553
Earth\'s Special Forces Evolution Mód
-
#193 az 1.3as esf miben jobb mint az 1.2.3? -
#192 a model packot ugye mindenki használja? nektek is van cellnél az alap szinten, a frieza disknél hogy cell derekánál van a disk?? -
#191 mert nem mindenkinek van 1. speckoja pl ssj3 goku -
dreg #190 hello!
nem tudnátok megmondani mitöl lehet hogy csak az elsö specialt tudom használni és azt sem mindenkinél? -
StriKill #189 azt tudjátok hogyan kell karaktereket berakni a játékba úgy hogy működjön is?
-
#188 nincs -
StriKill #187 Hy all! Van vmi uj infótok esf téren(az 1.3-as béta verzión kívül)??
-
S3D #186 hát igen, ez még messze nem a végleges verzió, és jelen állapotában ez így még tényleg szar -
#185 akarod mondani az ESF 1.3 BÉTA verzióját az igazit csinálják még ja és sztem szar nézzuk csak a búnyót egymás elött állanak :S -
S3D #184 Innen letöltheted
az ssj4-et,sőt az ESF1.3-at is!!!! -
nandi5 #183 nem tudtok olyan oldalt ahonnan le lehet tölteni a ssj4-es szintet? -
#182 jaja -
#181 kérned kell a srákánytól és nem is mindenki tudja! specials-t kell kérni a sárkánytól és buu tudja is -
#180 az nem is támadás... az Senzu Beam ami meggyógyyitja a csávókat de én még 1 Senzu Bean-et se találtam :( -
Saibot #179 Hy! Nem tudja valaki hogy mi az utolsó lövés? Ami minden karakternak bent van és sose tudom használni. Mondja már meg valaki mert idegesít h nem tudom. Előre is kössz! -
#178 mikor megjelent nyomsz 1 b-t -
zami22 #177 hogyan kell kívánni a sárkánytól. Mert annak rendje és módja szerint megjelent, de nem tudom, hogyan kell kívánni. -
#176 de kell ^^ -
zoli4 #175 A következő lépés az hogy felléptek ide : Zoli4
321
-
zoli4 #174 menj a create serverre majd a game fülre és ott jelöld be a lan gamet. -
zoli4 #173 nem kell hozzá semmi -
#172 eredeti kell hozzá... -
zami22 #171 Én a lentebb lévő címről leszedtem a játékot, kellett hozá a counter strike 1.6, azt is lekaptam. Fölteszek mindent, nagy boldogan indítom a ESF-et, de kiírja, hogy:
STEAM authentication required to connect to internet servers
légyszi segítsetek, mert nagyon szeretnék már vele játszani!!! -
zami22 #170 http://gportal.hu/portal/papaidbfanclub/ -
#169 gyanitom hogy 1hétig nem fog válaszolni :) -
zoli4 #168 annak az oldalnak mi a címe? -
#167 1 warez oldalról
-
#166 és honnan szedted le? -
#165 olyan mint a Budokai Tenkaichi 1-nek -
#164 grafika? -
#163 ja nekem meg is van -
zoli4 #162 Hallott már valaki a Dragonball Source-ról? -
zoli4 #161 Vagy ti csatlakozzatok: Zoli4------321
-
zoli4 #160 Sziasztok! Mondjatok egy hamachi hálózatot ahol lehet játszani. Lentebb láttam egyet, de ahoz nem tudtam csatlakozni. -
#159 http://www.sg.hu/kep/faces/finom.gif -
#158 minek az a szar skin semmit nemérsz
+skin
-1,000,000 KI
-kristálygőmbők
+ha elérted alapba a 2 millát nme ssj4-be hanem ssj1-be megy
-
StriKill #157 akkor nézd meg ezt FCBARCELONA!!
http://gportal.hu/portal/pietrossj3/ -
#156 nincs 4es szint csak vegitánál meg dermesztőnél, csak a 3. szint helyére lehet betenni a skint -
StriKill #155 Nem tudtok olyan lapot ahonnan letölthető a 4-es szint?
-
StriKill #154 Hali megint. Elég kezdő vok ugyhogy tudnátok pár tippel szolgálni?
(Elég szar érzés titeket nyaggatni bocs)