998
-
Robbb #197 Hi!RHCP mikor jön már?A büdös életbe,mindig csak az amatőr bandák,semmi jó ZENE!RHCP-t akarom!!!!! -
#196 asszem... -
#195 asszem felesleges belemenni egy vitába, mivel rajongó vagy, ugy se fogsz velem 1et érteni.... -
szando #194 azóta nincs a zenének ilyen képviselője.. (bár lehet ez kis túlzás) -
Aspyrin #193 Szerinted. Én Nirvana-n nevelkedtem, sőt még első gitáros élményem is hozzájuk fűződik (come as you are-t tanultam meg először), nekem rohadt sokat jelent a zenéjük, azóta sincs a grunge-nak ilyen képviselője. -
#192 hát...nekem nem teccig, meg aztán aztat elismerheted, hogy divat. U2 mek oké. :) -
#191 há ja! :( -
#190 hátezazéebbenaformábannemigaz. -
szando #189 basszus nemigaz h már mióta nem frissítenek?
senki nem tud semmi újat? -
#188 A Nirvana egy divat szar, utyhoty... -
szando #187 lakni én se mennék.. 21 év alatt meg aztán főleg nem -
#186 A #142-re reagáltam mind1, akkor se szóld le más stílus elitjét. Én se szólom le a Nirvanat v a U2t pedig hányok a rocktól, de elismerem h ott is vannak géniuszok.
Hogy nem akarsz USAba menni, azt megértem. Én sem mennék, ha kisorsolnák nekem a ződkártyát akkor sem. -
#185 én nem -
#184 nem nem vagyok Balga rajongó, rosszul tudod..... -
#183 A tegnapi buli után nagyon remélem, hogy a szigetre is jön az Asian Dub Foundation
-
#182 Ha jól vettem ki Belga rajongó vagy, így illene tudnod hogy Krush az a hip-hop istene! -
#181 Mukika kiről beszélsz? Meg miért is? Baah -
#180 amerika=mekdáneldc -
#179 vazz, chicagoban száll le a gép, azon gondolkozok, hogy el kellene téríteni és belerepülni a szírsz táverbe.:D -
#178 :DDD hajrá!! -
#177 pedig én is megyek a nyáron. úgyszint rokonokhoz. megyünk terrorakciózni :D -
#176 nem, nem túlzás. Jó persze, ha valami rokonom ott lakna, ok, de így magamtól soha. Ha kéne választani, Pakisztán, vagy Amerika, Pakisztánt mondanám. Soha nem emnnék el azokhoz az álszent, mindenrevégyó, szemetkehez...
-
#175 [EGYETÉRT, AMIK BUTA NÉPEK] -
szando #174 azért ez enyhe túlzás, nem? amúgy mi a magyar barátainkhoz megyünk akiket már rég nem láttunk, de azért körbe is nézünk, megyünk hawaiira, las vegasba és los angelesbe -
#173 én utálom amerikát!!! de télleg, ha fizetnének, akkor se mennék ki..... -
szando #172 amerikában leszünk.. ami nem rossz, de egy sziget is legalább akkora élmény.
azért, mert olyan felhőtlenül boldog embereket nem látni máshol. mindenki olyan kedves, rendes, bocsánatot kérnek ha neked mennek, egyszerűen a tökéletes társadalom... kivéve az inkalosok :D -
#171 miért? :(
részvétem... -
szando #170 amúgy mind1, úgyse tudok kimenni :(( -
#169 :PPPPPPPPPPPPPP -
szando #168 mosmé? sokan szeretik a himet is. rasmus se rossz szvsz -
#167 förszt déj off máááj lááájf -
#166 Oho Oho!!! Oho ohooo!!! Indö sedóz!
:DDDDDDDDDDD
Grrrrrrrr -
#165 nemérdekes. szeressük a nem hejesen írázst -
#164 "játszanak" - ez hibás :D -
#163 és jön a dö razmusz. lehet menni köpködni őket. és a nagyszínpadon lesznek. és asszem amíg játszanak, kimegyek a szigetről valahová messze... -
#162 107 nap van hátra a fesztiválig! -
#161 :(
[szomorú] -
#160 de msot ilyen tessék tudomásulvenni. -
#159 az ki? -