13
-
Cat #13 jeje, három nap és indexen is kinn van
http://index.hu/tech/hardver/scan0308/
btw: a magyar srácok legalább három év előnyben voltak, és ezalatt nem csináltak semmit, szóval nem nevezném "ellopásnak"
mér nem adták ki ők... -
Inquisitor #12 Thanx. -
Inquisitor #10 "Egy magyar kiscsávó megoldotta jobb minőségben egyszerűbben háló nélkül egy vidikamera meg feldolgozó szoftver. Asszem gimis volt a csávó, és talán tavaly nyert vele első díjat."
- A hír igaz, csak nem Moszkvában, hanem Leningrádban, nem Mercédeszt hanem Volgát, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak :)
Az kéremszépen vagy 3 éve volt, de az is lehet, hogy 2000-ben!!!
A srácot mutogatták 2-3 hétig a TV-ben, voltak róla cikkek pl. a Chip magazinban is, és egy állítható sebességű ősi lemzjátszót meg egy tök sima VHS kamerát használt hozzá és a saját szoftverét.
(Határozottan pipa voltam, mert a Chip beharangozta az azévi őszi BNV-s informatikai kiállításra a srácot a saját standjára, aztán SEMMI se lett belőle! Pedig direkt azért mentem ki ...)
A lényeg nem a vas, hanem a szoftver volt, mert bármilyen ismert sebességű forgó objektumhoz használható volt, tehát nagy méretben akár embert vagy autót is beszkennelhetett volna.
Utolsó hír szerint volt pár érdeklődő cég ...
Azóta kuss van. -
#9 erről énis lemaradtam -
Cat #8 évek múlva fog az gyártásba kerülni - ha egyáltalán... -
#7 és ez a gimis diák, nem publikálta véleteln hogyan miként hozott ilyet létre? Valaki tud infót adni, milyen cuccok kellenek hozzá -
#5 Kivácsi leszek az árára :)
amugy magyar srác tényleg ugyes :) -
bunny #3 Egy magyar kiscsávó megoldotta jobb minőségben egyszerűbben háló nélkül egy vidikamera meg feldolgozó szoftver. Asszem gimis volt a csávó, és talán tavaly nyert vele első díjat. -
davos80 #1 Beszkennelhetném az összes plüssmacim!Dejóóóó!!!!