Rollercoaster Tycoon 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor vannak karikák különbözõ parkokról,s vannak lockoltak is amik gondolom akkor kerülnek elõ,ha megcsinálod az elõzõket. lehet,hogy a career mód vagy mi,most hirtelen nem rémlik.Lényeg,hogy ott az elsõ pár pályán nem lehet változtatni a belépõ árakon,az stabilan 0. :-(
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Tedd fel a parkbelépõt 40-re, a hullámvasutakon 2-3-at kérj, a nyugis cuccokon 1-1,50-et, a büfékben meg 0,10-0,20-at, deficitesek se lesznek, és így nem kell a megunt ride-ok árait folyton lefelé vinni, majd eladni, mindig lesznek rajta, a parkbelépõbõl meg állandó bevételed van, elõzõ részekben 1-1 pályán 3-4 év alatt 100k-s vagyont is szereztem így ...
Ezt kipróbálva saját magam által épített,illetve listából eleve megépített hullámvasutakkal is...
Még ha fel is tréningeled az embereidet aztán leviszed a fizujukat (nem fognak morogni ha full tréningesek),akkor is alig-alig jön be pénz.Oka: a te általad épített coastereket a kutya nem használja,sokszor el sem mennek addig (hiába van térkép árus),hiába viszed le a jegyárat már a padló alá....
Ez azért érdekes,mert az eleve a pályán lévõ coastereket viszont használják.....
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
steam, origin: ACE_hun
A 2es kivételével az összes alap+ 2kieg pályákat véginyomtam.
Mennyi idõ ment el...
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Egyébként alapvetõ változtatás, hogy kell lennie egy olyan menünek, ahol az összes vendég kívánságait és gondolatait láthatod csoportra osztva, és az About képernyõn megjelenik a verziószám is, a játékon belül ott, ahol a mentés meg az options is van, legfölül.
Felment a patch a krekre, de azóta kéri a CD-t ..
Hát akkor asszem én ezt a játékot most hagyom ...
Már olyan is van ?! Hmm ..
Gondolom "majdnem eredeti" játékra azt nemigen kell felraknom ...
Na ez itt hol van ?
vagy van hozza crack?
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Egyébként hogy lehet föld alatti utat építeni?
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
pedig nem nehéz, 4. 5. hullámvasút már ált egész jó szokott elnni 😊
tutorialokat végignézted? mert azok is segitenek
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Az igényeket úgy tudod megnézni, hogy kijelölsz egy emberkét föleg akkor ha szomorúan ballag.Jobb oldalt vannak az opciók és ott lehet megnézni, hogy épp mi baja (WC, kaja stb..), vagy mire vágyik(hullámvasút abból is milyen fajta, mennyire durva) vagy más ride.
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.