118
Szal...
-
Papesz #118 A legfrissebb trailer a Tokyo Game Show-ról. -
Papesz #117 Hello!
A Gamefaqs-on mindenféle játékleírást találsz, de természetesen az oldal angol. -
wicko1 #116 Sziasztok!
TUdna nekem valaki ajánlani egy olyan oldalt, ahol PS játékok leírását találjuk? Konkrétan a Rachet és Clank 1,2,3 és a Wallace és Gromit érdekelne. Az kisfiam nagyon szereti, de nem jövünk rá hogy mit is kellene tenni.. Úgy segítenék neki.. Előre is köszönöm -
siilver #115 Sziasztok! Rachet&Clankkal kapcsolatos segítség kéne! A Gemlik base pályán megakadtam, honnan tudom kilőni a 3ik zölden világító tornyot? Ha tudtok segíteni, írjatok mailt a [email protected]! Köszönöm!!!! -
Crazy Mate #114 Honnan lehet leszedni a Ratchet and Clank 1,2,3-at? -
#113 Sziasztok érdeklődnék,hogy a ratchet clank játék zenéjéről bővebb infot honnan tudok meg,vagy valaki tud-e ebben segiteni? előre is köszönöm. -
snoop dog #112 holnap lesz meg -
hiei14 #111 Valakinek megvan a Deadlocked?
-
superhatos #110 http://faqs.ign.com/articles/562/562306p1.html Csá nézd meg ezt !!!!! -
superhatos #109 Valaki meg tudná mondani a Rachet and Clank 3 -ban a thyrra-guide pályán 2 ajtón hogy lehet tovább menni?????????? -
#108 Nem baj! Jaccal POP-at es meglatod hogy ahoz kepest ez gyerekjatek :D -
kiskami #107 Ennyit, és ilyen rondán az utóbbi egy évben nem káromkodtam, mint tegnap este, amikor tizedszerre is megfulladtam a hoverbordos pályán... -
#106 Szoktam arra járni, igaz mostanában ritkábban. Prózai oka van, lusta vagyok hurcibálni a modemet a PC és a konzol között... Lassan be kell szereznem egy switch-et... -
#105 Atcom mircre MIÉRTISNEMJÖSSZ?:P
Hogy ne legyen annyira off: Szeressem ratchet játékok 3dikat is mindenképp be akarom szerezni:D -
#104 -
#103 Jah rohogok mint allat :DDD -
#102 De az az átvezető animáció se semmi, amikor a jobb alsó sarokban ott ténykedik a jeltolmács! Néztétek hogyan fordít?! -
#101 -
KopaX #100 hali!
Nagyon jó lett valóban, és azok az álruhás beszélgetések, behalok rajtuk mindíg:))) -
#99 Szenzációsra sikeredett a harmadik rész is! Na és az online játék, az valami fergeteges! -
#98 Menj a legelső bolygóra a listában! Rögtön ahol kezdesz van egy teleport (a lift platform közelében, ha jól emlékszek), ami csak az első végigjátszás után lesz aktív. -
#97 Mer' én majd kb. egy év múlva veszem meg, amikor már platinum áron lesz.
Számomra még nem létezik. -
zsotesz #96 Sziasztok!
A Ratchet &Clank első részében hol van olyan hely ahol az arany boltokért lehet fegyvert venni? -
#95 Aby? hogy hogy nem orulsz ?:D -
#94 Na megjelent a harmadik resz :DDD
Keddre kuldik alitoleg! alig varom vaze. -
#93 Most kezdtem el jaccani es eljutottem Krew pajtashoz :) Kurva jo ez a GTA stilus benne :))) -
#92 Tudom.
A 2. részben is fel lehet használni egy részét (persze a gyengébbeket). -
#91 Le ne töröld a mentésedet! A fegyvereket át lehet majd importálni a 3. részbe. -
#90 Egy kicsit más (itt nincs annyi kütyü, amivel mindent szét lehet robbantani, mivel másról szól), de nekem ez a kedvencem a R&C-J&D játékok között. -
#89 A fene. No mindgyart neki is ulok.
Van olyan jo mint a Ratchet And Clank GC ? -
#88 Zseniális! -
#87 Neked a Jak II -rol mi a velemenyed? -
#86 En belefaradtam :( Most nagyo nraltam a Kya tesztelesre es vegig akarom tolni! -
#85 Na, megvan minden skill, csavar és arany fegyver. Tök jó kis making of video-t sikerült unlock-olni. Szeretem, ha normálisan megjutalmaznak a fáradozásaimért. :)
BTW van még más hülye is, aki ezeket megcsinálta? /:) -
KopaX #84 Már sok kis fityegőm lehetne etükrön...:))) -
#83 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁH!
...
...
...
...de jó volt. -
#82 Csak vicceltem ám! -
#81 Nemá'!
Nekem egy hiányzik és az Metropolis-ban (3-ból 2-t már megtaláltam).
Nemá', hogy ott nincs. Ennyire nem lehetnek szemetek! -
#80 Esetleg, ha minden kísérlet csődöt mond, és már nincs egy ép irányítód sem, akkor jó lesz a lemez fityegőnek, a visszapillantó tükörhöz. -
KopaX #79 S ki erre rájön, megleli útját az üdvözüléshez