361
Régi pénzek és érmék
-
atiapuka #201 Azért voltam pipa, mert a fazonnak marha jó bélyegei voltak és még biztos találnék ha böngésznék. De hát nem bírom a füstöt. Azért kérdeztem, hogy nem tud-e valaki hasonló de füstmentes helyett. -
Zsolt01 #200 " míg én böngésztem, az asztal másik oldalán a tulajdonos cigizett. (az egész bolt egy kis lyuk volt) Én majd megfulladtam, s a bélyegek is holt büdösek voltak "
Végül is Én megértelek, sőt ... -
atiapuka #199 Szevasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy tudtok-e olyan bélyegboltot (Bp-en) ahol úgy lehet vásárolni, hogy nagyvonalakban megmondom, hogy mi kell (mondjuk sport), s aztán kitesznek elém egy nagy adagot, s ott válogathatok belőle kedvemre, db áron. (mert összeállított csomagokat nem szeretek venni, de konkrét sorokat sem)
Egyszer véletlenül a Délinél ráakadtam egy ilyen boltra. A választék szuper volt, viszont az nem tetszett, hogy míg én böngésztem, az asztal másik oldalán a tulajdonos cigizett. (az egész bolt egy kis lyuk volt) Én majd megfulladtam, s a bélyegek is holt büdösek voltak (lehet, hogy most ezért kinevettek, de én már ilyen finnyás vagyok).
Üdv -
kalmarv #198 Üdv Mindenkinek!
Eladó német márkákat ábrázoló aranyozott kép!
Ha valakit érdekel vagy esetleg tudna segíteni az eladásban az az email címemre legyen szíves írni.
Kérésre küldök képeket róla.
[email protected] -
#197 Kitűnő hajtatlan állapotban 1500-2000 Ft körül lehet venni bár láttam már 900-ért is elég szépet (1x hajtott)és láttam már 2500 ft-ért is árulni csak azt nem veszik meg. -
Sylvie89 #196 Üdv mindenkinek!
Lenne egy kérdésem. Az 1912-ben kiadott 500 rubelesek mennyit érnek?
(Mind kitűnő állapotban van.)
A választ előre is köszönöm
Sylvie -
#195 Szoktam de csak külföldi cserepartnereim vannak. -
#194 Cserélsz is pénzeket?? -
#193 Leginkább A Magyar Pengő , forint-fillér pénzrendszer persze van sok régebbi is.
Külföldet is gyűjtök de nem viszem tulzásba. Ausztrália USA Kanada Szovjet Orosz tipus szerint + lehetőleg minden országból legyen legalább egy. -
#192 Mi a gyüjtési területed?? -
#191 Köszi! :) Mostmár legalább tudom hogy mik ezek. Ja és nem bántanál meg ha az árat is beírtad volna, mert amúgysem adnám el, oda senkinek. :)
Meg amúgy én nem is vagyok gyűjtő, ezek csak úgy vannak :) -
#190 Az 1. Osztrák 1 Krajcár ha jól látom B verdejel (Kremnitz "Körmöcbánya") elég jó évszám
2. Magyar 1 fillér
3. Osztrák 2 Heller szintén jó évszám ha valóban 1892 nem tudom kivenni ( gyenge tartás :( sajnos)
4. Osztrák 10 Heller nagyon gyakori év.
5. Magyar 2 fillér elég gyakori év
6.Németország Third Reich 10 Reichspfennig 1942 A verdejel (Berlin) nagyon gyakori
Árakat nem merek írni nehogy megbántsalak. -
#189 Elnézésedet kérem nem akartalak megbántani csak hát ez az igazság. Gyüjtői szemmel nézem és ilyen állapotban természetesen nem tenném be gyüjteménybe. -
#188 A 8-as és a 0 kivehető az 1 és az utolsó 0 már lekopott de a következő évjárat 1812 és az már más tipus.
-
#187 Helósztok. Lenne néhány kérdésem ezekkel a pénzekkel kapcsoltaban.
Ez magyar pénz? 1862-es....
Ez magyar...ezt csak úgy feltöltöttem. Régi 1 filléres 1934-es.
1892-es. Nemtudom hogy magyar-e.
1894-es. Magyar-e.
ezt csak úgy.. 1914-es magyar királyi váltópénz.
ezt meg csak úgy érdekességnek. A horogkereszt rajta van. 1942es.
-
Tyimo #186 Sziasztok!
Továbra is érdeklődnék, hogy az NDK, leszedhető fedelű turmix gép megérkezett-e? Ja, bocs ez máshova tartozik......:-)
Na, de komolyan, senki nem tud valami infót adni a korábbi kérdésemre??? (176 )
Azt látom, hogy Anjou liliomok vannak rajta és arany, de ettől még lehet III. Béla és Károly Róbert v. Nagy Lajos korabeli is....
Üdv:
Tyimo -
#185 Veszek meg ha látom az évszámot! (Jó egy öreg 15 ös sony monitoron nézem ami megért a cserére) -
#184 Köszi. :) Na most ebben az az érdekes hogy én nem is akartam megkérdezni az árát, mert eszem ágában sem lett volna eladni még hogyha drága is. Az eszmei értéke felbecsülhetetlen. :)))
Amúgy te látom nagyon értesz ezekhez. :)
Ügyes vagy :D -
#183 Osztrák 3 Krajcár Az évszám 1800 a vedejel a fej alatt található betű. Jelen esetben lehet A,B,C,D,E,F,G,S
A pénz redkívül gyenge tartású gyakorlatilag értéktelen.
-
#182 Mi az a verde jel? Az évszámot letudom olvasni majd nemsoká beírom. -
#181 Osztrák 3 krauzer! Értéke nem meg mondható évszám és verde jel nélkül! -
#180 Helósztok. Találtunk egy régi pénzérmét a szőlőben még vagy 15 éve, de azóta csak annyira jöttünk rá, hogy rávan írva, hogy BUDA meg habsburg címer + 1800 as évekbeli. Valaki esetleg betudná azonosítani?
-
#179 Nézd te már beazonosítottad egy Sárkányölő Szent György medál amiből annyi variáció készült szerte a világban mint égen a csillag hogy ez pontosan mikori és honnan van sajnos nem tudom és szerintem nehéz lesz kideríteni. Általában Britt érméken gyakori az előfordulása de nekem pl van Mária Teréziával is a másik oldalán. Lehet hogy pont valaki felismeri itt, de nagyon ne bízz benne. -
toi10 #178 Hello!
>segitene valaki aki ,tud a kérdésem megválaszolásában!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
>168 és 170 -ES KÉRDÉS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
>ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!! -
Kerekperec87 #177 2006-os Az 1956-os forradalom 50.évfordulója 50Ft-m elcserélném Magyarország az UNIO tagja vagy 15 éves a nemzetközi gyermekmentő szolgálat-os 50ft-ra. Lécci írjon aki hajlandó elcserélni a [email protected]. Köszi -
Tyimo #176
Remélem most sikerül.... -
Tyimo #175 Sziasztok!
Tudna valaki segíteni a csattolt érme beazonosításában?
Üdv:
Tyimo -
toi10 #174 170 és 168 -as forumkérdés
-
toi10 #173 HELLO!
Lenne egy réz vagy bronz érmém amely ,egyik oldala Sárkányölő Szent Györgyöt ábrázolja ,a másik pedig egy hajót és mindkét oldalon latin írás!!!
>Érdekelne az érme eredete és az értéke!!!!!ELADÓ
Íme az érme másik oldala...
Előre is köszi az infókat!!!
erme0.jpg - 0.49MB -
#172 Szia persze ha tudunk de mi a kérdés?? -
toi10 #171 HELLO!
>kapok segítséget a kérdésemre????
>köszi -
toi10 #170 Íme az érme másik oldala...
Előre is köszi az infókat!!!
erme0.jpg - 0.49MB -
#169 Az azonosításhoz szükség lenne az érme másik oldalának a képére is.
Linkeld be azt is. -
toi10 #168 HELLO!
Lenne egy réz vagy bronz érmém amely ,egyik oldala Sárkányölő Szent Györgyöt ábrázolja ,a másik pedig egy hajót és mindkét oldalon latin írás!!!
>Érdekelne az érme eredete és az értéke!!!!!ELADÓ
-
#167 500 ft-ot ér és nem hiszem hogy drágább lesz 15.000.000 darabot nyomtak belőle szerintem nyugodtan költsd el. -
jubilleum #166 Hello!
van eladóba 6db 1956-os emlék 500ft-osom.
mennyit ér?
és kell valakinek :) -
#165 A pénzverőnél 27.000Ft -
#164 A Darabantnál ha van el lehet vinni 21-25 000 Ft között az éremforgalmazó nem mérvadó drága lehuzza az embert! -
#163 ilyened van?
eszerint 44.000 HUF -
Aleszk #162 Üdv!
Van egy arany érmém: III. Napoleon 20 francs 1856. tudja vki ,hogy mennyit érhet?
Előre is köszi!