?

Hawk06
Naná,valójában én most kezdtem neki😄😄

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

Szewy
játszik ezzel a tök jó játékkal még valaki?

grebber
Megkésve bár de törve nem..... 😊)

Nem kéne mert nem jó.Jó szép de mégsem jó.

Next PC upgrade: 2022

Miért? Kellene?

grebber
Játszik még ezzel valaki???

Methylisocloro
??????

grebber
Heh ráéreztem a lényegre már tudok naggyából mindent!!

gyraph
En peldaul mar toroltem a jatekot, nem azert mert rossz, csak nekem nem hozza azt a hangulatot, amit en szeretek: AOE, AOM, Rise of Nations stb.
Ettol fuggetlenul szerintem mindenkepp erdemes kiprobalni, mert tenyleg igenyes.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

gyraph
P4 [email protected] 800FSB, Radeon9800PRO, 512 DDR400, Windows XP+SP1.

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

zoli80
bár csak rákukkantottam a celtic kingsre anno de az mintha nem igy nézett volna ki.

grebber
Na én kiprobáltam elsõ ránézésre jól néz ki csak egy baj van nem tudom mit hogyan kell benne csinálni! 😞

grebber
Na véleményt irjon már valaki!!!

a.carkey
Megkérdezhetem a min nyomatod? W98 vagy XP, kártya, stb.?

A medve nem játék.

GaVino
Ha kipróbálta vki, írjon egy rövid véleményezést PLS. Nagyon jó lenne, ha végre lenne egy valóban jó kis új stratégiai game.

a.carkey
Bebaszok a videókártyámtól. Tököm tele, hogy mindig van valami ... Kénytelen leszek cserélni. (Farstar, Splinter, Nemesis, stb. nem futása már kissé idegesít.)

A medve nem játék.

gyraph
Valoszinuleg nalad van a gond, mert nalam megy simanszki.

a.carkey
Ez visszavág desktopra indításkor. 😞

Immersion féle törés.

A medve nem játék.

gyraph
Nekem szimpatikus volt korabban is. Raadasul mindenhol jokat irnak a jatekrol. En szedem ezerel.

celtic kings engine? akkor asszem le se szedem... :/

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

grebber
Kiadták a gamet!!!!Remélem kira lesz!

2004-03-26 Nemesis Of The Roman Empire (c) Enlight Interactive 47x15 MB IMMERSION 6.6

a.carkey
Sajnos vsz ez is szar lesz, ugyanis Celtic Kings "engine" és játékmenet, csak most Rómával ...

A medve nem játék.

grebber
gyraph
Eleg jol mutat a game es jo kritikakat is kapott. Ha csak fele olyan jo lesz mint Rise of Nations, akkor en mar el leszek vele. Varom nagyon.

grebber
Jó lesz ez agame nekem bejön!!
A megjelenésrõl annyit hogy a honlapja szerint már 5 napja megjent tehát pár nap és már játszhatunk is vele (vagy nem)!

Hmm..1 újabb AOE.

"vessetek a mókusok közé" :)

mikó:
grebber
Weblap!

Hamarosan érkezik!

grebber