Earth\'s Special Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én haverommal jáccom szinte minden nap hamachin. Elöször nekünk sem sikerült, de aztán rájöttünk hogy ki kell kapcsolni a tüzfalat (Zone Alarm volt nekünk) s utána már ment is.
Szerintem az lenne a legjobb ha egyszerre sokan játszanánk szal gyertek erre a hamachi szerverre:
Name: esf-dbz
Jelszó: esf-dbz
Minnél többen gyertek jo lesz <#eljen>#eljen>
Gosu 23 SMF Earl.J.Hickey 24 AMF PassEater 22 CMF
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3
Aztán vettem HL1-et.
Viva La Virus1!!!
Ne hamachin játszatok.
Viva La Virus1!!!
Ott van evm, meg a patch, ha mindezeket felraktad, mehet a modelpack is felfele(a sorrend fontos).
Viva La Virus1!!!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Normál fúzió nincs tudtommal, csak potarás.
Viva La Virus1!!!
ami alapból fennt van
Amúgy meg összeszeded egyhelyre, nyomsz egy B betût megjelenik a sárkány nyomsz még egy B betût kiad egy listát a kívánságokról nyomsz egy számot és kész.
nah tegnap felraktam és nagyon király windowsba benyomtam grafikát maxra vonalsimítást is így vmit szebb lett, csak gáz hogy minden játéknál elkell érni az x pontot
gömböket hogy lehet összeszedni? o.O
Viva La Virus1!!!
Viva La Virus1!!!
jók
Nem tudja vki hogy hogyan lehet beállítani bénább botokat mert ezek lealáznak.
És tényleg rohadt jó game!!!
Mert nekem csak azt engedi hogy a HL 1 mappájába rakjam.A HL-el is elindult csak más volt a menü aztán utána kiírja, hogy vmi dll. hiba.
Most már teljesen összezavarodtam.
Szóval nem lehet oda telepíteni.De miért?
Lehet hogy azért mert nem azon a meghajtón van amelyiken a Windows?
Csak kiad egy consolt és kész.
De beállíthacc botokat és zúzhatod ellenük😄
Én is botok ellen nyomom.
Én felraktam a CS feltört változatát és az ESF-et.
Elindítom a játékot minden királyul megy de amikor csatlakozni akarok akkor azt írja hogy Valve validation rejected.
Ez vmi olyasmit jelent hogy Valve érvényesítés visszadobva.
Nem tudja vki hogy mit csináljak?
Szerintem a legjobb DB gém gépre!
Mongyuk nem tom beállítani hogy csak egy bot legyen rajtam kívül😞
Meg hát még a közelharc nehezen megy.Nem tom mit kell lenyomni a harchoz.