Hizlalnak és agresszívvá tesznek a videójátékok?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazuk van, m1 1 jofajta "usdvagdnemapad" film, aztan bejon 1 mosopor reklam, 1bol ideges lesz az ember. 😊
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
"aki elmondta: amikor megöli a játékban az egyik virtuális ellenfelét, olyan érzés keríti a hatalmába, mint ha gólt lõne a fociban."
Akkor tiltsuk be a focit is. Az plane hizlal, mindenki ott doglik a tv elott. 😊
Akkor tiltsuk be a focit is. Az plane hizlal, mindenki ott doglik a tv elott. 😊
"Dagadt vagyok kisoreg, es akkor mi a fasz?..." - Ganxsta Zolee
:-D
:-D
ha szaktekintely lennek, es uj autot szeretnek, akkor annak irnek olyan tanulmanyt, olyan eredmennyel akinek es amirol csak akarnak 😊
Forza.
mozgás->fogyás
nem mozgás->hízás
vidójáték->nem mozgás
----------------------
videójáték->hízás
Most már minden világos! Összeállt a kép! Az egészet a Sóbert Norbi szervezi, de most az amcsik lerántották a leplet! Munkanélküli leszel Norbikám
nem mozgás->hízás
vidójáték->nem mozgás
----------------------
videójáték->hízás
Most már minden világos! Összeállt a kép! Az egészet a Sóbert Norbi szervezi, de most az amcsik lerántották a leplet! Munkanélküli leszel Norbikám
http://www.lohere.net - a MagyarChan
van tobb modja is, ahogyan meg lehet allapitani milyen hatasu is az emberre az adott dolog.
Peladul eeg. Illetve egy speci valtozata a rontgentnek ami a ver eloszlasat/illetve mely reszek aktivak az agyban> mutatja.
Azt mar regen kitalaltak mi a pozitiv rendencia mi nem.
Nezz meg egy ilyen kepet... mindenkinek bassza az agyat akar tetszik akar nem, van akinek kevesbe van akinek sulyosan, de roncsol,ez van.
Peladul eeg. Illetve egy speci valtozata a rontgentnek ami a ver eloszlasat/illetve mely reszek aktivak az agyban> mutatja.
Azt mar regen kitalaltak mi a pozitiv rendencia mi nem.
Nezz meg egy ilyen kepet... mindenkinek bassza az agyat akar tetszik akar nem, van akinek kevesbe van akinek sulyosan, de roncsol,ez van.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Én csak azt élvezem hogy lehet benne gyilkolni!Ez szerintetek agresszivitás?!
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
lol, szerintem agresszív vagy 😊 lol
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Az autók is hízlalnak bazze, mert nem futni kell, csak ülni. Ráadásul még szennyezik a környezetet, és nagy dugóban agresszívvé is tesznek. Ekkora egy balfaszságot.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Igen. Ebben biztos lehetsz. Én igazából csupán arra lennék kiváncsi, hogy milyen kocsikkal, és milyen márkájú öltönyökben érkeztek erre a konferenciára a szakértõ urak?
Vakakiket fizetnek ezér ,hogy ilyen hülyeségeket kitaláljon?
\"my love for you is like a truck\"
ja, én is tudok örülni egy -nagy nehezen- kinyírt fõellenfélnek, mégse vonulok utána utcára, s mártom a fejsze+1 -et valakinek a hátába 😊
Szerintem pedig az amerikaiak a játékokra fogják azt,hogy túlsúlyosak, agresszivak,és ráadásul minden kis p*csnek lehet fegyvere (sokkal könnyebb a játékokat okolni az erõszakért, mint a fegyvergyártó cégeket). Egyszerûen csak kifogásokat keresnek, hogy miért dagadtak,és agresszivak. Az eszükbe se jut, hogy a társadalmi felépítésükkel van a baj.....
Újabb tanulmány egy lerágott csonthoz hasonló témáról. Valakik ezért megint sok pénzt kaptak, hogy megállapították a videójátékokról, hogy káros hatásúak.
aki szerint agresszív lettem a nap 4-5 óra virtuális "belezés és agyvelõfacsarás sátgánnal" versenyszámba ölt idõmmel azt mingyá jól megverem .. és még sátgánt is szerzek .. jól!
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
a legnagyobb gond, hogy rakat példát tudnak mindkét állítás mellé rakni, szóval eléggé meddõ kérdés, valószinûleg mindkét félnek igaza van
"az erõszakos mûsorokat nézõ személyek egy idõ után maguk is agresszívvé, erõszakossá váltak és egyre hajlamosabbak voltak a bûnözõi magatartásra"
Ekkora ökörséget!!! Én Swarci, és Stallone alámondásos akciófilmjein nõttem fel, és még senkit se lõttem le, vertem agyon.
Mellesleg a fenti tényeket már sok komoly tanulmány cáfolta.
(A Tv mûsorok közül agresszívvé, és erõszakossá max a parlamenti közvetítés tud tenni, a sok marha amit ott összehord mindkét oldalon.)
Már azon is röhögtem, amikor a Rockstart beperelték, mert két amerikai srác a GTA játék után kiment apu shotgunjával lövöldözni az autópályára... Persze a játék a hibás, és nem a szülõk, akik a nyitott szekrényben hagyják a fegyvert, és így nevelik a kölküket...
Az, hogy meg nem mozognak és chipseket, pizzát, limonádét vagy üdítõt fogyasztanak és ettõl dagadt disznók lesznek semmi köze a gépnek, inkább az elkényelmesedett amerikai életmód az oka.
Ekkora ökörséget!!! Én Swarci, és Stallone alámondásos akciófilmjein nõttem fel, és még senkit se lõttem le, vertem agyon.
Mellesleg a fenti tényeket már sok komoly tanulmány cáfolta.
(A Tv mûsorok közül agresszívvé, és erõszakossá max a parlamenti közvetítés tud tenni, a sok marha amit ott összehord mindkét oldalon.)
Már azon is röhögtem, amikor a Rockstart beperelték, mert két amerikai srác a GTA játék után kiment apu shotgunjával lövöldözni az autópályára... Persze a játék a hibás, és nem a szülõk, akik a nyitott szekrényben hagyják a fegyvert, és így nevelik a kölküket...
Az, hogy meg nem mozognak és chipseket, pizzát, limonádét vagy üdítõt fogyasztanak és ettõl dagadt disznók lesznek semmi köze a gépnek, inkább az elkényelmesedett amerikai életmód az oka.