Ratchet And Clank
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Papesz
TUdna nekem valaki ajánlani egy olyan oldalt, ahol PS játékok leírását találjuk? Konkrétan a Rachet és Clank 1,2,3 és a Wallace és Gromit érdekelne. Az kisfiam nagyon szereti, de nem jövünk rá hogy mit is kellene tenni.. Úgy segítenék neki.. Elõre is köszönöm
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
[HUN]Kami*, kiskami*
Hogy ne legyen annyira off: Szeressem ratchet játékok 3dikat is mindenképp be akarom szerezni:D
?:P
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nagyon jó lett valóban, és azok az álruhás beszélgetések, behalok rajtuk mindíg:)))
www.youtube.com/aabyssx
Számomra még nem létezik.
www.youtube.com/aabyssx
A Ratchet &Clank elsõ részében hol van olyan hely ahol az arany boltokért lehet fegyvert venni?
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Keddre kuldik alitoleg! alig varom vaze.
A 2. részben is fel lehet használni egy részét (persze a gyengébbeket).
www.youtube.com/aabyssx
www.youtube.com/aabyssx
Van olyan jo mint a Ratchet And Clank GC ?
BTW van még más hülye is, aki ezeket megcsinálta? /:)
www.youtube.com/aabyssx
Nekem egy hiányzik és az Metropolis-ban (3-ból 2-t már megtaláltam).
Nemá', hogy ott nincs. Ennyire nem lehetnek szemetek!
www.youtube.com/aabyssx

Oks, de akkor legalább félig jól emlékeztem rá:))
De sajnos valszeg' mégegyszer meg kell néznem a FAQ-t, mer' az utolsó csavar sincs meg és már elképzelésem sincs, hogy hol lehet.
www.youtube.com/aabyssx
Miért lenne az szégyen? De van a menüben egy lista, ahol felsosrolja a skillpontokoat és a hozzá tartozó feladatokat, nem?
Most johet a Kya! Az is kurva fasza!
Erre van egy tippem: egy nyûgösebb helyzetet (boss, sínes, ûrhajós részt) kell energia veszteség nélkül megoldani. Na, eltaláltam? ;)
www.youtube.com/aabyssx
Ki a búbánat jönne rá, hogy mit kell csinálni olyan elnevezéseknél, mint: "2B Hit Or Not 2B Hit", "Heal Your Chi", "Old School" vagy "Moving Violation"?
// szégyen
www.youtube.com/aabyssx

persze, persze....
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁH!
...de jó volt.