35
-
tajfun #35 Igazuk van, m1 1 jofajta "usdvagdnemapad" film, aztan bejon 1 mosopor reklam, 1bol ideges lesz az ember. :) -
tajfun #34 "aki elmondta: amikor megöli a játékban az egyik virtuális ellenfelét, olyan érzés keríti a hatalmába, mint ha gólt lőne a fociban."
Akkor tiltsuk be a focit is. Az plane hizlal, mindenki ott doglik a tv elott. :) -
tajfun #33 "Dagadt vagyok kisoreg, es akkor mi a fasz?..." - Ganxsta Zolee
:-D -
#29 ha szaktekintely lennek, es uj autot szeretnek, akkor annak irnek olyan tanulmanyt, olyan eredmennyel akinek es amirol csak akarnak :) -
Shadow_THH #28 mozgás->fogyás
nem mozgás->hízás
vidójáték->nem mozgás
----------------------
videójáték->hízás
Most már minden világos! Összeállt a kép! Az egészet a Sóbert Norbi szervezi, de most az amcsik lerántották a leplet! Munkanélküli leszel Norbikám -
nenad #20 van tobb modja is, ahogyan meg lehet allapitani milyen hatasu is az emberre az adott dolog.
Peladul eeg. Illetve egy speci valtozata a rontgentnek ami a ver eloszlasat/illetve mely reszek aktivak az agyban> mutatja.
Azt mar regen kitalaltak mi a pozitiv rendencia mi nem.
Nezz meg egy ilyen kepet... mindenkinek bassza az agyat akar tetszik akar nem, van akinek kevesbe van akinek sulyosan, de roncsol,ez van.
-
#19 Én csak azt élvezem hogy lehet benne gyilkolni!Ez szerintetek agresszivitás?! -
#18 Hát én még nem híztam meg egyetlen videójátéktól sem :D -
Mice #17 lol, szerintem agresszív vagy :) lol -
#15 Az autók is hízlalnak bazze, mert nem futni kell, csak ülni. Ráadásul még szennyezik a környezetet, és nagy dugóban agresszívvé is tesznek. Ekkora egy balfaszságot. -
Dömper Ármánd #13 Igen. Ebben biztos lehetsz. Én igazából csupán arra lennék kiváncsi, hogy milyen kocsikkal, és milyen márkájú öltönyökben érkeztek erre a konferenciára a szakértő urak? -
IGAZIWILLIAMS #11 Vakakiket fizetnek ezér ,hogy ilyen hülyeségeket kitaláljon? -
rolika #10 ja, én is tudok örülni egy -nagy nehezen- kinyírt főellenfélnek, mégse vonulok utána utcára, s mártom a fejsze+1 -et valakinek a hátába :) -
Arachnotron #7 Szerintem pedig az amerikaiak a játékokra fogják azt,hogy túlsúlyosak, agresszivak,és ráadásul minden kis p*csnek lehet fegyvere (sokkal könnyebb a játékokat okolni az erőszakért, mint a fegyvergyártó cégeket). Egyszerűen csak kifogásokat keresnek, hogy miért dagadtak,és agresszivak. Az eszükbe se jut, hogy a társadalmi felépítésükkel van a baj..... -
#6 Újabb tanulmány egy lerágott csonthoz hasonló témáról. Valakik ezért megint sok pénzt kaptak, hogy megállapították a videójátékokról, hogy káros hatásúak. -
#5 aki szerint agresszív lettem a nap 4-5 óra virtuális "belezés és agyvelőfacsarás sátgánnal" versenyszámba ölt időmmel azt mingyá jól megverem .. és még sátgánt is szerzek .. jól! -
Cat #4 a legnagyobb gond, hogy rakat példát tudnak mindkét állítás mellé rakni, szóval eléggé meddő kérdés, valószinűleg mindkét félnek igaza van -
#1 "az erőszakos műsorokat néző személyek egy idő után maguk is agresszívvé, erőszakossá váltak és egyre hajlamosabbak voltak a bűnözői magatartásra"
Ekkora ökörséget!!! Én Swarci, és Stallone alámondásos akciófilmjein nőttem fel, és még senkit se lőttem le, vertem agyon.
Mellesleg a fenti tényeket már sok komoly tanulmány cáfolta.
(A Tv műsorok közül agresszívvé, és erőszakossá max a parlamenti közvetítés tud tenni, a sok marha amit ott összehord mindkét oldalon.)
Már azon is röhögtem, amikor a Rockstart beperelték, mert két amerikai srác a GTA játék után kiment apu shotgunjával lövöldözni az autópályára... Persze a játék a hibás, és nem a szülők, akik a nyitott szekrényben hagyják a fegyvert, és így nevelik a kölküket...
Az, hogy meg nem mozognak és chipseket, pizzát, limonádét vagy üdítőt fogyasztanak és ettől dagadt disznók lesznek semmi köze a gépnek, inkább az elkényelmesedett amerikai életmód az oka.