998
-
#157 jaj, az ilyen embereket, zenészeket én be nem engedném!!! nem ilyennek indult anno a sziget..... -
#156 Aztán intézd el h Krush is ott legyen a Szigeten! Különben engem is lepippanthacc! :) -
#155 akkor .. szopj le! -
#154 tudom, de ráérek :) -
#153 tökmind1 :D az online petícióknál feleslegesebb dolog nincs a világon. -
#152 tudom, már gondolkoztam rajta... -
#151 Khm...nem akarok okoskodni, de a peticio szöveget nem az alairokhoz kene intezned, hanem a szervezökhöz es egy kicsit komolyabban es bövebben kene fogalmaznod es erveket felsorolnod, hogy miert is olyan jo az, amit Te akarsz?!
Indits egy ujat es utana azt küldd el az illetekeseknek.
(ugyanis ök nem fognak utana keresni vagy veletlenül rabukkanni!) -
#150 mien peticiót? -
#149 jeee van bannerünk is... :)) -
#148 ja. mekhirdetem a peticiot -
#147 114 nap van hátra a fesztiválig! -
#146 Pedig hányszor beírtam h DJ Krush!!!...
Írok neki emailt. :)
-
#145 Okos. :) -
#144 aláírva!!!!! :) -
#143 sztem nem foglalkoznak nagyon a szavazógéppel. viszont rosszul is lettem, amikor megláttam, hogy jön a razmusz.
SYSTEMET A SZIGETRE!!!!! -
#142 sajna nem tudom!!! de marha kiváncsi vagyok!!! Valyon MIT KIVÁN A MAGYAR NEMZET???? -
#141 Mikor fognak vmi statisztikát nyomni hogy milyen együttesre hányan szavaztak, és azokból ki várható.. ? -
#140 Az online jegyrendelés április közepétõl indul a hivatalos oldalon!!!
-
#139 NAPIJEGY: egy jegyért sok program!
A Sziget Fesztiválra a napijegy (amit csak majd a helyszínen lehet venni) 4.000 Ft, amiért naponta legalább tíz nemzetközi sztár és több tucat hazai produkció közül válogathat a látogató. A Sziget még mindig a kínálatához képest a legocsóbb szórakozási lehetõséget kínálja, ismerve, hogy általában egy külföldi sztár koncertjére 7-8 ezer forintnál olcsóbban nem lehet jegyet kapni.
HETIJEGY: elõvételben akár 8.000 forintot is lehet spórolni!
A hetijegy, mely a kempingezési lehetõséget is magában foglalja, május elsõ hetétõl június 15-ig - elõvételben - mindössze 4 napijegy ára, tehát 16.000 Ft. Június 15-tõl 5 napijegy áráért lehet majd még elõvételben jegyet venni, 20.000 Ft-ért, és a Fesztivál kezdetétõl a helyszínen 6 napijegy áráért, azaz 24.000 Ft-ért vásárolható a heti belépõ. -
#138 120 nap van hátra a fesztiválig! -
#137 Dídzséj Krásst akaroooooom!!!!!!!!!!!!!! -
#136 szár :) -
#135 ugyan már..
nem érdemes annyira komolyan venni a sulit, úgyse attól függ hogy később munkanélküli leszel, vagy leugrassz a 15. ről -
#134 böiler allitolag jo...
kárhogy kiserettsegizem -
#133 2004. 04. 30. Péntek
Fellépõk: 2 napos Eurokoncert: nemérdekes, Testi Egyenleg, Macskanadrág, Böiler, Yellow Spots, PICSA, Konflikt, stb.
Helyszín: Budapest, Hajógyári sziget
Belépõ: ingyenes
Kezdés: ???
whááááááá -
#132 majd szigetre akkor mék ha jön az InStictConfidence, Front Line Assembly, Decoded Feedback, Leaether Strip egyszerre .. -
#131 madj meglátom... 1 hónap múlva... de msot tanulok :) -
#130 az is egyre csak könnyebb :) -
#129 jah :D -
#128 majd jól megszopod :D -
#127 Yeah..nekem csak jövőre lesz érettségi. (Igaz, az újfajta érettségit fogom irni) -
#126 2 nap elég rá. -
#125 simán... meg ugy mindenhez :D -
#124 gecc má csak 24? neki kéne kezdeni matekozni :P -
#123 és 24 nap érettségiig :P -
#122 124 nap van hátra a fesztiválig! -
szando #121 loááál :D
szal: a johnnyval nincs bajom, annak még a zenéjét is elviselem, de nemtudom mér, mert a többi számot nem szeretem :))) -
#120 Lesz a szigeten Gecizok?? -
#119 szal akkor mi bajod van vele ? :)
meg regebben egy ilyen "suliban koncert" rendezvenyt azert zartak be, mert "nagymagyarorszagos" zenekar fellepesen kis balhet okozott az :"eljen turmer" beordibalas :DDDDDDDDDDDDD -
szando #118 "a tartalma is jó", erre mondtam, h főleg a tartalma jön be.
éljen türmer :DD
na jó, azért ne. :DD