Ratchet And Clank

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A legfrissebb trailer a Tokyo Game Show-ról.

Papesz

Hello!

A Gamefaqs-on mindenféle játékleírást találsz, de természetesen az oldal angol.

Papesz

Sziasztok!
TUdna nekem valaki ajánlani egy olyan oldalt, ahol PS játékok leírását találjuk? Konkrétan a Rachet és Clank 1,2,3 és a Wallace és Gromit érdekelne. Az kisfiam nagyon szereti, de nem jövünk rá hogy mit is kellene tenni.. Úgy segítenék neki.. Elõre is köszönöm
Sziasztok! Rachet&Clankkal kapcsolatos segítség kéne! A Gemlik base pályán megakadtam, honnan tudom kilõni a 3ik zölden világító tornyot? Ha tudtok segíteni, írjatok mailt a [email protected]! Köszönöm!!!!
Honnan lehet leszedni a Ratchet and Clank 1,2,3-at?

MANOWAR
Sziasztok érdeklõdnék,hogy a ratchet clank játék zenéjérõl bõvebb infot honnan tudok meg,vagy valaki tud-e ebben segiteni? elõre is köszönöm.

holnap lesz meg
Valakinek megvan a Deadlocked?
http://faqs.ign.com/articles/562/562306p1.html Csá nézd meg ezt !!!!!
Valaki meg tudná mondani a Rachet and Clank 3 -ban a thyrra-guide pályán 2 ajtón hogy lehet tovább menni??????????
Sephi
Nem baj! Jaccal POP-at es meglatod hogy ahoz kepest ez gyerekjatek :D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ennyit, és ilyen rondán az utóbbi egy évben nem káromkodtam, mint tegnap este, amikor tizedszerre is megfulladtam a hoverbordos pályán...<#falbav>

[HUN]Kami*, kiskami*

Atcom
Szoktam arra járni, igaz mostanában ritkábban. Prózai oka van, lusta vagyok hurcibálni a modemet a PC és a konzol között... Lassan be kell szereznem egy switch-et... <#wave>
Nefasturris
Atcom mircre MIÉRTISNEMJÖSSZ?:P

Hogy ne legyen annyira off: Szeressem ratchet játékok 3dikat is mindenképp be akarom szerezni:D

?:P

Sephi
<#whatever>

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Jah rohogok mint allat :DDD

Atcom
De az az átvezetõ animáció se semmi, amikor a jobb alsó sarokban ott ténykedik a jeltolmács!<#buck> Néztétek hogyan fordít?! <#nevetes1>
Sephi
<#eljen>

hali!
Nagyon jó lett valóban, és azok az álruhás beszélgetések, behalok rajtuk mindíg:)))

Atcom
Szenzációsra sikeredett a harmadik rész is! Na és az online játék, az valami fergeteges! <#taps>
aabyssx
Menj a legelsõ bolygóra a listában! Rögtön ahol kezdesz van egy teleport (a lift platform közelében, ha jól emlékszek), ami csak az elsõ végigjátszás után lesz aktív.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Mer' én majd kb. egy év múlva veszem meg, amikor már platinum áron lesz.
Számomra még nem létezik.

www.youtube.com/aabyssx

Sziasztok!
A Ratchet &Clank elsõ részében hol van olyan hely ahol az arany boltokért lehet fegyvert venni?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Sephi
Aby? hogy hogy nem orulsz ?:D

Sephi
Na megjelent a harmadik resz :DDD

Keddre kuldik alitoleg! alig varom vaze.

Sephi
Most kezdtem el jaccani es eljutottem Krew pajtashoz :) Kurva jo ez a GTA stilus benne :)))

aabyssx
Tudom.

A 2. részben is fel lehet használni egy részét (persze a gyengébbeket).

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
Le ne töröld a mentésedet! A fegyvereket át lehet majd importálni a 3. részbe.

aabyssx
Egy kicsit más (itt nincs annyi kütyü, amivel mindent szét lehet robbantani, mivel másról szól), de nekem ez a kedvencem a R&C-J&D játékok között.

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
A fene. No mindgyart neki is ulok.

Van olyan jo mint a Ratchet And Clank GC ?

aabyssx
Zseniális!

www.youtube.com/aabyssx

Sephi
Neked a Jak II -rol mi a velemenyed?

Sephi
En belefaradtam :( Most nagyo nraltam a Kya tesztelesre es vegig akarom tolni!

aabyssx
Na, megvan minden skill, csavar és arany fegyver. Tök jó kis making of video-t sikerült unlock-olni. Szeretem, ha normálisan megjutalmaznak a fáradozásaimért. :)

BTW van még más hülye is, aki ezeket megcsinálta? /:)

www.youtube.com/aabyssx

Már sok kis fityegõm lehetne etükrön...:)))

aabyssx
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁH!

...

...

...

...de jó volt.

www.youtube.com/aabyssx

Atcom
Csak vicceltem ám!
aabyssx
Nemá'!

Nekem egy hiányzik és az Metropolis-ban (3-ból 2-t már megtaláltam).

Nemá', hogy ott nincs. Ennyire nem lehetnek szemetek!

www.youtube.com/aabyssx

Atcom
Esetleg, ha minden kísérlet csõdöt mond, és már nincs egy ép irányítód sem, akkor jó lesz a lemez fityegõnek, a visszapillantó tükörhöz.
S ki erre rájön, megleli útját az üdvözüléshez

Atcom
Az benne a csavar, hogy nincs csavar.
Hali!
Oks, de akkor legalább félig jól emlékeztem rá:))

aabyssx
Csak a skill point fantázia címét írja és a bolygó nevét. A feladatra neked kell rájönnöd. Az benne az extra.

De sajnos valszeg' mégegyszer meg kell néznem a FAQ-t, mer' az utolsó csavar sincs meg és már elképzelésem sincs, hogy hol lehet.

www.youtube.com/aabyssx

Hali!
Miért lenne az szégyen? De van a menüben egy lista, ahol felsosrolja a skillpontokoat és a hozzá tartozó feladatokat, nem?

Sephi
Na kesz. Az elsot es a kettest is vegig toltam!

Most johet a Kya! Az is kurva fasza!

aabyssx
> 2B Hit Or Not 2B Hit

Erre van egy tippem: egy nyûgösebb helyzetet (boss, sínes, ûrhajós részt) kell energia veszteség nélkül megoldani. Na, eltaláltam? ;)

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
Nem szégyen!
Ki a búbánat jönne rá, hogy mit kell csinálni olyan elnevezéseknél, mint: "2B Hit Or Not 2B Hit", "Heal Your Chi", "Old School" vagy "Moving Violation"?

duc
Barátnõm kedvenc játéka (a Rayman meg a Sly mellett), de nekem is jólesik néha egy kis hent az arénákban. :)
aabyssx
Vazz'! Meg kellett néznem egy FAQ-t, mer' tegnap belehülyültem pár skill point keresésbe.

// szégyen

www.youtube.com/aabyssx

persze, persze....

Oldal 1 / 3Következő →