1728
-
#207 amugy hogy lehet beulni a cuccokba? -
#206 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHH
kb 3 percet játszottam vele, és 3 épületet építettem, minden lowon volt, ez egy demo, (idegesito, hogy epitesnel jobb gomb vagy escapeval nem lehet visszatolni a csuszkat), de hosszu ido ota zez az a jatek, amire azt mondom. igen. ezert mar megerne venni uj gepet. Ez igy elsore is nagyon tetszik:) Habar nem az mint az 1, hogy egymason keresztul kasul megy minden, es tiszta bonyolult, mert az kicsit attekinthetetlen lenne, de konnyen kezelheto, latvanyos (lehet jobb gepeken). Lehet vegigtolom meg igy is:) -
#205 Kipróbáltam. Tényleg pont az amit elvár tőle az ember. Nagyon bejövős. Csak kivágott egy szabálytalan művelettel. :P -
Since #204 Biztos lesz hozzá valamilyen crack féleség hogy leszedje az időkorlátot... -
Dr DeViLKiNG #203 TÖKÉLETES!
pont olyan, mint amire vártam!
és a fullra már csak 1 hónapot kell várni! :)) -
Drizzthsz #202 Megcsinálni nem lenne nehéz szerintem. Hátha. -
Drizzthsz #201 Nekem most 25... -
#200 A fifa demo cracknek már hagyománya van, talán ehhez is lesz valami. -
#199 Install... -
#198 Még 1 perc. -
#197 Kábeles. -
Drizzthsz #196 Milyen neted is van? -
#195 Heh, ennyit a GameSpotról. Még mindig nincs fent nekik a demó. :P
Még 10 perc és lent van a HW-röl. -
#194 Nem tudok róla. Tudtom szerint nem. -
Drizzthsz #193 Az ilyesmit nem szokták megkrekkelni? -
Drizzthsz #192 Bocs, gyorsabb volt a szám, mint az eszem\szemem...
Már megvan... -
#191 Még negyed óra mire lejön, de sajna már most látom hogy nem lesz teljes az élmény a 45 perc maitt. Majd meglátjuk. -
Drizzthsz #190 A gépemen nem megy a Java. Valaki pls!!!!
Egy linkkel dobjatok meg(pontossal, mert) a hardwireden nem nyílik meg a Java miatt. -
Dr DeViLKiNG #189 nem kevés... kb annyi cucc van benne, hogy ennyi bőven elég
grafikája NAGYON JÓ!! igaz "kicsit" beszaggatja 2.5-ös /r9600/512ram os gépem ^^
viszont az új interfész nagyon jó
az egész NAGYON JÓ!
érdemes volt várni rá!
így elsőre én azt mondom, hogy jobb mint a 2... sokkal :) -
#188 király. mingyá töltöm én is. aki már kipróbálta, az írjon 1-2 szót milyen is a gém :) -
#187 Bezzeg az Evil Genius demójában nem volt időkorlát és el is lehetett vele szórakozni napokig. Ez 45 perc és már használhatatlan lesz. :P -
Dr DeViLKiNG #186 45 percig életképes :)) -
Dr DeViLKiNG #185 engem már az sem érdekel... csak jöjjön már le :D (még 20 perc ~) -
#184 Most láttam, hogy időkorlátos. Franc. :P -
#183 Remélem nem időkorlátos mert az irtó idegesítő tud lenni. -
#182 Eh, Gamespot irtóra késik. Még el se kezdte tölteni. Na akkor innen leszedem és leiratkozok a GS-röl. -
Dr DeViLKiNG #181 KIJÖTT!!!
link -
#180 Amcsiban még erősen hajnal van. Majd csak késő délután jöhet a demó ha nem halasztanak. -
#179 Éddig a demónak sem... -
#178 Na elvileg ma jön a demó. Halasztásnak se híre se hamva. -
#177 Tessék, 800*600-as képek:
-
#176 Holnap demo. Remélem... -
#175 Elvileg holnapután demó. Már alig várom, hogy a GS secure delivery progim beszóljon, hogy na akkor most elkezdem szedni. :D -
#174 1: Leszedem, átméretezem feltöltöm, belinkelem.
2: Belinkelem.
Manapság már nagyon kevés ember használja a desktopot 800*600-ban. -
#173 inkább linkelj. -
#172 semeddig sem tartana... -
#171 Csak azzal ne gyere hogy méretezzem át őket. :P -
#170 király, eddig direkt nem nyomtam be bazi nagy képeket, hogy ne barmoljuk szét a fórumot, erre tessék -
#169 új képek -
#168 + késés