Rollercoaster Tycoon 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adri
elhiszem de nincs se idõm se energiám ha meg van kicsi idõm játszok, akár angolul is de magyarul azért más lenne.

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

komolyan modnom..., többre mész vele mint egy magyarositásal...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Adri
vicces vagy....<#bee1>

senki..., tanulj meg angolul, az segít, jobb 5letem nincs ;PPP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Adri
hahó ezt nem tudja senki? #568 <#integet2>

nm

bricsi01
köszike.😊)

shift el tudod a szintet változtatni (fel vagy lehuzod shift közben az egeret)

bricsi01
hogy kel az egyik cuccot a másikra tenni???

Adri
sziasztok megtudná megmondani valaki hogy a mejik fájl tartalmazza a játék szövegét amit le lehet fordítani mert lenne egy ember /Gregorius/ aki lefordítaná csak ell kelene küldeni neki de én nem tudom, hogy mejik! elõre is köszi<#integet2>

yes sir! <#wave>

Faterx
on
*marad

ez kb stimm az igaz de a "halálbiztos" egy olyan jó szlogen hogy kár kihagyni 😛
amugy a halál az biztos max lehet nem pontosan az amire mi gondolunk..., attól még a neve ugyan az amrad 😄D

-sem 😊

ize...te is hiszel valamiben, megpedig a realitasban.😊 es lehet epp az a baromsag😄 amugy nem kell hinni semmiben ahoz, hogy megkerdojelezd azt, hogy a halal sem "halal"biztos 😊 ...eleg annyi hogy mindennel szemben hitetlen vagy😊

aki hisz a scifiben emg istenekben emg hasonlo baromságokban annak azsem de én maradok a realitásoknál 😊

Igen kijött, meg kéne osztani a nagyérdemûvel az épített parkokat, hogy ki milyen kreativ, hmm?

steam, origin: ACE_hun

akyyy
Helóka, már kijöt a telejs vagy demovanl nyomjátok, mert nem tudtam letöltei de gs cd-n rajta van

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

szvsz az sem😄DD

semmi sem biztos csak a halál 😊

Carlos
Biztos lesz.

Þór vígi þessi rúnar

Adri
sziasztok! nem tudjátok hogy, lessz-e hozzá magyarítás??

Csuhai G
<#wow1><#wow1><#wow1>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

közben megtaláltam...

Hogy kell ezt berakni?

Tuvok
nemértekhozzá

Tuvok
megtanulni a játékot

amúgy ahogy elnéztem eddig a karrier pályáit, valszeg szétnézek neten pályák után, és scenario-zok ..

cSuwwi
pl te?

shit happens

Shaman
De amúgy függetlenül attól felülnek-e a ride-ra vagy sem,télleg nem értem,hogy karrier módban miért nem lehet belépõt szedetni...:-(

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
jah,hogy sandbox......

annak mi értelme,fõleg a végtelenített pénzzel....

Tuvok
GCW-n még mindig sehol az 1a segédeszköz 😞

Mellesleg nem akar egy webmajsztró összedobni valami honlapocskát a játéknak, ahová feltehetnénk a tesztelésre szánt, és már kipróbált, meg egyéb cuccokat, FAQ-t lámáknak, meg peccst, krekt is, stb ..?

ize faszom 😊 nah meg egyszercoaster

valaki probalja mar ki hogy ha berakja akkor neki is latogatjak vagy valami tok mastol fugg-e?😄 [url=http://web.axelero.hu/mortel1/Gran Tour.rar]coaster[/url] ize ott az elejen az dontott jobbosnal en azt csinaltam hogy kivajtam a talajt es ott feltoltottem vizzel 😊

hat epitsel jo coastert😄 en is epitettem egyet a vadnyugatoson hatra a picsaba...epitetem map arust rogotn a bejarathoz, elejen 5$ ert adtam a coasterem re a jegyet aztan mivel egyre csak nott a sor mert midneki arra a coasterre akart menni szepen noveltem most valami 7.50 nel jar.es a sor geci hosszu😄 Profit jon befele mint az allat, mar visszafizettem a banki tartozasokat reg 😊

nincs msáhogy csak ott nem arra figyelsz hanem hogy hogy kapard ossze a zs-t 😛
amugy az utas dolog szeirntem nem rossz, a valóságba se csak uton tudsz közlekedni... 😛
takaritot még nem tapasztaltam...
a gondolataik meg vannak ittis..., ha arra gondolsz hogy nincs összesítõ az télleg gáz 😛

Tuvok
Nincs 'Guest thoughts' és 'Actions' .
Elbontottam utat és a féreg ment tovább a világba ...
A takarító beragad egyes bonyolultabb helyekre .

Ne mondd, hogy ezek Career módban máshogy lennének !

ha csak sandboxot jáccotál akkor nem is láttad mgé igazán..., meg ha egybõl sandbox nem csodálom, ha rendes feladatot csinálnál nem foglalkoznál minden apró hibával 😛PP
ettõl függetlenül tényleg van mit javitani, bõven... 😛

Tuvok
Ahhh ....

erre most mit mondjak? sandboxon kiakadni az már nem semmi, pedig arra mgé azt se mondhatod hogy nehéz 😛PP

Tuvok
"azon is felhúztam magam jól"

éss akkor itt miért sandboxozol? abban semmi kihivás 😛PP

Tuvok
"elõzõ részekben 1-1 pályán 3-4 év alatt ..."

hát sandboxban nem csoda hogy jó a bevételed mert ott végtelen pénzed van 😄DD

Tuvok
Mármint nem a Sandbox módon, hanem a játék buta hibáin és hiányosságain .

Tuvok
Még csak a Sandbox-ot próbáltam, azon is felhúztam magam jól ...

a campaign módra gondol...

Shaman
ne értetlenkeggyé má!!
htx!4:-p

Tuvok
<#fejvakaras>