Earth\'s Special Forces

Oldal 1 / 12Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A sima ESF 1.2.3 nem tartalmazza az SSJ4 alakot, de még csak az SSJ2-õt sem. Az alap mód mindössze az sima alakot, és egy átváltozottat tartalmaz. Ahhoz hogy SSJ2, vagy akár SSJ4-é változhass, szükséged van még az ECX RC2 addon-ra, és mellé a Big Pack 8.4-re. Ezek mind megtalálhatók az ESF hivatalos oldalán, és egyszerû a telepítésük. :)

Én nemrég raktam fel a játékot nosztalgia kedvéért, és nem is tudom... viccen kívül jobban leköt mint Battlefield 3. Nem csodálom hogy kiskoromban oda voltam ezért a kis hülyeségért. XD
sziasztok
segítséget szeretnék kérni. Nekem meg van a dragpn ball esf 1.2.3 és nem tudodk ssj2,ssj3,ssj4 é változni csak ssj1 -é. nagyon hálás lenék ha valaki segítene nekem.KÖszike <#wave> <#wave>
Hello gyertek a szerora

esf-fun
jelszó: esfhun
Sziasztok nekem lenne 1 kis bajom a játékkal :SS ahogy tölti be a játékot utána egyszer csak kilép magától :S ez mitõl lehet? :/
köszönöm szépen megpróbáloma linket:D
Brobáld meg ezt igaz angol nyelvû de nekem megy.http://www.2shared.com/file/_DfiGW-h/Cs16-Esf123-EcxRc2-BigPack.html
Valaki tudna segiteni hogy tudok szerverhez csatlakozni mert én hiába frísitem a szervert nem talál eggyet sem vagy hogyan csatlakozhatok. Angol nyelvû a játékom de már kitapasztaltam hogy, hogy és merre. de magyar szervert nemtok felvenni valaki HELP
helló!mióta felraktam a 8.4-es model packot nem akar betölteni a játék.megáll ott hogy verifyig resources.ha tudtok segíteni akkor írjatok légyszi.elõre is köszi
Szevasztok

Probáltam interneten csinálni szervert ment is de hát néha jött egy kis lagg
hamachin meg jobban müködik :)

Gyertek a hamachi szerveremre azt mehet a menet :D 1.5Mb a feltöltés nagyábol elbirok pár embert lagg mentesen aszem

Ide gyertek

Hamachiszoba
Név:ESFHUNGARYGOKU
Kód:ESFHUNGARYGOKU Várlak titeket viszlát addig.
Bocsánatot kérek tévedtem a leirásban azt irtam hogy a big pack 8.4 et a cs 1.6 mappába kell másolni de nem gondolkoztam miért nem tudok ssj4 é alakulni goku val bárhogy probálkoztam sose sikerült pedig néztem youtubot is igy hát fogtam a big pack 8.4 et és esf mappába telepitettem a cs 1.6 mappán belül és hát megy
ugy hogy elnézést
A big pack 8.4 et csa 1.6 mappán belül az ESF mappába kell telepiteni :S sorry
Természetesen Tudok Hamachis szervert csinálni és internetest amihez nem kell hamachi:)
Sziasztok csináltam egy Zip filet amibe beleraktam a cs1.6 ot esf 1.2.3 at ecx rc2 öt és a big packot
ami kell az esf multihoz mert mindig csak keresgélni kell a neten meg minden és csináltam leirást hozzá hogy hova telepitsed:)

Erre az oldalra updatáltam fel:
http://www.2shared.com/file/_DfiGW-h/Cs16-Esf123-EcxRc2-BigPack.html --> leirásban rar helyett Zip van oké sorry :D

Ha leszedtétek és feltelepitettétek akkor csatlakozzatok a szerveremre
már 4 en nyomjuk:) hát mit mondjak lagg mindig 40 körül van szoval laza :D
Msn:[email protected] ha akarjátok vegyetek fel msn en hogy adjak ip cimet amikor benyomom a szerver
Na szevasztok azt majd találkozunk ha kedvetek van. :)
Sziasztok!
Most kezdtem a játékot és még nem nagyon vágom mi hogy megy :(
Feltudna vki venni msn-re?([email protected])
Ja és még vmi :) Hogy lehet nagy mértékben megnövelni a KI-met?:)
Van esf szeróm, illetve tudok szervert csinálni...segítek azoknak akik csak most kezdték, segitek mindenben amiben akarjátok...

vegyetek fel hamachira...

név: ronon123
jelszó: esf

aztán nyomjuk vakulásig a játékot.

hahó
Segítsetek, hogyan lehet közelharcolni, semmire nem megyek, vagy legalább mondjátok meg h melyik a közelharc megfelelõje, pls!
Hali all!
nekem az a baj, hogy nem tudok átmenni ssj2-be :S
megyek gohan-nal, és feltöltõdik a csík, megnyomom az y-t és átmegy ssj1-be!ezután megitn feltöltõdik a csík, megnyomom és semmit sem csinál :S 1v1-be játszok cell mapon!valaki segítene, hogy tudok átalakulni ssj2-be és ssj3-ba? köszi elõre is!
nekem aszt irja ki hozy ez a hálozat nem létezik!
de hogyan kell hamachin keresztül csatlakozni a szervere?
hy vagy jöhettek ide is
neve:esf-hungary
pass:esf
itt is van sok player:D
am az elöbinél a név nem DanitoSSS hanem DanitoSSJ:)BOCS all
hello all látrehoztam hamachin 1 hálózatot
neve: DanitoSSS
pass:esf123
aki akar feljöhet aztán csinálhatok szervert és tolhatjuk:D
na majd gyertek:D
hello
ha megprobálok csatlakozni a dedictated servere akor eszt irja ki:
cache try alloc 1796080 is greater then free hunk.
és nem tudom hogy mit csináljak kérlek segitsetek
elöre is köszi!
Ohh,köszi szépen a segítséget,viszont nem tudsz egy linket küldeni ahol a bigpack 8.4-et és a power changert le tudodm tölteni?

roland4
Én leírom neked..Nah , szal ugy kell hogy a Counter-Strike 1.6-ot felteleptied madj az Earth Special Force 1.2.3-mat felrakod a cs mappájába majd utánna az ESF EXC RC2-öt a Countert Strike mappájába majd felrakod a bigpack 8.4-et és a power changert hogy betudj menni ssj4-be gyorsan meg stb.. és az asztalon lévö ikkonnal elinditod és jo leszz.. :D
letudná nekem írni valaki részletesen,ha nem nagy baj,hogy hogyan is kell akkor most jól felrakni ezt az egész hacukát? elõre is nagyon szépen köszönöm =)

hello a ki növeléséhezezt töltsétek le:http://rapidshare.com/files/118712664/esf_powerlevel_changer.amxx
utána cináljátok eszt:http://www.youtube.com/watch?v=NJViQ7EYRxM
it látjátok hogy mit kell csinálni!!!
bocsi server van ami müködik is?
hello kérdezni akarom van kod a ki-hez?
elöre is köszi
roland4
hi all!! hogyan kel megcsinálni az esf ecx rc2-öt?? mert nemtom és részletesen valaki leirja?? meg ha felraktam valahogy az ecx rc2-öt és mikor elinditom a mappot akor kilök ez mitöl van?? pls help mert akarok rajta játcani pls help!!!! MSN-em : [email protected]
hello
az miért van hogy néha ha megölök valakit vagy megölnek több milliot nö a KI-m de van hogy csak pár ezret?
És mi a kod ki növeléséhez? mert mindent probáltam de nem sikerül
légyszi segitsetek köszi elöre is!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha nincs felrakva a bigpack 8.4 akkor nem tudtok átalakulni ssj4-be. Nekem is ez volt a gond.

@et7465:
f9-el elõ tudod hozni a radart, amivel megtalálhatod a kristálygömböket. A karaktereket pedig a models mappába kell rakni.
sziasztok! az lenne a kérdésem, hogy a CS 1.6 eredetin jó hozzá? mert én felraktam és csak a CS indult el. vagy töltsem le torrent-rõl a half-life-ot és arra másoljam rá, de akkor meg hogy fogok neten keresztül játszani?
Hello!Megtudjátok nekem mondani hogy mi van akkor ha nincsenek sárkánylabdák?
felraktam az alapjátékot az ecx rc1-rc2 is megpróbáltam meg a bigpack 8.4 is felraktam.
+azt sem tudom hotgy hogyan kell megcsinálni hogy több karakterem legyen mert csak 8 van!

Elõre is köszi!
Hello! Hogyan lehet az esf 1.2.3-ban átváltozni ssj3 goku-val vagyok és ssj4 be már nem bírok akár hogy próbálom!!
Hello!Hogyan lehet hamachin játszani????

a Z gomb vagyis az Y mert ott a z az í és az y a z de nyomd meg az Y-t azt hello de 1 napja se tolom.D de valaki mondja már meg h h tudnék netre menni.D
Hello ! Hogyan kell átváltozni a dragon ball z Earth's Special Forces-ban! vagy is arra gondolok hogy melyik gombbal lehet a játék alap beállítása szerint?? Elõre is köszi !!!
és mit írtál be és hova hogy mûködjön ez a cheat?:P

Én nekem van cheatem ssj 4 goku ba vok és 600000000 felett van a kimXD
mitõl van az, hogy hiába van 12 millió energiapontom, hiába van 8 hp,de ha megnyomom az átváltozás gombot,akkor csak ssj-be fejlõdik át, s nem kid gokuvá:S?

üdv, olyan kérdésem lenne, hogy van-e olyan hogy KI csalás. Mármint én arra gondolom hogy gyors feltudjam nyomni a KI-met, vele együtt akkor a CF-t is ugye, hogy tudjak fejlõdni gyorsan, és ne kelljen szarakodni :)
Légyszi írjátok meg, hogy hogyan kell megcsinálni köszi
Utólag egy jótanács: SSJ4 Goku támadásai között van egy fúzió is. Ha azt használod akkor át fog változni SSJ4 Gogetá-vá. Nos én azt tanácsolom, hogy ezt inkább ne használd, mert ha lejár a fúzió, akkor vissza fog változni alap tréningruhás Goku-vá és kezdheted elölrõl a 6 lépést.
SSJ4-be változás(Goku):

1. lépés: Tréningruhás Goku-val eléred a 12 millió energiapontot(lent a kék skálában írja), majd leviszed az életed(HP) 10 alá. A gyengébbeknek, addig amíg nem kezd el vér csordogálni a testedbõl.
2. lépés: Megnyomod az átváltozás gombot(jó esetben jön egy animáció és gyerek leszel).
3. lépés: Kölyök Goku-val addig fejlõdsz, hogy legyen elég energiapontod az átváltozáshoz.
4. lépés: Megnyomod az átváltozás gombot(jó esetben jön egy animáció és át fog változni SSJ4 Kid Goku-vá).
5. lépés: Összegyûjtöd a dragonball-okat és megidézed a sárkányt, majd kívánsz egy holdat(Moon, 6-os gomb).
6. lépés: Megnyomod az átváltozás gombot(jó esetben jön egy animáció és átváltozol Aranyszõrû Majommá, majd SSJ4 Goku-vá).

Jó szórakozást, bármi kérdés van akkor szólj.
Törölt felhasználó
egy kerdes nem tudok attvaltozni ssj4 be hiaba van 6 hp megnyomom a Z betut es atvaltozik ssj be valaki mongya meg hogy kell. pls kosze<#worship><#taps><#conf>
Törölt felhasználó
itt egy link ahonan lelehet tolteni az Earth's Special Forces rc2 ott (http://www.megaupload.com/?d=KLPQE98I) es it az ip a servere (89.134.221.52:27015) <#buck><#integet2><#dumcsi> jo szorakozast varlak titteket
Vki segítsen. 10-15 perc után lefagy a game. Már újra tettem, de úgyse jó. Ja, és a Find Servernél se talál szervereket.
ha valakinek kell telefon az szoljon van egy nokia 5310-elado vagy más telora cserélem ha kell irj msn [email protected]
hát én nem tudom,a hp 10 alatt van(6),a KI-m legalább 12 millió és még így sem változik át kis gokuvá hanem tovább megy ssj-be:S,még holdat is kívántam azért oda...

roland4
sziasztok aki játcik az ESF 1.3-mon az pls help mert elinditom és mikor tölti a mappot akkor kilép magátol pls helll!!!!<#conf>
ha valaki tugya hogy lehet átvátozni vegitával ssj 4-é az szoljon
Oldal 1 / 12Következő →