Earth\'s Special Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kry
Hy all!
Én haverommal jáccom szinte minden nap hamachin. Elöször nekünk sem sikerült, de aztán rájöttünk hogy ki kell kapcsolni a tüzfalat (Zone Alarm volt nekünk) s utána már ment is.
Szerintem az lenne a legjobb ha egyszerre sokan játszanánk szal gyertek erre a hamachi szerverre:

Name: esf-dbz
Jelszó: esf-dbz

Minnél többen gyertek jo lesz <#eljen>

Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF

Montly
Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy honnan lehet letölteni modelleket?

Rolka
Nekem meg cl_dlls\clinet miatt nem indul el! Erre tud vlki vlmi megoldást?

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Segítsetek fent van a cs meg az Earth's Special Forces játék készítésénél elindítom és ezt irja ki: STEAM authentication required to connect to internet servers. És még csatalkozni sem tudok mit tegyek?
Helo!Hogy kell használni a kristájgömböket,és hogyan kell ssj2-3 má alakulni? EVM fenn van!
tobias88
DE HOGGYAN?, nekem mindig Class C-t írt eddig
Kértem a sárkánytól son goku specialját,a kaiokent,de nem tudom hogy kell használni,hogy kell használni?

csak az esf1.2 tõvel...elnézem..de az is jóó
csá!Nekem eddig mindig sikerült hamachin keresztül tolni..akárkivel..
painkiller25
Hy! nem tudjátok hogy kész e már a source engine s jatek????

Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3

Nem tudjátok hogy hogy lehet egybõl átváltozni egybõl ssj3-ba?Valami cheatel vagy valamivel át lehet,de lehet hogy csak az admin tud.

sigmavirus1
Nekem nem volt vele gondom.

Viva La Virus1!!!

tobias88
Ne onnan mert VÍRUSOS!!!<#schmoll2>
sigmavirus1
http://esforces.web-n.hu/index.php?dir=EVM/

Viva La Virus1!!!

Csá, nem tudjátok hogy honnan lehet letölteni a Earth Special Forces-t?
sigmavirus1
Nekem egyetlen egy emberrel sikerûlt hamachin keresztûl játszani. Senki mással nem jött össze.
Aztán vettem HL1-et.

Viva La Virus1!!!

xy21
Jaham.

tobias88
Ugyértem ezzel a kieggel, 100% hogy nem??? Mindenképp meg kell vennem a játékot hozzá???
xy21
Nem

tobias88
DE MOST KOMOLYAN! Valaki tudott játszani más ember ellen nem eredeti cs-el vagy hl1-el??
sigmavirus1
Nem a CS-t kell hanem a HL1-et.😄

Viva La Virus1!!!

tobias88
Hát??? Neten nem megy! Nem veszek meg minden játékot, fõleg nem a CS-t
sigmavirus1
Hja, nálunk is volt ilyen. Csak egy megoldást ismerek erre.

Ne hamachin játszatok.

Viva La Virus1!!!

tobias88
Hell, akkor Hamachival elvileg lehetne nyomni??? Mert megcsináltuk a LAN szervert és a haverom ha csatlakozni akar, azt írja amit a cs szervereknél: Class C
sigmavirus1
http://esforces.web-n.hu/index.php?dir=EVM/

Ott van evm, meg a patch, ha mindezeket felraktad, mehet a modelpack is felfele(a sorrend fontos).

Viva La Virus1!!!

Matthewpamer
evm123

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
evm exe, patch, meg a modelpack

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
és azt honnét lehet letölteni? :o

sigmavirus1
Kami's lookout-nál van, Namekon van, Cell's Ring-en is van..stb. De ahhoz fent kell hogy legyen az Evolution X mod(EVM) hogy gömbök is legyenek.

Normál fúzió nincs tudtommal, csak potarás.

Viva La Virus1!!!

Matthewpamer
egyik pályán se találtam kristályt :\
ami alapból fennt van

xy21
Valaki tuggya hogy kell a sima fúziót nyomni?A potara nélkülit.

xy21
NEM

Matthewpamer
azt nem lehet vhogy megoldani hogy a pontok ne vesszenek el? :\

Matthewpamer
http://hunesfportal.uw.hu/dragonballtv.php

xy21
nem mindegyik pályán van gömb!
Amúgy meg összeszeded egyhelyre, nyomsz egy B betût megjelenik a sárkány nyomsz még egy B betût kiad egy listát a kívánságokról nyomsz egy számot és kész.

Matthewpamer
halo
nah tegnap felraktam és nagyon király windowsba benyomtam grafikát maxra vonalsimítást is így vmit szebb lett, csak gáz hogy minden játéknál elkell érni az x pontot
gömböket hogy lehet összeszedni? o.O

sigmavirus1
Ezt én is tudom, csak 1x próbáltam meg hogy bottal lehet-e. De mégbulibb neten csinálni. Egyszer beléptem egy szerverre ahol nagy gömbgyûjtögetés folyt és épp idézték a sárkányokat. Egybõl odarepûltem oszt elloptam, odaszaladtam a csákóhoz, azt beleegyezett hogy egyesülünk. Kár hogy utánna a szar pingek miatt leestem a szerverrõl(az ilyen EVM modosoknak mindig szar a pingjük...). A csákó meg gondolom kifagyott. LAN-ban is ez volt egyszer ilyen.😄

Viva La Virus1!!!

xy21
A fusiót csak LANban jó használni.Haverokkal.Azok nem mozognak ha mondod nekik😄

sigmavirus1
Nehezen, be kell lõni hogy ne mozogjanak, csak akkor meg nem veszik fel. Ha meg mozognak akkor meg egybõl átváltoznak SSJ1-be vagy amilyen elsõ formájuk van és akkor már baszhatjuk.

Viva La Virus1!!!

fusionálni hogy kell bot okkal???????????????????????????????????? mert nekem mindig elszeladnak amugy nekem vannak hozzá embereim goku gt meg ienek qrva
jók
van vkinek a játékhoz trainere?
Na végre sikerült megcsinálnom hogy tudjak játszani botok ellen.
Nem tudja vki hogy hogyan lehet beállítani bénább botokat mert ezek lealáznak.
Wáááá de rég volt, rohadt sok ideig nyomtuk vele 😄
És tényleg rohadt jó game!!!

Egyáltalán ezt a játékot a Csre vagy a HL 1-re kell felrakni?
Mert nekem csak azt engedi hogy a HL 1 mappájába rakjam.A HL-el is elindult csak más volt a menü aztán utána kiírja, hogy vmi dll. hiba.
Most már teljesen összezavarodtam.
De megvan nekem a CS eredetiben csak ha abba a mappába próbálom telepíteni akkor nem jelenik meg az OK gomb.
Szóval nem lehet oda telepíteni.De miért?
Lehet hogy azért mert nem azon a meghajtón van amelyiken a Windows?
De ha csinálok egy lan servert akkor elkezd tölteni és hirtelen vége lesz.
Csak kiad egy consolt és kész.
xy21
Mivel tört ezért nem tucc jáccani neten csak lan vagy használj Hamachit.
De beállíthacc botokat és zúzhatod ellenük😄
Én is botok ellen nyomom.

Sziasztok.
Én felraktam a CS feltört változatát és az ESF-et.
Elindítom a játékot minden királyul megy de amikor csatlakozni akarok akkor azt írja hogy Valve validation rejected.
Ez vmi olyasmit jelent hogy Valve érvényesítés visszadobva.
Nem tudja vki hogy mit csináljak?
xy21
Én leszedtem hozzá mindent és királyul megy!
Szerintem a legjobb DB gém gépre!
Mongyuk nem tom beállítani hogy csak egy bot legyen rajtam kívül😞
Meg hát még a közelharc nehezen megy.Nem tom mit kell lenyomni a harchoz.

Hi all! Letöltöttem a játékot, feltettem hozzá az evolution x--et és még az evolution x patch----et is és ha átalakulok ultra csillag harcossá akkor kocka lesz az emberem. Mit tegyek hogy ne legyen kocka?