Rollercoaster Tycoon 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudtok valami linket adni ahol pakkba össze van szedve az összes létezõ ilyen térkép, vagy valami weboldalt, ahol van egy rövid leírás hogyan kell életképessé varázsolni ezeket?
Köszönöm elõre is a segítséget :)
xD
Mertha csak 1 akkor azt töröld ki. Ha mind, akkor ott a játékoddal lehet valami gond.
Þór vígi þessi rúnar
Lenne egy fontos kérdésem a Roller Coaster Tycoon 3 kapcsolatban.
Különféle oldalakról letöltöttem egyedi tartalmakat. Utakat, növényeket, falakat, standokat stb. Be is tettem a megfelelõ mappába õket, és benne is van a játékban, de mikor rákattintok, vagy csak ráviszem az egeret, lefagy a játék, és kiír egy hibaüzenetet, aminek a fele csak jelekbõl áll. Nagyon fontos lenne nekem, ha valaki tudna valami segítséget adni :))
És még valami. Megvan hozzá minden kiegészítõ :)
Valaki megtudná mondani hogy lehet a föld alá utat építeni?
A válaszotokat elõre is köszi.
Üdv.
ninja55
Most kezdem el játszani az RTC 3-mal, már a 2 is nagyon tetszett, de még csak most tudtam erre is idõt szakajtani
RTC2 bõl kiindulva szerettem volna METRÓ -t csinálni (föld alá)
de nem enged
Hogy kell ?
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
Szerintem a mechanic nem javitja!
Amúgy ne használd azt az állatot ami szétbarmolja a keritést! :)
Þór vígi þessi rúnar
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Ez tõled is kérdezném!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Hát nem emléxem már, de nekem valahogy sosem volt ilyen gondom...
Amúgy szerintem csinálj új kerítést.
A mechanic nem javítja?
Þór vígi þessi rúnar
Egy oroszlánt ha gagyi kerités mögé raksz jóhogy szétkapja.
Þór vígi þessi rúnar
A kerítéseket(köré állatok vannak) hogy lehet megjavítani? Unom hogy az állatkerítések idõvel tönkremennek, és az állatok kiszökhetnek. Meg lehet valahogy akadályozni?
Köszi!
Telepítettem a játkot, crackeltem, de amikor el akarom indítani akkor ezt írja ki: Please insert the RollerCoaster Tyoon 3 disc. Torrent oldalól töltöttem, és úgy telepítettem.
A segítséget elõre is köszi!
Mind1, akkor hagyom. Köszi am a segítséget
Þór vígi þessi rúnar
VGA: SiS Mirage Graphics 32 MB
RAM: 480 MB
Pocesszor: 1.3 MHz
Failed to create Direct3D Device.
This error has also been sent to Debug.log
Valaki valami megoldást?
Köszi...
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
This error has also been sent to Debug.log
<ok: <Attempt to continue> cancel <exit>
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Van rá megoldás?
Az lenne a gondom, hogy megvan az RCT3:Deluxe, és nem tudok a vizi attrakciókhoz bejáratot és kijáratot építeni, egyszerûen nem jelenik meg ott a bejárat/kijárat építõ ikon, ahol a sima(nem vizi) attrakcióknál), amit a Soakedhez, meg a Wild-hez mellékeltek 2 patch-et a CD-n, azt felraktam. Ha tudna valaki segíteni nagyon megköszönném!
De azért minden ok.
Þór vígi þessi rúnar
Ha kérdésed van kérdezz...
Bejáratot úgy tudsz letenni, hogy lerakod a játékot és autómatikusan megjelenik, majd kiválasztod, hogy hova tegye.
Þór vígi þessi rúnar
pls